Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟ - ΣΤΑ !...


΄Εχουν χάσει το μπούσουλα και κάθε μέτρο, βγαίνουν και λένε ένα σωρό μαλακίες, που προκαλούν τον κοινό νου και, φυσικά, το λαό.

Ο κολαούζος Κουκουλόπουλος βγήκε στα κανάλια και μιλώντας για τον τραγικό αυτόχειρα της Πλατείας Συντάγματος, αμόλησε, με το γνωστό κουτσαβάκικο ύφος του, την κοτσάνα, για το ότι ο 77χρονος καλό θάταν να ήταν εδώ και σαν φαρμακοποιός, να μας έλεγε το «πως η φαρμακευτική δαπάνη από 5 δισ € το 2005, πήγε στα 9 δισ !...». Μιλάμε για χοντρομαλακία του κερατά, για ισοπέδωση των πάντων και για προκλητική, όσο και γελοία απόπειρα, πολιτικής αντιπαράθεσης με έναν νεκρό !

Το αφεντικό Βενιζέλος ακούστηκε πως «τα πήρε» με τον μπάτλερ του, αλλά χτυπώντας τον με τη …σκούφια του, ήταν, ακόμα, πιο προκλητικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel». 

Αφού διαβεβαιώνει ότι οι δανειστές της Ελλάδας θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, επισημαίνει ότι «ο Γερμανός φορολογούμενος επωφελείται από την καλή τοποθέτηση των χρημάτων που κάνει η κυβέρνηση του», καθώς, όπως εξηγεί, «ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μπορεί να δανείζεται χρήματα σχεδόν χωρίς κόστος και στη συνέχεια, μας τα δανείζει έναντι ορισμένου επιτοκίου» !
Και συνεχίζοντας, αραδιάζει το …ακαταμάχητο επιχείρημα, πως «μ΄ αυτόν τον τρόπο, η Γερμανία κέρδισε από την Ελλάδα περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ τα δύο τελευταία χρόνια !...». Ναι, ακριβώς, όπως το διαβάζετε, καλοπιάνει, ο αθεόφοβος, τους γερμανούς, αδιαφορώντας αν, ταυτόχρονα κάνει, εμάς τους έλληνες …τούρκους !
Δηλαδή, ο «ικανός» αρχηγός, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία, για το δίκιο που θάχει, αύριο, ο κάθε …καμένος, να βροντοφωνάζει, πως οι τελευταίες περικοπές των συντάξεων, έγιναν για το κέρδος της Γερμανίας !

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά το ΠΑΣΟΚ βαδίζει, υπό τη νέα ηγεσία του, στην …επανασύνδεσή του με το λαό και σ΄ ένα …αξιοπρεπές εκλογικό αποτέλεσμα !...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν συντριβει στιs εκλογεs με
αυτον τον αρχηγο,δεν εχει καμμια
πιθανοτητα μελλοντικα να ανακαμψη
το ΠΑΣΟΚ.
Γιατι ηταν αυτοs που πολεμησε
λυσσαλεα καθε προσπαθεια εκσυγχρονι
σμου.
Γιατι ηταν και ειναι προιον τηs
διαπλοκηs.

ακυβέρνητος είπε...

Σε λίγο θα μας πει ότι οι Έλληνες κάνουν αιματηρές θυσίες γιατί πληρώνουν τις μαλακίες και τις μίζες των πωλητικών.

Η μοναδική αλήθεια που εκστόμισε τα 2 τελευταία χρόνια.
Όχι ότι το ανακάλυψε τώρα, αλλά εκλογές έρχονται, κάτσε να ρίξουμε και στάχτη στα μάτια των ιθαγενών.

Ανώνυμος είπε...

Εγω το εχω ξανα αναφερει οτι αυτο το πασοκ θα μας γυριση στο 1995 2000. Οσο για τον Κ.Βενιζελο αρχησε τα μπλα μλπα μονος του τα λει μονος του τα καταλαβαινει.1944

Ανώνυμος είπε...

Aπό δώ κιεμπρός κάθε ΚΚΕ άθεος ποθ αυτοκτινεί να γίνεται ήρωας.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι!
Ξέρω ότι δεν θα αναρτήσετε το σχολιό μου, αλλά κάποιος από εσάς θα την διαβάσει.
Λέω λοιπόν να σταματήσετε τις μαλακίες σας κατά του Βενιζέλου.
Ελάτε λίγο στην θέση του.
Τα μεγάλα συμφέροντα, ντόπια και κυρίως ξένα, ήθελαν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αχυράνθρωπο που λέει πάντα ναί στις ορέξεις τους.
Βρήκαν πρόθυμο τον 'αγέρωχο και πατριώτη' Γιωργάκη Παπανδρέου.
Αυτός παρέσυρε με ψέματα και λαϊκισμό το ΠΑΣΟΚ, να υπηρετήσει τα δικά του σχέδια, τις εντολές των αφεντικών τους.
Τελικά τα κατάφερε να δέσει λαό και ΠΑΣΟΚ στα δεσμά των ξένων που στοχεύουν στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.
Αυτή την κατάσταση καλείται να διαχειρισθεί ο Βενιζέλος.
Βοηθήστε Ή σωπήστε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

@10.00
Καλά. Εσύ θέλεις το βραβείο του ανατροπέα της πραγματικότητας.Λες εκρπόσωπο των συμφερόντων τον πολέμιο θύμα τους και επαναστάτη τον εκφραστή τους!Είπε ο Βενιζέλος τον Παπανδρέου χοντρό!!!

Ανώνυμος είπε...

10.00# Αν κυριαρχισει η δικη σου θεωρια τοτε 1) καταλαβαμε ολοι ¨γιατι δεν προχωρησε τιποτα και σαμποταριστηκε η προσπαθεια με τα γνωστα αποτελεσματα 2) Τοτε γιατι συνεχιζουν την ιδια ακτιβως πολιτικη που χαραξε και ακολουθησε ο ΓΑΠ και 3) και φαρμακερο, εαν θελετε το μισο Πασοκ στις εκλογες να μας το πειτε ωστε να καθησουν οι υπολοιποι στο σπιτι τους και να μην τρεχουν να ψηφισουν γιατι μαλλον χασιμο χρονου θα ειναι. Περνω τελος την εκδοχη να εισαι προβοκατορας θελοντας να τσαντισεις οσους σε διαβασαν και να αποσχουν της ψηφοφοριας και αν ετσι το καταφερες. Καποιος απο το Πασοκ ας απαντησει γιατι μαλλον ειναι γενικη αποψη και οχι μεμονομενη καποιου πολιτη που σχολιασε τυχαια.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο των 10.00, προέρχεται από ένα βρωμερό φασιστόμουτρο αρωστημένο και ελεεινό, που εκτονώνεται γράφοντας μαλακίες εδώ κι εκεί. Ξεχέστε τον, αλλά μην τον παίρνετε στα σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Παλιά μου τέχνη κόσκινο απο προπαγάνδα είστε τρομεροί ανεπανάληπτοι άν και έχετε μείνει τρείς και ο κούκος λίγο ακόμα θα μας βγάλετε τον Γιώργη εσταυρωμένο Ιησού. Μήν ξεχνάτε οτι τον Βενιζέλο ο ίδιος τον έκανε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τον στήριξε επίσημα και τον στηρίζει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

05.30# Αντιλαμβανεσε φυσικα που σε εχουμε γραμμενο αλλα εν πασει περιπτωσει εαν εκπροσωπεις επισημα τον νεο προεδρο του Πασοκ τοτε δωσε γραμμη να διαγραψει τον Ραγκουση, θα το δουμε και αυτο δεν αμφιβαλλω. προχωριστε μονοι σας καλο σας ταξειδι.

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχως διαβαζω οτι λεει αρκετοι εισηγουνται στον Προεδρο να μην συμπεριλαβει στις λιστες αυτους που ητανε ή πρωτοστατισαν την διετια και αναγκαστικα θα πρεπει να τοσ σχολιασω. Καλα ξεμπερδεματα συντροφοι αν πατε στις εκλογες με αυτα τα μυαλα.

Ανώνυμος είπε...

ο βενιζέλος θα κάνει το πασοκ ότι ο τρελαντώνης τη νουδου χεχεχε