Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ !...


Με αφορμή την επέτειο της εισόδου της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, τα παπαγαλάκια της Διαπλοκής άρχισαν τα κελαηδίσματα, με τριπλό στόχο : 1. τη λασπολόγηση του Γ. Παπανδρέου, 2. την προστασία του Καραμανλή και 3. το λιβάνισμα του Σαμαρά.
 
Αναμασώντας τις τετριμμένες και κατασκευασμένες κατηγόριες κατά του Γιώργου, το μόνο που δεν λένε (αν και το εννοούν) είναι, πως, τελικά, "...αν ο ελληνικός λαός, το 2009, είχε επανεκλέξει τον "παιδοβούβαλο της Ραφήνας", ούτε κρίση θάχαμε στην Ελλάδα, ούτε Μνημόνια και Μέτρα !...".
 
Αυτό είναι το ένα από τα δύο, διαβολικά, συμπεράσματα, στα οποία οδηγείται, κανείς, διαβάζοντας τα γραφόμενά τους.
 
Το δεύτερο συμπέρασμα, είναι πως το "γύρισμα της σελίδας", δεν οφείλεται στις επιλογές του Γ. Παπανδρέου, που κληρονόμησε το χάος της Δεξιάς, αλλά σ΄ αυτόν που πολέμησε, λυσσαλέα, αυτές τις επιλογές, μέχρις ότου καταφέρει, μαζί με τους "δούρειους ίππους" του ΠΑΣΟΚ, να ρίξουν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας.
 
Τα παπαγαλάκια της Διαπλοκής στηρίζουν με τα μπούνια το Σαμαρά, παρουσιάζοντάς τον, περίπου, ως τον σωτήρα της Ελλάδας, η οποία μπήκε στην κρίση και πέρασε, όσα πέρασε, εξ αιτίας των επιλογών και της πολιτικής του ...Παπανδρέου !!!
 
Κατακεραυνώνουν το Γ. Παπανδρέου, για το. δήθεν, "λεφτά υπάρχουν", αλλά, παράλληλα, εκθειάζουν τον αδίστακτο "πολιτικό αλήτη", που, μόλις, τον Ιούλιο 2010 και με τον βαρύγδουπο τίτλο "Στρατηγική Ελπίδας για την Έξοδο από την κρίση" παραμύθιαζε το λαό, διατεινόμενος πως "... το Οικονομικό Σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι πλήρες και περιλαμβάνει την εκμετάλλευση του φυσικού και του ανθρωπογενούς πλούτου της Χώρας μας, ως εναλλακτική διέξοδο από την κρίση. Έτσι θα μηδενίσουμε το σύνολο του ελλείμματος σε δύο χρόνια, όχι σε τέσσερα, και χωρίς πρόσθετα περιοριστικά μέτρα, χωρίς δυσβάστακτη ύφεση, χωρίς έκρηξη ανεργίας και χωρίς να ξεφύγει το χρέος (στη διετία) πάνω από το 120%.".
 
Τελικά, είναι σωστή η άποψη, πως οι κατηγόριες και οι λασπολογίες, που πηγάζουν από το σκυλολόϊ της Διαπλοκής και πλασάρονται από τους δημοσιογράφους-γιουσουφάκια της, βρωμίζοντας τις σελίδες του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, είναι τίτλοι τιμής για το Γ. Παπανδρέου κι όχι, μόνο δεν τον ζημιώνουν, αλλά τον ωφελούν κιόλας !...

4 σχόλια:

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Το blog, όπως και κάθε ιστολόγιο, έχει δεχτεί και δέχεται πολλά μηνύματα υβριστικού περιεχομένου, η συντριπτική πλειοψηφια των οποίων προέρχονται από φασίστες, ψεκασμένους και ηλίθιους νεοδημοκράτες.
Το ρεκόρ της βλακείας και της μαλακίας, κρατάει δεξιός τις, που επιμένει, εδώ και χρόνια, στις βρισιές του, νομίζοντας τον διαχειριστή του blog, για ...άλλον και συγκεκριμένα για κάποιον "Κώστα Τσαγκαράκη", ο οποίος, ποιος ξέρει, τι του έχει κάνει του βλάκα σχολιαστή και ξεσπάει πάνω του, αλλά, εν τη μαλακία του, σε λάθος blog !

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλοκε, και αυτο που κανει ο συγκεκριμενος, αναπαραγωγη αλητειας λεγεται. Ειναι η μονη τεχνη που γνωριζουν καλα.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Μπορεί ο εν λόγω μαλακοπίτουρας να απευθύνει τις βρισιές του σε λάθος πρόσωπο, ξεπέρασε, όμως, τα όρια κι άρχισε τις απειλές !
Γι αυτό όλα τα στοιχεία του, (που νομίζει πως δεν τα ξέρουμε), μαζί με τα απειλητικά κείμενά του, στάλθηκαν στη Δίωξη, για τα περαιτέρω...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Προεδρο της καρδιας μας!