Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ !...


Καλωσορίζω στην Ελλάδα του 2011, το Μιχαλάκη το Χρυσοχοϊδη, άρτι αφιχθέντα από τον Πλανήτη ΄Αρη και άρτι ανακαλύψαντα τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης ούτε υπουργός ήταν στην κυβέρνηση αυτή, ούτε, βέβαια, η κυβέρνηση αυτή είναι η ίδια με τη σημερινή, που περιέχει 6-7 δεξιούς μαϊντανούς κι έχει ως πρωθυπουργό τον σύμβουλο του Παπανδρέου...

Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις απόψεις του και να τις εκφράζει ελεύθερα, υπόκειται, όμως, στην κριτική γι αυτές και τις πράξεις του.

Ο εν λόγω - βιαστικός - δελφίνος είναι εδώ και μήνες υπουργός ανάπτυξης κι απ΄ ό,τι θυμάμαι, έχει βγει πάνω από δέκα φορές στα κανάλια για ν΄ αναγγείλει την διοχέτευση κονδυλίων στην αγορά για να κινηθεί. Εκείνο το ΕΣΠΑ έχει ξεκινήσει πάμπολλες φορές, εκείνα τα δισεκατομμύρια της Ε.Ε. έχουν απορροφηθεί άλλες τόσες... Κι όμως, τίποτα δεν έχει γίνει !...

Ο ...αποτυχημένος Παπανδρέου κατάφερε και πήρε απόφαση των ιθυνόντων στις Βρυξέλλες για άμεση χρησιμοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, με, σχεδόν, μηδενική εθνική συμμετοχή. Πρόσφατα κι ενώ για μήνες δεν έγινε τίποτα στο πρακτικό επίπεδο, ο αρμόδιος επίτροπος, απηυδισμένος, ανακοίνωσε, πως ακόμα κι αυτή η πενιχρή εθνική συμμετοχή, κανονίστηκε να παρθεί με δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Μήπως ο Μιχαλάκης μπορεί να μας πει τι έγινε ; Μήπως δεν έγινε τίποτα ; ο Παναδρέου φταίει γι αυτό ή κάποιοι ...πετυχημένοι υπουργοί, σαν το Μιχαλάκη ;

Ποιος, αλήθεια, είπε στον mr Callaghan, πως μπορεί να κουκουλώσει τη δική του ανεπάρκεια κι ανυπαρξία, με την κριτική κατά της κυβέρνησης που συμμετείχε, ψήφιζε και στήριζε με τα μπούνια και τις μαλακίες του σε βάρος του Γ. Παπανδρέου ;

Ποιοι αλήθεια, τον τύλιξαν και του πλάσαραν την πλάκα τους, ως αποδοχή του και στήριξή του για ν΄ αναλάβει, τάχα, ευρύτερες πρωτοβουλίες ;

Σαφώς κι έχει δικαίωμα ν΄ ασχοληθεί με την πορεία και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, το πεδίο αυτό όμως, δεν είναι το ίδιο με τα υπουργεία που πέρασε, ούτε εδώ περνάνε επιλογές σαν κι αυτές που χρόνια έκανε, μην αφήνοντας δεξιό για δεξιό, που να μην τον χρησιμοποιήσει και τον αναδείξει !...
Καλώς ήρθες Μιχαλάκη στην Ελλάδα του 2011 και καλά να περάσεις σ΄ αυτήν !...

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ήρθε η ώρα για καθαρές λύσεις. ακόμη και αν αυτό σημάνει διάσπαση ή δημιουργία νέου κόμματος. γιώργο μη διστάσεις αυτή τη φορά. να τελειώνουμε με τους λογαριασμούς του χθες μια και καλή. και κυρίως με τους μιχάληδες και όλα τα καλόπαιδα που εδώ και 1,5 χρόνο απλώς ετοιμάζουν την επόμενη μέρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλα την ψωνισαι και αυτος.Αποδεικνειετε καθαρα η σχεση με τα διαπλεκομενα ΜΜΕ και κυριως με τον ΔΟΛ.Δεν θα λυπηθω καθολου που ψηφιξα τετοια ατομα τοσα χρονια.Για αυτο εαν δεν εναι υποψηφιος οΚ,Παπανρεου θα ψηφισω λευκο για να γυριση η μουτσα στο προσωπο μου.

Ανώνυμος είπε...

http://pelasgia.blogspot.com/2011/12/blog-post_6031.html
Αυτή είναι η αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Δεν σχολιαζω απολυτως τιποτα απο αυτα που ειπε ή δεν ειπε ο κυριος αλλα αυτο που θα πω ειναι μια τραγικη διαπιστωση για μερικους απο το Πασοκ. Εαν στησει η ΝΔ κλπ δυναμεις καποιο ειδικο δικαστηριο, τοτε το υλικο που τους εδωσαν ειναι αρκετο για να τον παραπεμψουν, δεν ξερω αν πανε λαο μαρτυρες κατηγοριας. Ποσο λυπαμε αλλα ευτυχως τωρα πια ξερω τι θα κανω. Γιωργο σε παρακαλω γυγε οχι για να τους περασει αυτων και εκεινων που τα απεργαζονται αλλα γιατι δεν αξιζει τον κοπο να ασχολεισε με αυτο το κομμα οπως δεν αξιζει να ασχολουμαστε και αμεις πλεον. Κανω και μια προβλεψη, αν στις εσωκομματικες οι καλπες στηθουν χωρις τον Γιωργο θα πανε κατω απο 70 χιλιαδες που λεει και ο κυριος Υπουργος αλλα με τον Γιωργο νομιζω παλι θα παει πανω απο 1 εκατ, απο πεισμα αυτη την φορα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μια είναι η λύση,να πει ο Γιώργος φευγω απο το ΠΑΣΟΚ και φτιαχνω καινουργιο κομμα , οστις θελαι οπισω μου ελθειν.Και τοτε θα μετρησουνε το μποι τους , ολοι οι επιδοξοι σωτηρες,που δυο χρονια τωρα απουσιαζαν απο την μαχη και θελουν τωρα να μοιρασουν τα λαφυρα.

Α.Π.Μπερνωρίτης είπε...

Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Μιχάλη. Κατάφερε και απορρόφησε όλο το ΕΣΠΑ, δρομολόγησε την ανάπτυξη, και μας υπόσχεται ότι σε 5 αντί σε εννιά χρόνια θα μας βγάλει από το τούνελ ... ακολουθώντας την ίδια επιτυχημένη πολιτική. Το πιο ωραίο από όσα είπε ήταν ότι δημιούργησε την Οικονομική Αστυνομία - η οποία, όμως, είχε επιτυχίες με τον επόμενο υπουργό και όχι με τον Μιχάλη. Το ότι είχε προσλάβει στο γραφείο του επιστημονικό σύμβουλο, άνθρωπο που δεν είχε πάρει πτυχίο - υπόθεση Διώτη - μας δίνει κουράγιο... ο Μιχάλης μπορεί να διορίσει και μαϊμούδες πατάσσοντας έτσι την ανεργία.

Ανώνυμος είπε...

χεχεχεχε λογοπλόκε, αρχησες,το μοίρασμα,των ευθυνων!

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλοκε, ειδα μια πολύ καλή κίνηση απο Ρακγούση και τώρα απο Καρχιμάκη, ο Γιώργος εχει ήδη ζητήσει τρεις φορες,ισως και παραπάνω απο τον Παπαδήμο να φέρει το νομοσχεδιο, για την αλλαγή του εκλογικού νόμου,αν καταφέρουμε και ψηφιστει πανυγηρικά απο τη βουλη με την στηριξει και των αλλων κομματων εχει ευκαιρία η Ελλάδα να απαλαγούμε απο τα καθαρματα! γι΄αυτό τον παλευουν τον Γιώργο!
μαρια

Ανώνυμος είπε...

Α ΜΠΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠ ΤΑ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΠΕΝΤΕ, ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ,Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΕΣΠΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΑ 25ΣΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς,όπως θέλουν να μας δειξουν τα ψοφίμια που ψηφίσαμε,όλα για την
"μάμα τους"
Ο πανίβλακας,ο προπετής ,ο ψωνισμένος,που πράγματι ήρθε απο το υπερπέραν ,έχει προφίλ για το "όνειρό του"?
"Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του Ευεργετηθέντος"

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι να κατεβεί το ΠΑΣΟΚ στίς εκλογές,
με τον Παπανδρέου Υποψήφιο πρωθυπουργό,
έτσι ώστε να λάβει ο Γιωργάκης από τον ελληνικό λαό,
αυτό που του αξίζει !!
Αν είναι κατά το ελάχιστο έξυπνος,
θα σηκωθεί να φύγει,
ενισχύοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες για τον επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

1) Μηχανισμος Διασωσης
2) Καλλικρατης
3) Οικονομικη Αστυνομια -- Συλληψεις για φοροδιαφυγη
4) Εξυγιανση Ποδοσφαιρου -- Συλληψεις
5) e-government-ΔΙΑΥΓΕΙΑ
6) Απογραφη στο Δημοσιο
7) Απογραφη συνταξεων - αναπηρικων
8) Καταργηση ασυλου
9) e-procurement -- Ηλεκτρονικη Συνταγογραφηση
10) Διαφανεια στις προσληψεις στα Υπουργεια -- "βιογραφικα"
11) Ανοιγμα κλειστων επαγγελματων
12) Μαχαιρι στα "ρετιρε"
13) Μαχαιρι στα "τρελλα" επιδοματα
14) Νομος-πλαισιο για ΑΕΙ -- βλ. αξιολογηση
15) Ενιαιο Μισθολογιο
16) Αντιμετωπιση (κλεισιμο) αχρηστων οργανισμων
17) Ομαδα ΔΙΑΣ

Αν θεωρειτε τον ΓΑΠ αποτυχια, να κανετε μια καλυτερη λιστα
για αλλους πρωην πρωθυπουργους.

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας στην βουλή πριν από λίγη ώρα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ψήφιση του προϋπολογισμού, αναφέρθηκε σε αυτούς που κάνουν σήμερα τους τιμητές και... είχαν το θράσος να μην εγκαταλείπουν την καρέκλα τους (κλασική περίπτωση Χρυσοχοϊδη).
Η βουλευτής χαρακτήρισε προσωπικό μόχθο του Γιώργου Παπανδρέου τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
Όταν γύρισε ήταν εναντίον του οι περισσότεροι εδώ μέσα γι΄αυτή τη συμφωνία που σήμερα όλοι την ψηφίζουμε ...

Ανώνυμος είπε...

19:40, Αυτο φιλε πρεπει να γινει, αυτο ειναι το λογικο και αυτο ζητανε ολοι οι συνετοι ανθρωποι, δηλαδη να κριθει απο τον Λαο οπως λες και οχι απο το καναλι και το συγκροτημα. Γιατι λοιπον να φυγει?? Να τον φυγουν αν θελουν οι ψηφοφοροι του και οχι εσυ ή οποιος αλλος εχει αυτη την αποψη. Ομως μπορεις να μου πεις γιατι ολοι στηριζουν τωρα Παπαδημο με την ιδια πολιτικη του ΓΑΠ χωρις να αλλαζει ουτε τελεια!!! Γιατι τα εκαναν επανω τους μη και χαθει η συμφωνια η καταστρεπτικη που εκανε ο ''Προδοτης''??? Να τα αφησετε αυτα που ξερετε και ο κοσμος δεν ειναι ο Μακακας του θεατρινου του Αλ Τσαντιρι γιατι και κριση και διαισθηση και μυαλο αλλα και πολυ ακπαιδεθμενος σε αυτα τα ντερτιπια.
Το Παπανδρεου τον εφαγε η Ελβετια και εδω τελειωνω.

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν μπορούμε την αδικία,παρότι δεν τον ειχα ψηφίσει για ΠΡΟΕΔΡΟ του ΠΑΣΟΚ,τώρα θα το κάνω.
Πρέπει να τιμωρηθούν ,τα ποντίκια...
οι ανευθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Πραβο Μιχαλη, καταφερες να κανεις συμμαχο τον Κουρη τον υβριστη της παραταξης σου και την Αυριανη. Μαλλον θα παθεις μεγαλυτερο καζο απο αυτο του Βενιζελου το 07.
Μην στεναχωριεσε θα ειμαστε εδω να ανταποκριθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΕΔΩΣΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡ.ΕΝΩΣΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΗΚΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΛΟΘΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΠΟΣΟ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ . Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙ Ο κ.ΛΑΜΨΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.
Η αναζήτηση πολιτικής ταυτότητας στις νέες συνθήκες σε συνδυασμό με την ανάδειξη ηγεσίας πρέπει να γίνουν με οργανωμένο τρόπο χωρίς ακρότητες και εμφύλιο αλλά και χωρίς αυταπάτες για δήθεν ιερά και όσια.
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΤΙ Ο κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙEΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ??
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΛΙΣΘΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ?? ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.

ακυβέρνητος είπε...

Κάτι πρέπει να έχει ο Παπανδρέου και τους χαζεύει όλους. Την ίδια αμετροέπεια έδειξε και ο Βενιζέλος και την πλήρωσε. Σήμερα ήρθε η σειρά Χρυσοχοϊδη. Αν δεν διδαχθεί και ο επόμενος, ας κάνουν έναν αγιασμό :)

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=10742

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ.
ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.