Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ !...

Όταν απουσιάζουν οι ιδέες και οι γόνιμες προτάσεις, όταν το ιδεολογικό σου οπλοστάσιο έχει στερέψει, αφού τα βασικά του «όπλα» έχουν αχρηστευτεί από τις εξελίξεις και σε παγκόσμιο και σε εθνικό επίπεδο, το μόνο, που σου μένει, είναι το φτιασίδωμα της γύμνιας σου και το πλασάρισμά της, μέσα από την λεγόμενη επικοινω-νιακή πολιτική.
Η νέα διακυβέρνηση της νεοδεξιάς, του Καραμανλή του μικρού, θα περάσει και θα μείνει στην ιστορία, ως η περίοδος του ΤΙΠΟΤΑ !
Κυριολεκτικά, οι αδεξιότεροι των δεξιών, που γνώρισε ο τόπος, πέντε και πλέον χρόνια, ταλάνισαν την Ελλάδα και δεν κατάφεραν να πράξουν τίποτα, άξιο αναφοράς και ιδιαίτερης μνείας…
΄Ηρθαν στην κυβέρνηση και πολιτεύτηκαν μ΄ έναν και μόνο στόχο : ν΄ αντιπολιτευτούν το ΠΑΣΟΚ ! Να κατασυκοφαντήσουν και ν΄ απαξιώσουν το όποιο έργο είχε παραχθεί στα, περίπου, 18 χρόνια διακυβέρνησης, από το 1981, έως το 2003, (με το διάλλειμα του 89-1993), σε πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Παίζοντας το παιχνίδι του, αποκλειστικά στο επικοινωνιακό πεδίο, ( με τη βοήθεια του δικού του «Θόδωρου»…), ο στείρος και εκ του αποτελέσματος, φούσκας, ανιψιός Καραμανλής, πίστεψε πως θα μπορούσε να κάνει τον Πρωθυπουργό και μάλιστα να περάσει ως επιτυχημένος, βομβαρδίζοντας το λαό και την κοινωνία, με κατασκευασμένες εικόνες και γεγονότα, από την ανύπαρκτη δράση του, πλασάροντας, δηλαδή με τις επικοινωνιακές τεχνικές, μια εικονική πραγματικότητα, για την πορεία της χώρας.

Το εγχείρημα αυτό έχει καταρρεύσει, τα φτιασιδώματα έχουν ξεθωριάσει και η σκληρή πραγματικότητα εμφανίστηκε γυμνή στα μάτια του έλληνα πολίτη κι όχι μόνο…
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος του ηχηρού χαστουκιού, που δέχτηκε η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, το οποίο θα μετατραπεί σε «τελειωτικό χτύπημα», στις επερχόμενες εθνικές εκλογές…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oχι και τίποτα!
Διέλυσαν την χώρα και την καταλήστεψαν.

ασημωνης είπε...

Ποσο δικιο εχεις!!!

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ : http://freskoprama.blogspot.com/2009/06/blog-post_3147.html

Γκιωνης είπε...

. Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Είναι μόνο επιφάνεια αυτό που φαίνεται και που κακώς επικεντρώνονται ακόμη τα blogs και η αντιπολίτευση.

. Πίσω από την εικόνα τού άχρηστου για το οτιδήποτε ωφέλιμο στον τόπο, πέρα από τον παίκτη τού playstation, υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που ξεκοκκαλίζει οτιδήποτε πέσει στα δόντια του.

. Υποδειγματική η πατέντα τού Βασικού μετόχου.
. Υποδειγματική η Ληστεία τών Ταμείων με τα Ομόλογα.
. Υποδειγματικό το φαγοπότι στην ΔΕΗ με τον Παλαιοκρασσά. Στον ΟΣΕ με την αγορά τού σκράπ με 57 ευρώ τον τόννο αντί για 200 ευρώ !
. Υποδειγματική η ιστορία με το Βατοπαίδι.

. Υποδειγματική η πώληση τής Ολυμπιακής, η ιστορία με τον ΟΤΕ, τον "Γερμανό", το ξεπούλημα εκατομμυρίων στρεμμάτων "αναδασωτέων" σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Ηλεία. Τα οικόπεδα τού Βαρβιτσιώτη στην Μύκονο, τού Μητσοτάκη και τού Χριστοφοράκου.
. Οι χιλιάδες προσλήψεις με τις γαλάζιες συνεντεύξεις, Τα καρτέλ ( κι όχι μόνο τού γάλακτος ! ), η πολιτική τιμών σε βενζίνες και SuperMarket, σε εσιτήρια ναυτιλιακών γραμμών και η κατάσταση στο ΕΣΥ !

. Υποδειγματικό πέρα από όλα τα άλλα το στήσιμο πρίν από όλα αυτά, τού μηχανισμού Σανιδά στη Δικαιοσύνη και τον ελεγχόμενο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο τών εργολαβο-νταβατζήδων ! ! !

. Όλα αυτά δείχνουν κακή κυβέρνηση μεν, αλλά πολύ επιτυχημένη συμμορία που έκανε μπάζα για δεκαετίες.Είναι τυχαίο που όσα προγραμμάτιζαν να δανειστούν μέσα στο 1999 το δανείστηκαν και με το παραπάνω μέσα σε πέντε μήνες μόνο ;

. Το 3ο Κοινοτικό πλαίσιο είναι στάσιμο ενώ έπρεπε να είχε τελειώσει. Το 4ο ΔΕΝ αρχίζει. Επενδύσεις ΔΕΝ γίνονται. Μεγάλα Έργα ΔΕΝ γίνονται.

. Πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά που δανείστηκαν μέχρι τώρα ; Σε ποιές offshore ;

. Με αυτό το τερατώδες κεφάλαιο που μάζεψαν, δεν είναι οτι το αφαιρέσαν μόνο από μάς και τα παιδιά μας. Είναι οτι θα τούς βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας για πολλά χρόνια σε κάθε προσπάθεια να ορθοποδήσει η πατρίδα μας.