Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !...


Όπως εξελίσσονται οι εργασίες στην Προανακριτική της Βουλής, τα μέλη της σε λίγο θα πρέπει να βγάλουν και δίσκο. Με το γέλιο που μας χαρίζουν οι καθημερινοί καυγάδες τους θα βγάζουν ικανοποιητικό μεροκάματο.
 
Αντί να μάθουμε τι έγινε με τη λίστα Λαγκάρντ μαθαίνουμε για την τεστοστερόνη του Κασιδιάρη, τα κιλά του Βενιζέλου, τα …βασανιστήρια της Ζωής, τα σώψυχα και τις φοβίες του Μαρκογιαννάκη και άλλα τέτοια χρήσιμα και αποκαλυπτικά.
 
Αυτή δεν είναι Προανακριτική, το κλουβί με τις τρελές είναι.
 
Το νέο «επεισόδιο» που θέλουν να γυρίσουν, όπως λένε, αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και το αν θα προσέλθει στην επιτροπή ως μάρτυρας. Έκπληκτοι ακούσαμε πως κάποια μέλη της Επιτροπής εξέφρασαν την άποψη, ότι στην περίπτωση κατά την οποία δεν προσέλθει ή αποστείλει υπόμνημα, θα πρέπει να προσαχθεί βιαίως ενώπιον της Επιτροπής.
 
Όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι κάθε νοήμων και σοβαρός άνθρωπος, αν το σκεφτόταν μία, ιδιαιτέρως μετά τα όσα συνέβησαν στις συνεδριάσεις της Επιτροπής τις τελευταίες ημέρες, θα το σκεφτόταν δέκα φορές, προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής του σιόρ Μαρκογιαννάκη.
 
Πόσο μάλλον ένας πρώην πρωθυπουργός. Όχι από ασέβεια προς την Επιτροπή της Βουλής, αλλά αντιθέτως, για λόγους προστασίας της αξιοπρέπειας κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του αλλά και την ίδια την Βουλή των Ελλήνων.
Εξάλλου, είναι οι ίδιοι οι βουλευτές μέλη της Επιτροπής, που όφειλαν να γνωρίζουν πριν εκστομίσουν «μεγάλα λόγια», ότι όχι πρώην πρωθυπουργός, αλλά κάθε βουλευτής, σύμφωνα με τον άρθρο 62 του Συντάγματος, δεν μπορεί να προσαχθεί βιαίως ενώπιον της Επιτροπής με απόφασή της, παρά μόνον με απόφαση της ολομέλειας της Βουλής.
 
Πιστεύουν άραγε ότι το μέχρι σήμερα έργο τους δικαιολογεί μια τέτοια στάση; Στην περίπτωση που ο Γ. Παπανδρέου αποστείλει υπόμνημα, όπερ και το λογικότερο, θα ζητήσουν από την Βουλή να εγκαταλείψει πρακτικές που έχει υιοθετήσει και έχει ακολουθήσει στο παρελθόν, όπως αυτή του υπομνήματος, και πιστεύουν πως η Βουλή θα δώσει τη συγκατάθεσή της ;
 
Εντάξει, έχουν τις αδυναμίες τους οι 300, αλλά ακόμη διατηρούν σώας τας φρένας και την βουλευτική τους ιδιότητα. Δεν έγιναν μέλη θιάσου του Στάθη Ψάλτη και του Σεφερλή. Εκτός ίσως από ορισμένους…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eki mesa iparxou sxizofrenis kai psixakides

Ανώνυμος είπε...

...αχ και να κυκλοφορούσαν και τα βίντεο!!! Το απόλυτο τσίρκο!!!
maria

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα σχολιο καποιου φιλου για το θεμα και ομολογω το βρηκα εξαιρετικο.
Σχολιασε λοιπον, να μην παει ο ΓΑΠ στην προανακριτικη και να στειλει μια λευκη υπογεγραμμενη σελιδα και μια σημειωση ''Να συμπληρωθει απο την ΖΩΗ και τον Κασιδιαρη οπως αυτοι επιθυμουν''. Εγω θα ελεγα να συμπληρωθει απο ολους οχι μονο απο τους δυο αναφερομενους για να γελασουμε και λιγουλακι μετα τις αστεοτητες με Μανιτακη-Τροϊκα-ΥΠΟΙΚ και την παρακαμψη ολων απο τον Σαμαρα. Αυτο θα πει αποφασιστικοτητα Προυθπουργου.