Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ !...


Κάτσε σαν το Βούδα και παρακολούθα την παλινόρθωση της Δεξιάς, στον κρατικό μηχανισμό και τους Οργανισμούς – κλειδιά ! Γίνε το χαϊβάνι του Στουρνάρα και το μπαλάκι του ηλίθιου Βρούτση…
 
Συνέχισε να παίζεις το ρόλο του φιλοδωρηματικού κομπάρσου, του ζήτουλα ελεημοσύνης, απ΄ αυτούς που αφού έβαλαν φωτιά στην Ελλάδα, τώρα το παίζουν πυροσβέστες !
 
Ξαμόλα τα λιψόμυαλα τσιράκια σου, για να βγάλουν κι άλλες μαλακίες εναντίον του ΓΑΠ, να τροφοδοτήσουν και μ΄ άλλα παραμύθια τα διαπλεκόμενά σου ΜΜΕ.
 
Αν έτσι πιστεύεις πως θα πας ψηλά, είσαι μακριά και βαθιά νυχτωμένος !
 
Αν έτσι νομίζεις, πως θα τελειώσεις το ΠΑΣΟΚ, θα ξυπνήσεις απότομα και άτσαλα !...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισαι λαθος φιλε.να εισαι με το πασοκ .οχι με τον γιωργο .οχι με τον βενιζελο.με το γιωργο με τον βενιζελο.με το πασοκ δηλαδη.επι τελους οι αρχηγοι αλαζουνε το πασοκ μενει.

Ανώνυμος είπε...

Lογοπλοκε αυτός ο μπουρδολόγος 22:13 είναι στο φβ και μας έχει ζαλίσει, κάντε υπομονή και κάντε υπομονή και όλα θα αλλάξουν και τις παπάρες που λέει εδώ της λέει κι εκεί! @ kill me now!! παπαππαπααππαπαα

maria

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 22.13.
Δεν μπορει να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει συνέχεια,δεν ειναι τα προσωπα,είναι οι ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
Το εχοουμε πει πολλές φορές.

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω το λάθος μου το ορθογραφικό.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και οχι το λάθος ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό ΠΑΣΟΚ και ποιά ιδεολογία ρε παιδιά.Εαν δεν φύγει αυτός ο καραγκιόζης που παριστάνει τον Πρόεδρο μαζί με τους ρουφιάνους του που αναβίωσαν την δεξιά και έκαναν τον συριζα πολιτική δύναμη δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Η

Ανώνυμος είπε...

αν δεν φύγει άμεσα ο πραξικοπηματίας και τσιράκι των διαπλεκόμενων το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δει φως. όποιος το καταλαβαίνει οφείλει να κινηθεί άμεσα. οι υπόλοιποι ας φάνε στη μάπα το σαμαρά και την ακροδεξιά παρέα του για την επόμενη δεκαετία

Ανώνυμος είπε...

Οσοι πειστευετε οτι αυτο το Πασοκ εχει συνεχεια να προχωρισετε μαζι με τον ΒΒ και τους Βουλευτες που τον περιστοιχιζουν και να κανετε την τυχη σας στις επομενες εκλογες. Ακου λοιπον 22.13 και 00.26, Ψηφιζω Πασοκ απο το 1974 και μαθηματα δεν δεχομαι απο κανεναν. Ψηφισα και ΓΑΠ και ΒΒ σεβομενος την συνεχεια του Πασοκ που υποστηριζεις αλλα δεν ψηφισα για να κανει η σημερινη ηγεσια τα καραγκιοζιλικια που κανει σημερα καταξεφτυλιζοντας το πασοκικο και πατριωτικο φιλοτιμο μας. Τελεια και παυλα και ψηφο δεν ξαναπαιρνετε ποτε πια μεχρι να ξεκουμπιστειτε απο εκει.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Αυτο που δεν ανεχομαι απο τον ΒΒ ειναι που ζητα συνεχια " συγνωμη ".Συγκνωμη γιατι;Επιδη σωσαμε τη χωρα απο τη χρεωκοπια;Υπηρχε κατι αλλο;Αν ναι να το πουμε.Συγκνωμη αλλοι πρεπει να ζητανε.