Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ !...


«Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, αποτελούν μια μεγάλη ελπίδα για αλλαγή και στη Γαλλία και στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου.

«Οι Γάλλοι πολίτες έδειξαν καθαρά τη βούληση τους για διαφορετικές απαντήσεις στα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Επιβράβευσαν μια προεκλογική εκστρατεία στην οποία επικράτησε πνεύμα συσπείρωσης, σοβαρότητας και ευθύνης όλων των δυνάμεων των σοσιαλιστών»
πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

«Στον αντίποδα όλων εκείνων που προσδοκούν προοδευτικές πολιτικές και απορρίπτουν την προοπτική μιας κοινωνίας που στηρίζεται στη λογική του φόβου και της πόλωσης, χωρίς λύσεις που να εγγυώνται τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, παραμένει η ακροδεξιά, όπως έδειξε η άνοδος του Εθνικού Μετώπου.

Εύχομαι στον φίλο και σύντροφο Φρανσουά Ολάντ μια μεγάλη νίκη στο δεύτερο γύρο. Μια νίκη με ιδιαίτερη σημασία για όλη την προοδευτική οικογένεια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολάντ είναι πολύ θυμωμένος με τον Γιωργάκη, ότι και αν λέει.
Δεν ξεχνά το "Mon ami Nicola..."!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωπα ρε μεγαλε...!!! και αυτο το ξερεις? αλλο τιποτα μεσα απο τα παρασκηνια???????????

Ανώνυμος είπε...

@10:12 Μη βάζεις στοίχημα.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/682588/Article.aspx
Παπανδρέου: "Χρειάζεται δημοσιονομική υπευθυνότητα και όχι δημοσιονομική λιτότητα", ... "Και δημοσιονομική υπευθυνότητα σημαίνει ότι, πρέπει να βάλουμε τα του οίκου μας σε τάξη, όπως και κάνουμε στην Ελλάδα."


http://eidisi.gr/kosmos/%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CF%84-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85
Ολάντ: "Θα προτείνω στους εταίρους μας την επαύριο των προεδρικών εκλογών και με την προοπτική ενός Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον Ιούνιο ένα Σύμφωνο Ευθύνης, Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης. Η ευθύνη θα είναι δική μας, στη Γαλλία, να βάλουμε σε τάξη τα δημοσιονομικά μας. Ορισμένοι φαντάζονται ότι ο Νικολά Σαρκοζί θα φύγει μαζί με το χρέος. Αλλά όπως είναι φανερό, ολοφάνερο, αφού είμαστε βουλιαγμένοι στα χρέη και στα ελλείμματα, θα μας αφήσει το χρέος."

Ανώνυμος είπε...

Σοσιαλιστική Διεθνής ?
Τι είναι αυτό ?

Του βγάλανε τα μάτια του κυρίου Σοσιαλισμού.