Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !...


΄Εχουν διατυπωθεί, κατ΄ επανάληψη οι καταγγελίες για το ρόλο μιας σειράς υπουργών και συνακόλουθα κάποιων βουλευτών της επιρροής τους, στα γεγονότα που προηγήθηκαν της συγκρότησης της κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας. ΄Αλλωστε, αρκετοί απ΄ αυτούς είχαν μονίμως τηλεοπτικό στασίδι – κυρίως στο Mega – καθ΄ όλη τη διάρκεια των διεργασιών τις σχετικές με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και εκτόξευαν τις απαιτήσεις τους και τις απειλές τους,

Το ό,τι οι «κινητικότατοι» αυτοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, εξέφραζαν τις απόψεις και τα κελεύσματα των γνωστών διαπλεκόμενων «κύκλων» των οικονομικών παραγόντων είχε γίνει αντιληπτό απ΄ όλους κι ο κάθε έλληνας κατάλαβε, πως ο στόχος τους ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, που έπρεπε, πάση θυσία, να καρατομηθεί !

Ο Γ. Παπανδρέου συγκρότησε την κυβέρνηση Παπαδήμου και γύρισε στο Κίνημα για ν΄ ασχοληθεί με την ανασυγκρότησή του και την προετοιμασία του, αφ΄ ενός, για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου και οργάνων, καθότι, με βάση το Καταστατικό η θητεία των υπαρχόντων λήγει και αφ΄ ετέρου για την εκλογική αναμέτρηση, όποτε αυτή κι αν γίνει.

Δυστυχώς και σ΄ αυτή την περίπτωση οι ίδιοι, καθοδηγούμενοι,
«δελφίνοι» και οι υποτακτικοί τους, συνεχίζουν να εκβιάζουν και ν΄ απειλούν τον Παπανδρέου, επισείοντας τη διάσπαση του Κινήματος και απαιτώντας τη μη υποβολή νέας υποψηφιότητάς του για την Προεδρία.

Η γνωστή άθλια τακτική της διαπλοκής, με τις στημένες δημοσκο-πήσεις, εμφανίζουν τη βάση, (ποιας αλήθεια ; ), του ΠΑΣΟΚ, να …μη θέλει την παραμονή του Γιώργου στην αρχηγία, σιγοντάροντας, έτσι, τη διασπαστική δράση των πολιτικών εγκάθετών τους.
Είναι ξεκάθαρο, πια, πως ο σχεδιασμός για τη δημιουργία ενός σχήματος, το οποίο θα διαπερνά τα σημερινά κόμματα, ο γνωστός «φιλελεύθερος» φορέας, ελεγχόμενος και στηριζόμενος από τη διαπλοκή, βρίσκεται στα σκαριά και τα πολιτικά ενεργούμενα είναι σε πλήρη δραστηριότητα.

Σ΄ ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, οι εντεταλμένοι των συμφερόντων δημιουργούν σκηνικό ρήξης και διάσπασης, επιδιώκοντας, όμως, να εμφανίσουν ως υπεύθυνο της εξέλιξης τον Παπανδρέου και ως, τάχα, αιτία, την πρόσδεσή του στην «καρέκλα».

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, αποκτά, όχι απλά μεγάλη, αλλά καθοριστική σημασία το τι θα κάνει ο Πρόεδρος του Κινήματος και πως θα χειριστεί την υπόθεση, που δεν αφορά, μόνο, το χώρο, αλλά και τη χώρα.

Εκείνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι το ό,τι ο Γ. Παπανδρέου, όντας σε πλήρη γνώση των παιχνιδιών που παίζονται, δεν θα δώσει ούτε το δικαίωμα, ούτε το πρόσχημα, για τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ : αυτοί που εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία προωθούν τη διάσπαση του Κινήματος, θα μείνουν μόνοι τους, η ανεπάρκειά τους κι ο σκοτεινός ρόλος τους θ΄ αποκαλυφθεί και οι ίδιοι και μόνο, θα χρεωθούν, την πιθανή, διάλυσή του !

15 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

κανε σαφεστερο τον τιτλο Διαβαζοντας τον δινειι την εντυπωση οτι ο Παπανδρεου εκβιαζει ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ,ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ,. Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΕΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΑΝΤΕΡΑ" ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΧΙ 2 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΥΡΙΕ Μ.. ΚΥΡΙΕ Κ.. ΚΥΡΙΕ Β.. ΚΥΡΙΕ Α.. ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ,ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω εχει δικαιωμα ο ΓΑΠ να θεση υποψηφιοτητα οποτε εμεις της βασης τον ξαναεκλεγουμε και την ευθυνη της διαλυσης ή μη να δουμε ποιος θα την εχει!!!! αν τολμουν ας αμφισβητησουν την αποφαση για τον ποιον θελουμε αρχηγο εμεις που ψηφιζουμε και οχι τα διεφθαρμενα καναλια και συγκροτηματα.
Αληθεια εκλεινη η ποντικομαμμη γιατι στην Δμοσκοπηση δεν εβαλε και τον ΓΑΠ σαν υποψηφιο να δουμε τι θα επερναν οι εκλεκτοι του καναλιου και του συγκροτηματος.
Λοιπον ωρα να μιλαει οποιος γνωριζει ονοματα και διευθυνσεις των ΠΑΣΟΚΩΝ βουλευτων που αναγκασαν τον προθυπουργο να παραιτηθει (εμεις τους ξερουμε αλλα να τους μαθουν και αλλοι).

Ανώνυμος είπε...

Άλλωστε μας έχει διαβεβαιώσει επανειλημμένα,
ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες.
Γιατί δέν τον πιστεύετε ?

Ανώνυμος είπε...

10.08, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗς ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ Τ ΔΥΔΥΜΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΚΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΜΠΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ?? ΑΡΑ ΨΑΧΟΥ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ?? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 300 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 50,000 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ?? ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

O ΓΑΠ είναι ο μόνος πολιτικός με ήθος... Λέξη χαμένη από το πολιτικό λεξιλόγιο. Ο Έλληνας δεν αντέχει το ήθος, θέλει δημαγωγία, νταιλίκια και αέρα κοπανιστό. Κράτα γερά Γιώργο, είμαστε μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Αρουραίοι πάντα υπάρχουν,ξετρυπώνουν όμως, όταν ξεχειλίζουν τα βορθολύματα των υπογείων και υπέργειων ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
Οι νεοαποστάτες που μας προέκυψαν,μετά από 46 χρόνια,θα έχουν την ίδια τύχη των παλαιοαποστατών.

fanis panagiotopoulos είπε...

ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΟΟΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχω κάνει ήδη την επιλογή μου.Και την προτείνω σε όλους .ΑΝ κατορθώσουν και τον φάνε και δεν είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές,θα ακυρώσω την ψήφο μου γράφοντας με χοντρό μαρκαδόρο στο ψηφοδέλτιο του πασοκ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΕΛΒΕΤΙΑ!ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ 07'.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ) ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΘΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑ,Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. ΔΥΝΑΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΆΡΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΠΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 5ο ΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σας.Γιατί οι άλλοι πολιτικοί χώροι μπορούν και "συνασπίζονται" και το ΠΑΣΟΚ όχι?Πρέπει να προστατέψουμε από τα σκουλίκια τον κ.Παπανδρέου,
τον μόνο πραγματικά,απ' ότι έχει πράξει ,τίμιο και ηθικό πολιτικό.
Ενας άνθρωπος δίνει τον εαυτόν του ,το αξίωμά του και έχει από τα ποντίκια αυτήν την αντιμετώπιση.
Β.Σ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ έχω κάνει την επιλογή μου. Αυτό που σίγουρα πιστεύω είναι ότι πρέπει να κάνει αυτοκριτική μπροστά στον κόσμο. Δεν είναι απάντηση το "καθυστέρησα γιατί δεν ήθελα να πάρω μέτρα". Έλεος πια. Ο κόσμος περιμένει πολλά περισσότερα για τα 2 τελευταία χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

14.36, Δεν διαφωνει κανεις μαζι σου και για τις καθυστερησεις και για τα λαθη αλλα πρωτον πρεπει ενα μεγαλο μερος της ευθυνης να μοιραστει σε αυτους που φροντισαν να μην προχωρησουν (την μεγαλη ευθυνη βεβαια την εχει ο αρχηγος) και δευτερον οι περισσοτεροι εστιαζουμε την κριτικη μας σε αυτους που προσπαθουν να επιβαλουν Προθυπουργους, κυβερνησεις και Προεδρους απο τηλεορασεως και ΜΜΕ με τα πιονια τους της Δημοσιογραφους. Δηλαδη αυτο που λεω και λεμε ειναι οτι ο κοσμος θα επιβαλει την θεληση και την αποφαση του με την ψηφο του και οχι ο καθε στημενος σχολιαστης, αυτη ειναι η διαφορα.