Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ !...


- Πολλοί την τελευταία περίοδο, "κατασκευάζουν" δήθεν ειδήσεις που αναφέρονται στον Γιώργο Α. Παπανδρέου. Προφανώς έχουν τους λόγους τους.

Έτσι και η εφημερίδα Realnews, που με πρωτοσέλιδο τίτλο μάλιστα, θέλει τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, να "ψάχνει εξοχικό στη Σκιάθο".

Επειδή οι υπεύθυνοι της εφημερίδας είναι δημοσιογράφοι με μακρόχρονη πορεία σε αυτόν τον χώρο και γνωρίζουν ότι αν μη τι άλλο οι πληροφορίες διασταυρώνονται, ευλόγως προκύπτει το ερώτημα:
Πρόκειται περί αθλιότητας ή απύθμενου θράσους;

Ας απαντήσουν οι ίδιοι. Για μας ισχύουν και τα δυο και πολλά ακόμη.

Έτσι κι αλλιώς όλοι γνωρίζουν ότι αυτού του είδους τα δημοσιεύματα έχουν ένα στόχο: γράψε, γράψε, γράψε, κάτι θα μείνει.

Και επειδή εδώ που έχουν οδηγήσει κάποιοι τα πράγματα, ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιο σχόλιο του τύπου "δεν απαντάτε όμως στην ουσία του δημοσιεύματος", σπεύδουμε να σημειώσουμε: ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

- Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σε νέα δημοσιεύματα που εμπίπτουν στον χώρο της συνωμοσιολογίας και της παραπολιτικής, και τούτο, γιατί μέσω αυτών των δημοσιευμάτων επιχειρείται να πραγματοποιηθεί μια σκόπιμη από κάθε άποψη παραπληροφόρηση και παραπλάνηση, με κοινή βάση την αθλιότητα.


Η εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", στο σημερινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, μας επιβάλλει να μην "σιωπήσουμε" μπροστά στο "παζλ" της αθλιότητας που κατασκευάζει. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να μας πείσει για την "κατασκευασμένη" πραγματικότητα, επικαλείται προηγούμενο δημοσίευμά της, επίσης κατασκευασμένο(!), όχι γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει επικοινωνία Γιώργου Παπανδρέου - Παναγιώτη Ρουμελιώτη, αλλά γιατί τέτοια επικοινωνία απλά δεν υπήρξε με οποιοδήποτε τρόπο, μέσο ή ενδιάμεσο.


Κατά τα λοιπά, που προδήλως εμπίπτουν στον χώρο της συνωμοσιολογίας, καλά θα έκαναν οι εμπνευστές τους, να απευθυνθούν στον σημερινό Πρωθυπουργό, που και αυτός τώρα πια είναι υποχεωμένος να διαχειρίζεται τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Καραμανλή, δηλαδή το χρέος, το έλλειμμα και την αποσάρθρωση της δημόσιας διοίκησης, που κληροδότησε στον Ελληνικό λαό το 2009, τα οποία και επιχειρεί να αποκρύψει η εφημερίδα, όπως και στους ηγέτες άλλων, αρκετών ήδη Ευρωπαϊκών χωρών, που ταλανίζονται από την κρίση της ευρωζώνης αλλά δεν το αποδίδουν σε συνωμοσίες.


Το γεγονός ότι, η συγκεκριμένη εφημερίδα "ειδικεύεται" σε πάσης φύσεως "κατασκευές" εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, μας είχε οδηγήσει καιρό τώρα στην απόφαση να μην σπαταλούμε χαρτί, μελάνι, αλλά και χώρο στο διαδίκτυο, προκειμένου να απαντούμε στα ρυπαρογραφήματά της.


Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε απολύτως τους στόχους των εμπνευστών αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων, είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους επιτρέψουμε να ομιλούν εκ του ασφαλούς.


Άλλα δημοσιεύματα, εμφανίζουν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, να μετακινείται με πλοίο στο Αιγαίο, χωρίς εισιτήριο και με ακολουθία πέντε μελών της προσωπικής του ασφάλειας.


Τα δημοσιεύματα αυτά, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα και τούτο γατί:


Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, η σύζυγός του και ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας, πράγματι μετακινήθηκαν με "δελφίνι" της γραμμής στο Αιγαίο. Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου.


Κατά την διάρκεια της προσέγγισής του στο πλοίο, του ταξιδιού αλλά και της αποχώρησής του από αυτό, δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο, την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.

Οι προσωπικές μαρτυρίες του καπετάνιου του πλοίου σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αναληθείς ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ουδεμία σχέση έχουν με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Από το Γραφείο του Γ. Παπανδρέου

4 σχόλια:

χ.κ. είπε...

Ειναι απιστευτη η εμπαθεια των δημοσιογραφων για τον Γαπ που απορω πως δεν εχει γινει καταγγελια λογω ψευδων πληροφοριων και ειδησεων ειναι η νεα εκδοση της αυριανης,η οποια αναφερει οτι ο Γαπ χρεωκοπησε την χωρα, οι δυο εφημεριδες ριχνουν τονους λασπης στην λογικη οτι πες πες κατι θα μινει.Καποιος πρεπει να κανει καταγγελια γιατι ολα εχουν τα ορια τους .

Ανώνυμος είπε...

βρώμα και δυσωδία

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΓΑΠ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 8 ΕΚΑΤ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΙΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλά ας μας πουν για το Τ3 που ΈΓΙΝΕ
Τ10 ,κ. Προβόπουλε,εν καιρό που ο ΓΑΠ έδινε μάχες στην Ευρώπη και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε είναι φραγκοδίφραγκα στις τσέπες μας !maria