Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ !...


Δυο γραφικοί πολιτικοί γυρολόγοι, που τώρα βρήκαν στέγη στον (όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω…) ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν την αφορμή στο κυβερνολόϊ, να στήσει την αποπροσανατολιστική φιέστα του, αυτές τις ώρες που κλειδώνουν τα πιο σκληρά και πιο σφαγιαστικά μέτρα περικοπών, μισθών και συντάξεων, τα μέτρα, που στο όνομα της διάσωσης της χώρας από τη χρεοκοπία και την πτώχευση, χρεοκοπούν και πτωχεύουν τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Οι σύμβουλοι του Γ. Παπανδρέου τους μάραναν, αυτοί είναι το θέμα κι αυτός είναι το πρόβλημα ! Ο πρωθυπουργός, που υπονομεύτηκε και ανατράπηκε από τους ξένους πάτρωνες, με τη συνέργια των εδώ πολιτικών υπηρετών τους, για να μπορέσουν ν΄ αποτελειώσουν το ανάλγητο έργο τους : την πτώχευση του λαού !

Μια επιμελώς γενικόλογη και διφορούμενη ανακοίνωση του Σαμαρέϊκου, έβαλε φωτιά στα, απόλυτα, ελεγχόμενα και πλήρως διαβρωμένα ΜΜΕ, που βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν σε δεύτερο πλάνο τις οριζόντιες κατακρεουργήσεις μισθωτών και συνταξιούχων και να μπουμπουνίσουν τους «20 συμβούλους του Παπανδρέου» !

Επί της υπόθεσης, φαντάζομαι, θα υπάρξει απάντηση, από αρμοδιότερους, πλην όμως η ουσία είναι άλλη. Μια απόλυτα σκηνοθετημένη επιχείρηση αποπληροφόρησης, έδωσε τη δυνατότητα, στους μεν πολιτικούς μάγειρους του νέου εγκληματικού μενού των 11,5 δις Ευρώ, να χασκογελούν χαιρέκακα, στους δε, κάθε είδους και συνομοταξίας, χαχόλους των comments, να ξεμυτίσουν και να ξεράσουν τις αηδίες τους. Λες και οι ηλίθιες επιθέσεις ενάντια στον πρώην πρωθυπουργό, θα λιγοστέψουν τα ζόρια τους από το αγγούρι του πακέτου των νέων μέτρων !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι σουπιές ρίχνουν συνεχώς το μελάνι τους!!!!!
Δεν θα τους περάσει!!!!!!
Όσο πολεμούν τον ΓΑΠ, τόσο μας δένουν μ' αυτόν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί λές μόνο για τον Παπανδρέου; Ο Καραμανλής δέν υπονομεύθηκε και ανατράπηκε απο τους ξένους πάτρωνες με τους εδώ παρατρεχάμενους για να μπούμε στο ΔΝΤ και να ακολουθήσουν όλα αυτά τα σφαγιαστικά μέτρα όπως ήταν επακόλουθο;

X.K. είπε...

Ο ΓΑΠ αν και βρεθηκε εκτος πολιτικης λογω διαπλοκης συμφεροντων και ανετραπει δολιως απο τους συντροφους του,δεν παυει να ειναι απειλη γιαυτο ριχνουν λασπη και δηλητηριο σε καθε αναφορα στο προσωπο του καλειεργουν μεθοδικα την πληρει αποδομιση του τα γνωστα εκδοτικα και ΜΜΕ,η δικαιωση ομως ειτε το παραδεχθουν ειτε οχι ηδη διαφενεται.GAP KEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ..
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙ ΓΑΠ;
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΙ;
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΥΠΕΒΑΛΕ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΝΑΡΑ,
ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ,
ΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ,
ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
Ή ΟΧΙ;

X.K. είπε...

Κατα την δικη σου αποψη 13.13',ο Γαπ ειναι προδοτης οσον αφορα την παραιτηση ηταν δειγμα υψηστης πολιτικης χροιας βλεποντας οτι δεν προχωραγε τιποτα με τους αγανακτησμενους ,τις υποκεινουμενες απεργειες απο την ΝΔ με την παραιτηση του ζητουσε επιτελους συνεναινεση ,πραγμα που ηλθε με την προταση για δημοψηφισμα και τις απανοτες εκλογες,τωρα που εφαρμοζεται ακριβως το μνημονιο γιατι αραγε δεν εχουμε απεργιες και αγανακτησμενους ,για ολα εφταιγε ο Γαπ που μισουσε τους Ελληνες .,επειδη τον ελεγαν Αμερικανακι,εν κατακλειδι η ιστορια θα βρει την αληθεια και θα τον δικαιωσει GAP KEEP WALKING

Ανώνυμος είπε...

13.13# Η αστυνομιες ολου του κοσμου προσλαμβανουν πρωην κλεφτρονια, μηχανοβιους κλπ κλπ ωστε να τους χρησημοποιουν στην παταξη γενικα του εγκληματος. Ο γαπ λοιπον καλουσε και ακουγε τους παντες για το προτογνωρο προβλημα το Ευρωπαϊκο και οχι Ελληνικο ωστε να μπορεσει να το αντιμετωπισει οσο καλλιτερα και αποτελεσματικα γινοτανε. Εσυ βεβαια βλεπεις Δρακους, μαγισσες και προδοτες που να καταλαβεις απο τετοια. Κακως ασχοληθηκα τοσο πολυ μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

ο Καραμανλής υπονομεύτηκε! καλό το ανέκδοτο αλλά φταίνε αυτοί που δεν ζητάνε να μάθουν γιατί και πως σε μια πενταετία ξοδεύτηκαν 150 δισ./ Ο καμμένος στήνει εξεταστικές! Ε ρε βουρδουλας που χρειάζετε αλλά κ. Παπανδρέου φταίτε γιατί είστε Δημοκράτης, με τους λοποδήτες γύρω σας! Δεν σας έμαθαν στην Αμερική ότι: Στην Αμερική, Αμερικανός και στη Ρώμη Ρωμιός!!!
m

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΕΚΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΟΜΩΣ ΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΕΜΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011. ΜΑΚΑΡΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ