Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ !...



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα μπλε,ουτωs η αλλωs
ψηφιζονταs ΒΒ-ΚΟΥΒΕΛΗ πρωθυπουργοs
γινεται ΣΑΜΑΡΑΣ.
Αλλο κυβερνηση συνευθυνηs και αλλο
πρωθυπουργοs ΣΑΜΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

μα τί δημοκρατία είναι αυτή στα μέτρα του Βαγγέλα του Τρελαντώνη και του Κου(το)βέλη.Θα κάνει Ο βαγγέλας και ο Κουβέλης τον τρελαντώνη πρωθυπουργό μα τι τους έταξε;Α το βρήκα να μην ανοίξη τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία!χχεχεχεχεχεχ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ
Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 8% ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατανοώ πραγματικά τι θέλετε να γίνει.Πρέπει ή δεν πρέπει να έχει κυβέρνηση η χώρα?Είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ ή και η ΔΗΜΑΡ ακόμα να συναγωνίζονται σε ανευθυνότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ,που σταμάτησε να ιδρώνει και άρχισε να χαμογελάει από τις 8.30 και μετά που κατάλαβε ότι είναι δεύτερος?Πρέπει να πάρουμε χαμπάρι,πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα.Αν την χάσουν τα κόμματα,χάθηκαν και εκείνα χαθήκαμε και εμείς.Δεν με αφορούν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ή της ΔΗΜΑΡ ή της ΝΔ.Με αφορά να πετύχει ότι μπορεί για το καλύτερο της χώρας αυτή η ριμαδοκυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 2:35.¨Τι σημασία έχει ποιος είναι πρωθυπουργός; Καλά, θεωρεί κανείς ακόμη ότι ΟΠΟΙΟΣ και να ήταν θα κατάφερνε τίποτε περισσότερο;Τυπικά είναι όλα. Είτε έτσι είτε αλλοιώτικα και τα μέτρα που θέλουν θα επιβληθούν και με τα ψίχουλα που θα μοιράσουν θα χορτάσουμε. Όντως, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα... αν δηλαδή υπάρχει τελευταία ευκαιρία!

Ανώνυμος είπε...

8.57# Αν δεν εχει σημασια ποιος θα ειναι Προθυπουργος αφου ολα ειναι τυπικα τοτε γιατι γ....θηκε το συμπαν να διωξει τον ΓΑΠ?? μπορεις να μου απαντησεις??? Και για τους αντιπαλους το καταλαβαινω αλλα για βουλευτες/Υποργους και στελεχη του Πασοκ πια εξηγηση δινεις εσυ?? Αφου μολις τον εφυγαν και σκληρωτερα μετρα εφερεαν και τα ψηφισαν οι ανταρτες και τα προτοπαλλικαρα του ΒΒ που ειχανε προβλημα συνειδισης με τον ΓΑΠ. Οι περισσοτεροι που την εκαναν προς ΔΗΜΑΡ μερια τωρα στηριζουν μνημονιακη κυβερνηση. Εχεις καταλαβει εσυ κατι περισσοτερο απο εμας τους βλακες??? Γιατι ο ΒΒ δεν απαιτησε να μην ειναι Προθυπουργος ο Σαμαρας??? γιατι δεν εκανε οτι εκανε αυτος στον ΓΑΠ?? Μηπως ο ΒΒ ξεπληρωνει την εξυπηρετηση που του εκανε τοτε ο Σαμαρας?? Φιλε υπαρχουν πολλα ερωτηματικα που χρηζουν απαντησεωω.

Ανώνυμος είπε...

10:00 είναι απλά τα πράγματα ο ΓΑΠ είναι στιγμαστιμένος σάν ο άνθρωπος που μας έβαλε στο μνημόνιο και μαζί με αυτό σε όλες αυτές τις περοπέτειες, οι υπόλοιποι ακόμα και χειρότερα μέτρα να πάρουν σου λένε δικιολογημένα οτι τα βρήκαν μπροστά τους και δέν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

ο 8΄57 σου απαντά 10.00
Ο ΓΑΠ ήταν ό μόνος που και κατάλαβε και δεν κορόιδεψε.
ο ΓΑΠ είχε ήθος γι αυτό και τον
πολέμησαν και οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ΟΛΟΙ οι άλλοι. Γιατί ΟΛΟΙ ήταν του πελατειακού κράτους και κανενός δεν άρεσε ο ΓΑΠ και τα αγνά στελέχη. Πολύ απλά φίλε. Η Ελλάδα
πτώχευσε το 2009 και ο ΓΑΠ κατάφερε με το ΗΘΟΣ του να την κρατήσει ζωντανή έστω και στην εντατική. Η Ελλάδα πτώχευσε και όποιος και να ήταν ή να είναι ή να γίνει πρωθυπουργός δεν μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω από του να ακολουθήσει την πεπατημένη που χάραξαν οι δανειστές. Και Ο ΒΒ και ο Σαμαράς και ο Κουβέλης και ο Τσίπρας θα ακολουθήσουν την πορεία που χάραξαν αυτοί στους οποίους χρωστάμε. Και αν αυτοί αποφασίσουν να μας δώσουν κάτι παραπάνω καλώς. Αν όχι, θα αλληλοσπαραζόμαστε και θα καυγαδίζουμε χωρίς νόημα καιε ουσία.

Ανώνυμος είπε...

11:59 όσο και να θέλουν να του φορτώσουν το φορτίο του μνημονίου δεν μπορούν γιατί είναι δεδομένο ότι η πενταετία του καραμανλή με τα μαξιλαράκια του και τον ανεξέλεκτο δανεισμό του λεφεραν το μνημόνι και αν θέλεις να πάμε και λίγο πιο κάτω η κγόλντμαν σακς δεν τύλιξε το Γιώργο σε μια κόλλα χαρτί γι αυτό είχαμε την επίθεση των αγορών και λίγο πιο κάτω θα βρουμε και την Μερκελ με τον Σαρκοζί που τα επέτρεψαν όλα αυτά για να τιμωρίσουν τους Έλληνες!!!!! Όλα αυτά θα ξαναβγούν στη φόρα μόλις η Μερκελ χάσει τις εκλογές!!!!!!!!!!!!! O ολίτης δεν ξέχασε απλά τον έχουν φοβίσει και αυτοί που προσπάθεισαν να τον ξεφοβίσουν (Συριζα ) το έκαναν με λάθος τρόπο! ( δεν είχαν αλλο).
maria