Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ Μ΄ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ !...


Σε κάτι από πρωτοχρονιάτικο "μποναμά" φέρνει η παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου στα γενικότερα και τα εσωκομματικά πράγματα, ο οποίος, όμως, περιέχει κι ένα σαφές μήνυμα : μόνιμα και αποκλειστικά προσηλωμένος στο εθνικό ζήτημα και την πορεία της χώρας προς τη σωτηρία !
Η κατηγορηματική αυτή θέση, σημαίνει ορθά και κοφτά, πως οι όποιες άλλες διεργασίες και εξελίξεις δεν τον αφορούν και δεν ασχολείται !

Το ΠΑΣΟΚ, με επιλογή και ευθύνη του Παπανδρέου, αφού κέρδισε τις εκλογές το Νοέμβρη του 2009, στρατεύτηκε στην αντιμετώπιση του ελληνικού δράματος κι άσκησε εκείνη την σκληρή πολιτική - μονόδρομο, που ΟΛΟΙ οι άλλοι, χρόνια τώρα, την εξόρκιζαν και την προσπερνούσαν.

Το κρίσιμο αυτό έργο δεν τελείωσε, συνεχίζεται με τη στήριξη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ από μία κυβέρνηση ευρείας στήριξης και το συμφέρον της χώρας επιτάσσει - δραματικά - την ολοκλήρωσή του. Κάθε πρόσκαιρη ανακοπή της πορείας διάσωσης μπορεί ν΄ αποβεί μοιραία, και συνεπώς, κάθε ενέργεια και συμπεριφορά υπονόμευσης και ανατροπής της κυβέρνησης, αποτελεί νάρκη στα θεμέλια της Ελλάδας.

>>>Διαβάστε τη συνέχεια...
Η δικαίωση του ΠΑΣΟΚ, θα έρθει από την ολοκλήρωση της τιτάνιας προσπάθειας ξεπεράσματος της κρίσης με την παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια κι όχι από την πρόωρη και ανώφελη ετυμηγορία, του εκλογικού σώματος, σε μια συγκυρία ρευστή και μεταβατική ! Δεν υπάρχει ούτε λόγος, ούτε ανάγκη, αυτή τη στιγμή πρόταξης των όποιων κομματικών, πολύ περισσότερο, δε, παρεϊστικων ή προσωπικών μικροσυμφερόντων και ενασχόλησης με την προώθησή τους. Πόσο, μάλλον, όταν πρόκειται για σχεδιασμούς και διαδικασίες, συγκεκριμένων πηγών και αφετηριών !...

Οι μικροκομματικές επιδιώξεις, οι υπαρξιακές αγωνίες και αναζητήσεις, στα πλαίσια του ΠΑΣΟΚ, δεν ενδιαφέρουν και δεν θα υπάρξει ενασχόληση μ΄ αυτές ! Δεν είναι η ώρα για να τεθεί στο τραπέζι και σε πρώτο πλάνο, ούτε το μέλλον του κόμματος, ούτε, φυσικά, το μέλλον κάποιων στελεχών και βουλευτών !

΄Οποιος έχει αντιληφθεί το εύρος και την ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, δεν προτάσσει τα μικροσυμφέροντα και τις προσωπικές στρατηγικές, σπρώχνοντάς την, πιο κοντά στο γκρεμό, αλλά σκέφτεται και φέρεται υπεύθυνα και εθνικά, κάτι που ο Γ. Παπανδρέου έκανε και θα κάνει και στη συνέχεια !...

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλοκε καλημερα και χρονια πολλα. Πολυ καλα τα λες αλλα δεν νομιζω να γινουν ετσι τα πραγματα γιατι τοσο κοπο που κατεβαλαν τα γνωστα αγορια και κοριτσια της κοινοβουλευτικης ομαδας του Πασοκ γα να τον φυγουν τον ΓΑΠ δεν θα αφησουν να παει χαμενος. Θα επιμεινουν και με μεγαλυτερη σφοδροτητα και θα το δεις. Ομως για αλλη μια φορα τους υπενθυμιζω οτι εμεις που ψηφιζουμε αποφασιζουμε τελικα ας το εχουν στο μυαλο τους και αυτο το χουνερι που μπορει να τους κανουμε.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλά !

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα που δεν ασχολείται.
Υπάρχει περιθώριο,
να τα κάνει ακόμη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλή σου Χρονιά Λογοπλόκε. Συνέχισε έτσι όπως σε γνωρίζουμε και σε διαβάζουμε και του χρόνου. Πάντα καλά με υγεία.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λέτε.
Ο κ. Παπανδρέου είναι άνθρωπος με ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
Β.Σ

Ανώνυμος είπε...

Το φιλότιμο θα τον φάει.
Όπως ακούγεται,
από φιλότιμο, θα παραιτηθεί.
Γιατί σου λέει :
"Οι δυνάμεις μου μέχρι εδώ ήταν.
Δεν μπορώ να τα κάνω χειρότερα.
Άς αναλάβουν άλλοι.
Πιο ικανοί."

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά Λογοπλόκε και σε όλη την παρέα.
Ο μεγάλος μας ηγέτης, ο σωτήρας της χώρας μας Γιώργος Παπανδρέου δικαιώθηκε. Σύντομα ο λαός θα τον προσκυνήσει ξανά, του χρόνου τέτοιο καιρό θα είναι ξανά πρωθυπουργός με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά και χωρίς σκουλίκια μέσα στο ΠΑΣΟΚ τύπου Χρυσοχοίδη που μαγαρίζουν το κόμμα του ηγέτη μας.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ,... Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

15.49, εχεις καταντησει αηδια ρε φιλε!! Ωραια ο Γιωργος τα εκανε χαλια αλλα πες μας ποιος ειναι ο ικανος που θα αναλαβει και δεν τα εκανε θαλασσα οταν συμμετειχε στις κυβερνησεις του ΓΑΠ?? διοτι εαν εκαναν ολοι αυτοι καλα την δουλεια τους απο την αρχη δεν θα χρειαζοτανε το ενα μετρο πισω απο το αλλο για να καλυψει την μη εφαρμογη των προηγουμενων και αυτο δεν ητανε ευθυνη του ΓΑΠ αλλα κυριως αυτων που το κωλοβαρουσαν για να μην ληφθουν τα μετρα στην πραξη.Θελεις να ατα παρουμε ενα ενα τα θεματα?? τοτε θα δεις γιατι λεω οτι εσυ και μερικοι αλλοι καταντησατε αηδια με το να βαρατε μονο εναν ανθρωπο που και θαρρος και θεληση εδειξε να για να αλλαξει πραγματα. Αστο καλλιτερα φιλε και ξεκολλα.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον όλοι μαζί πρέπει να ξεκολήσετε.
Μας έχουν,
όλοι μα όλοι,
όλους μα όλους,
γραμμένους και πουλημένους.
_________________________________

Quiz.

Ποιος υπουργός εξωτερικών,
συνήνεσε και υπέγραψε την δραματική για την Ελλάδα συμφωνία,
ονομαζόμενη Δουβλίνο2 ?
Αυτή προβλέπει ότι κάθε λαθρομετανάστης,
οπουδήποτε και αν συλληφθεί εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
επιστρέφει πάραυτα, όχι στην πατρίδα του,
αλλά στην χώρα εισόδου.
Και το 70% των λαθρομεταναστών,
που εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση,
έχουν σαν χώρα εισόδου,
την Ελλάδα.
O Ελληνικός λαός,
και πάλι δεν γνώριζε,
και πάλι δεν ρωτήθηκε.
Άλλη μια απόκρυψη και εξαπάτηση.

Μπορεί να υποψιάζεστε κάποιον,
αλλά μία αναζήτηση στο διαδίκτυο,
Θα σας δώσει την σωστή απάντηση.

Συνέχεια του Quiz.
Στην κυβέρνηση εκείνη,

Ποιος ήταν πρωθυπουργός ?
Ποιος ήταν υπουργός δημόσια τάξης ?
Ο δεύτερος συνυπέγραψε με τον ΥΠΕΞ, το Δουβλίνο 2.
__________________________________

Η απάντηση θα σας δημιουργήσει την απορία,
μήπως πρόκειται για σκυταλοδρομία,

ίσως και την βεβαιότητα,
για το στημένο του πράγματος...
__________________________________

Anton είπε...

@20.16
Οι λαθρομετανάστες σε πείραξαν, τρομάρα σου, κι όχι το διαχρονικό μπούκωμα των ελληναράδων με δανεικά κι αδούλευτα! Κι ο Παπανδρέου φταίει κι όχι εκείνοι που τάκαναν στο παρελθόν στο όνομα της εθνικοφροσύνης, της μαγκιάς και της καλοπέρασης, στην ισχυρή(μη χέσω) Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

27/12/11 20:36

Δεν εμβαθύνεις στην ουσία.
Μάλλον ισχύει το,
Στου κουφού την πόρτα,
όσο θέλεις βρόντα!

Ανώνυμος είπε...

Κρατάτε γερά!!!
Στηρίξτε τον ΓΑΠ !!!
Αφήστε τον να κάνει ότι θέλει!!!
Μην ακούτε όσα λένε σε βάρος του !!!
Απομονώστε τους υπονομευτές του !!!

Έτσι έχει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α! καλα απο τις δηλώσεις του κάθε πεινασμένου για εξουσία, κατάλαβα, πιο καθαρά και δυνατά δεν θα μπορούσαν να το πουν: Φοβούνται τον Παπανδρέου!!!!
Ο ένας λέει, ο λαός μας ξέρει δεν χρειάζετενα να του συστηθούμε ξανά, μεσα σε τρεις μέρες να έχουν τελειώσει όλα. ο Άλλος να μην ξεφωνήσουμε ο ένας τον άλλον, αυτό το είπε ο ξεφωνημένος !!!Ο άλλος είπε σε δύο βδομάδες και κάτι για την τρόικα να την υποδεχτεί ο νέος κι ωραίος!!!όλοι μαζί πάντως συμφωνούν στο Άρον Άρον σταύρωσον Αυτόν.
μαρία
υγεία νά 'χουμε λογοπλόκε να τα λέμε!αντε,να μας μπει με το καλό!!!!
:-))) ;-)))

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΥΧΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΠ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,...Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

22.38, Και ποιος σου ειπε οτι εμεις δεν θελουμε τον Σαμαρα αυτοδυναμο?? και βεβαια τον θελουμε ωστε να μην μεταθετει τις μετεπειτα κωλοτουμπες του στον συνεταιρο του τον αλλο κωλοτουμπα του Λαος ή τον νεο Αρχηγο-Σωτηρα
κ.Χρυσοχοιδη που τυχων θα συμμαχισει με τον διαβολο!!! Οσο ποιο αυτοδυναμος τοσο ποιο θορυβωδης θα ειναι η πτωση του μεσα σε ενα εξαμηνο. Αμφιβαλλεις? ε! εχε λιγο υπομονη και θα το δεις και αυτο!!! Πρεπει να αντιληυθειτε ολοι σας οτι αυτο που εκανε ο ΓΑΠ δεν ητανε μια απλη διακυβερνηση αλλα μια φωτια που εβαλε στα μπαζακια ολων των Μαυρογιαλουρων που πρεπει οριστικα και αμετακλητα να αποχεραιτησουν τα ρουσφετια τισ μασες και τις ξαπλες, αυτα εχουν λαβει τελος.

Ανώνυμος είπε...

28/12/11 13:09

Όταν ξυπνήσεις,
από το στενά οριοθετημένο κόσμο, που ζείς,
Θα βρεθείς κάπου αλλού,
και θα σου έρθει πολύ απότομα.
Προσπάθησε να δείς,
πέρα από αυτά,
που σου βάζουν μπροστά στα μάτια σου.

Ανώνυμος είπε...

Στηρίχτε τον ΓΑΠ όσο πιό πολύ μπορείτε, φωνάξτε με όλες σας τις δυνάμεις Γιώργος και πάλι Γιώργος.
Για την δεξιά ρε γαμώτο όχι για τον ίδιον.

Ανώνυμος είπε...

15:09
ταδε εφ ο ξύπνιος!!
μ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ,...Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Εκπομπή πρωινάδικου θυμίζει.
____________________________________

Τάδε έφη ο ξύπνιος!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.