Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΕΚΛΙΖΕΙ !...


Τελικά τι έγινε εκεί στη Βουλή ; Τι είναι ολ΄ αυτά που συμβαίνουν, με τις βρισιές, τα πλακώματα και τις πεζοδρομιακού τύπου αντιπαραθέ-σεις ;
 
Ωμά, αλλά ρεαλιστικά προσεγγίζοντας το ζήτημα, δεν μπορείς παρά να δώσεις την πρέπουσα απάντηση : κατάντησε μπουρδέλο !
 
Το 2010 άρχισαν τα φασιστοειδή, κάθε μορφής και υποσυνείδητου, να τα ρίχνουν όλα, στο πολιτικό σύστημα, στους πολιτικούς συλλήβδην, και, να μουτζώνουν το Κοινοβούλιο, αποκαλώντας το, «μπουρδέλο». Μόνο που το πολιτικό μας σύστημα είναι Δημοκρατικό κι η Βουλή είναι ο «ναός» της Δημοκρατίας.
 
Ούτε το Πολίτευμα, ούτε το Κοινοβούλιο φταίνε συνολικά και συλλογικά, για τις αλήτικες πρακτικές κάποιων λειτουργών ή μελών του. Κι όμως οι «αγανακτισμένοι» έδειχναν, φώναζαν κι έβριζαν τη Βουλή, δηλαδή τη Δημοκρατία !
 
Θυμόμαστε, πως στην πλατεία Συντάγματος, η «αγανάκτηση» ήταν χωρισμένη, στους πάνω και στους κάτω : πάνω το φασιστομάνι, υπό τη Χρυσή Αυγή, κάτω το …προοδευτομάνι, υπό τις συριζιακές Συνιστώσες.
 
Ε, λοιπόν, ας μην ψάχνουμε πολύ για ν΄ ανακαλύψουμε και να καταλάβουμε τι έχει γίνει στη συνέχεια.
 
Αυτοί που μαζεύονταν απ΄ έξω κι έδειχναν τη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς την «μπουρδέλο», μπήκαν μέσα και με τη συμπεριφορά και τη λειτουργία τους, την κατάντησαν τελικά, όπως την έλεγαν : μπουρδέλο !
 
Οι κάθε λογής Κασιδιάρηδες του πάνω διαζώματος κι οι κάθε μορφής «αριστεροί» τύπου Κωσταντοπούλου, της κάτω Πλατείας, μπήκαν με την ψήφο των «αγανακτισμένων» του δάκτυλου και της μούντζας, και, βάλθηκαν να φέρουν σε πέρας το σύνθημα – επιδίωξη : «να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή !...».
 
Η Δημοκρατία στην Ελλάδα τρεκλίζει κι οι πραγματικοί δημοκράτες κάθονται και κοιτάζουν, αμέριμνοι κι ατάραχοι. Λες κι υπάρχουν άλλοι που θ΄ ασχοληθούν με την υπεράσπισή και τη στήριξή της. Λες και δεν είναι, ιστορικά, αποδεδειγμένο, πως το ρόλο των απόντων δημοκρατών, όσοι τον έπαιξαν, στο όνομα της Δημοκρατίας, αποδείχτηκαν νεκροθάφτες της !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν πετουσανε πετρες και γιαουρτια στους Υπουργους και τους Βουλευετς του Πασοκ, οταν προπηλακιζαν οποιον εβρισκαν μπροστα τους, οταν αγανακτουσαν κατα παραγγελια και καρα-στημενα μονο και μονο να φυγη ο Παπανδρεου, οταν δεν εδιναν ουτε την ελαχιστη συνεναιση για τις αναγκες της Χωρας δινοντα ψευτικες υποσχεσεις στους πολιτες για επαναδιαπραγματευσεις κλπ γνωστα καρογκιοζιλικια, οταν οδηγουσαν την Χωρα σε δυο εκλογες με σκοπο ο ενας να γινει αρχηγος και ο αλλος Προεδρος αποπεμποντας μπαμπεσικα τον εκλεγμενο, οταν οι εξαφανισμενη Βασο-Ευα και οι πασης φυσεως Λιντζεριδες κλπ αλλα αξεχαστα που εγιναν και αυτα που δεν μαθευτηκαν ποτε, ΔΕΝ το ηξεραν οτι θα καταληξουν εδω που εχουν φερει την Χωρα-το κοινοβουλιο και τις επιτροπες??? Να τα λουστουν τωρα ολα αυτα και να ειναι ετοιμοι να φανε και ξυλο απο τους πασης φυσεως φασιστες που ειναι στο κατω-κατω δικο τους δημιουργημα απο δικες τους λανθασμενες πολιτικες ενεργειες.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

11.27 Σωστος πολυ σωστος.Υπαρχει μια διαφορα.Οι της ΧΑυγης πετουσαν γιαουρτια οι δε του Συριζα αυγα.Για τη δημοκρατια ειναι το ιδιο.

Ανώνυμος είπε...

Nikos, εχεις δικιο αλλα εχουν ταυτιστει τοσο πολλυ αυτοι οι δυο που ειναι δυσκολο να διακρινεις ποιος πεταει το αυγο και ποιος το γιαουρτι.