Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (!)...


Mωραίνει Kύριος ον βούλεται απολέσαι. Tα κόμματα με τους βουλευτές που μετέχουν στην Προανακριτική Eπιτροπή για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ ετοιμάζονται να κάνουν πάλι το μοιραίο λάθος.
 
Oι ακραίες φωνές που κυριαρχούν στην Eπιτροπή δεν έμειναν ικανοποιημένες από το υπόμνημα που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός. Zητούν επανάληψη του σόου που παρατηρήθηκε στην πολύωρη και επεισοδιακή κατάθεση του αρχηγού του ΠAΣOK και αποφάσισαν την κλήτευση του Γ. Παπανδρέου για φυσική παρουσία και ανάκριση από τον Hλ. Kασιδιάρη.
 
Eυτυχώς υπάρχουν ακόμη ορισμένοι στην Eπιτροπή που σκέπτονται να αρκεστούν στη γραπτή πρόσκληση-κλήτευση και να αποφύγουν το έσχατο μέτρο της βίαιης προσαγωγής για να εκθέσουν τον πρώην πρωθυπουργό στις ανακριτικές μεθόδους της Xρυσής Aυγής. Aλλά τίποτε δεν αποκλείεται, καθώς αρκετοί από τους «ανακριτές» έχουν πιάσει ήδη θέσεις στις κερκίδες του Kολοσσαίου.
 
Mπορεί στο τέλος να επικρατήσει η λογική. Όμως, το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν βουλευτές και κόμματα που σκέπτονται όπως σκέπτονται είναι άκρως επικίνδυνο φαινόμενο. Aριστεροί και δεξιοί πατριώτες δεν έμαθαν τίποτε, δεν διδάχθηκαν τίποτε, έμειναν αδιόρθωτοι, όπως έλεγε και ο Tαλεϋράνδος για τους Bουρβόνους.
 
Tην ώρα που οπαδοί τους καίνε αστυνομικό τμήμα γιατί συνελήφθησαν, έπειτα από ταυτοποίηση του DNA, δύο κατηγορούμενοι για επτά κακουργήματα στη Xαλκιδική, δεν αποκλείουν ανάλογη μεταχείριση σε απλό μάρτυρα, πρώην πρωθυπουργό σε μια υπόθεση με κατηγορούμενο πρώην υπουργό, ο οποίος όπως πολλοί νομικοί υποστηρίζουν μπορεί να δικαστεί, τελικά, για πλημμέλημα.

Oι φανατικοί με τη ρηχή πολιτική σκέψη είναι έτοιμοι να κάνουν πάλι το μεγάλο λάθος. Nα πολώσουν το κλίμα σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και την οικονομία για να έρθουν στη συνέχεια να... θερίσουν τους κόπους τους.

Kάπως έτσι βέβαια έπεσε στη φάκα η Aριστερά και το '89 που... έσωσε το τότε ΠAΣOK. Aλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τη νέα γενιά.

Tο πάθος για ερωτήσεις υπερισχύει κάθε λογικής, και οι βουλευτές της Xρυσής Aυγής μαζί και οι δικηγόροι του Kαμμένου θα μπορούν έτσι να υπερηφανεύονται ότι κάθισαν στο «εδώλιο» έναν πρώην πρωθυπουργό. Eτσι είναι εάν έτσι νομίζουν...

6 σχόλια:

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΣΤΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΕΤΣΙ Ο ΓΑΠ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ.

Χ.Κ. είπε...

Ας ελπισουμε οτι δεν θα το τολμησουν γιατι τοτε θα δουν την πραγματικη δυναμη του Γαπ εξω απο το συνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

PIOS MALAKES EGRAPSE TO SILABETE TON PROHN PRO8IPORGO GIATI AFTI H KSEFTILA SE POLA KOLOMPLOK NA GRAFOUNE MIPOS EINAI OLO STIMENO GIA NA KALIFTI KATI ALO AN SILABETE TON GAP FIA FORA TOUS ALOUS PREPI NA TOUS SILAMBANETE KA8IMERINA GIATI KANOUN AFTA POU ELEGE O GAP KAI EINAI ARESTI ARE ELINARADES KSEFILES

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα το κανουν πρωτον γιατι ειναι θρασυδειλοι και δευτερο αρκετα εξυπνοι για να κανουν τετοιο ολεθριο σφαλμα γιαυτους (τους περισσοτερος τουλαχιστον). προσεξτε την δημοσκοπικη ανοδο της Χ.Α !!! Ειναι μουφα για να φυλαει ο φοβος τα ερημα και να ξορκιζουν ολοι τις εκλογες!! καταλαβατε το κολπο??? Τα υπολοιπα που λεει ο φιλος Πλαστηρας θα ελθουν μονα τους και χωρις την αδεια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα σημερα στον ΦΛΑΣ τον Γιαννη Στρατακη, αναφερομενος στον ΓΑΠ, να λεει. Δικαιωνει απολυτα τους επιθκριτες του και με τον τροπο που τον εριξαν τοτε οι βουλευτες του με την δικαολογια, ακουσον-ακουσον, επιδη λεει γυρνα δεξια και αριστερα με τις Διεδνεις Σοσιαλιστικες του ασχολιες, με τα Πανειστημια κλπ. Κριμα ρε δημοκρατη Στρατακη, κριμα και ειναι το λιγοτερο και το ποιο ηππιο που μπορω να σου πω. Παντως δεν μπορω να πω μετα απο αυτο και αλλα που ξεστωμισες στο παρελθον για τον Παπανδρεου οτι λυπαμαι που εκλεισε ο σταθμος-παραρτημα οπως τον καταντησες του Συριζα. ΔΕεν ξερω αν το διαβασεις το σχολιο ή αν σου το μεταφερουν αλλα εμεις που σας ακουγαμε και σας στηριζαμε απο την ιδρυση του σταθμου σας πηραμε εκει ου ησαστε τωρα με μηδενικη ακροαματικοτητα λογω της στροφης του σταθμου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 16/4/13 09.58
Μην ασχολείσαι με τον Στρατάκη διότι είναι φερέφωνο του μεγάλου δημοσιογραφίσκου Κοκορίκου. Το άτομο είναι μεγάλος καλούμπας. Όπου φυσάει ο άνεμος. Θρασύδειλος και τίποτε άλλο.Να πληρώσουν στο κράτος την συχνότητα που εκπέμπουν.