Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η «ΚΡΥΦΗ» ΟΜΟΛΟΓΙΑ !...

Εσείς το ξέρατε πως ο Σαμαράς στην πρόσφατη συνέντευξή του στην αμερικάνικη εφημερίδα «Wall Street Journal», αναγνώρισε και ομολόγησε πως το έλλειμμα του 2009 ήταν, πράγματι, στο 15% ? Μάλλον, όχι, όπως δεν τόμαθε κι ο ελληνικός λαός, μιας και η πληροφόρησή του μπήκε σε καλούπια !

΄Ολα τα ΜΜΕ δημοσίευσαν την είδηση, για τη συνέντευξη, αναπαράγοντας την κονσέρβα της Συγγρού, που έφτιαξε ο Μιχελάκας και περιείχε, μόνο, τα συνθήματα του Αντωνάκη, για «την Ελλάδα, που θα τα καταφέρει» κι άλλα τέτοια διθυραμβικά, αλλά που έπνιγε την «ομολογία».

Και, βέβαια, δεν πάνε πολλές μέρες, που ο σαμαρικός κολαούζος μιλούσε για ποινικές ευθύνες των Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009, ο θλιβερός, δε, Παπαθανασίου έσκιζε τα ιμάτιά του, πως αυτός κι ο Καραμανλής τάκαναν όλα καλά κι είναι τελείως αθώοι !

Αυτή την Εξεταστική Επιτροπή που ανέμισαν, ως επιδίωξη τους, την οποία θα βάλουν να διερευνήσει τα στοιχεία του 2009, θα την κάνουν τώρα ;

Και για να μιλήσουμε για επίκαιρα ζητήματα, τη ζοχάδα των Καραμανλικών, για την ομολογία – μπηχτή του Αντωνάκη, πως θα την αντιμετωπίσουν ;


Ο σοφός λαός έχει αποφανθεί, και, πως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», και, πως «ο ψεύτης κι ο κλέφτης για λίγο χαίρονται !...».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο φουβου, κάνει το γύρο, εδώ και λίγες μέρες!αχ αντωνάκη, σανίδα που τι θέλεις,αλλά, ο Γιώργος,είναι υπεράνω, να δω, από που θα τις φας!
m

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα χθες τον Δενδια στην ΝΕΤ να λεει, ναι το ελλειμμα ητανε 15,8% αλλα πως πηγε εκει??? Καταλαβατε κυριοι?? δεν λεει το παλαιο κολπο του φουσκωματος βασει του οποιου σαχλαμαριζαν οτι θα βαλουν φυλακη τον ΓΑΠ και τον ΠΑΠ αλλα αλλαζουν τροπαριο με την αλλη σαχλαμαρα πως πηγε εκει!!! Να σας πω λοιπον εγω πως πηγε εκει αφου δεν υπαρχει κανεις προθυμος απο το βαθυ Πασοκ που επεστρεψε να σας απαντησει. Εφθασε εκει γιατι μπηκανε ολα τα κρυφα χρεη που δημιουργησατε και που επιμελως κρυβατε με την ανοχη των φιλων σας των δεξιων ευρωπαιων. Αυτο το γνωριζει ο κοσμος και γιθαυτο σας εχει δημοσκοπικα εκει που σας εχει και πιστεθω στις εκλογες ακομη χειροτερα φτανει ο Βενιζελος να μην ακουου τις αριστερες πρωτοβουλιες και αρχιζει να πεταει εξω οσους θερουν οτι δουλεψαν μα τον ΓΑΠ που θελουν να του φορτωσουν ολα τα δεινα του κρατους απο την εποχη του Τρικουπη.