Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Τ΄ ΟΥΡΑΝΟΥ !...


Μια από τις μεγαλύτερες φωνές που «γέννησε» ποτέ η Ελλάδα, δεν υπάρχει πια. Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που γνώρισε ποτέ αυτός το τόπος, έφυγε από τη ζωή.

Όπως όλη του η ζωή, έτσι κι ο θάνατος του ήταν «ήσυχος». Δεν προκάλεσε, δεν απασχόλησε ποτέ με τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά του. Μπήκε το πρωί στο νοσοκομείο Υγεία. Η εισαγωγή του έγινε εσπευσμένα. Η υγεία του ήταν κλονισμένη χρόνια τώρα. Αιτία θανάτου, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, οξύ πνευμονικό οίδημα.

«Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια.

Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1948 στην Αγία Μονή, λίγο έξω από τα Τρίκαλα. Ήταν παντρεμένος με τη Βένια, τον φύλακα άγγελό του ως την τελευταία στιγμή και είχε δυο κοριτσάκια.

1 σχόλιο:

ακυβέρνητος είπε...

Ένας υπέροχος καλλιτέχνης.
Ένας σπουδαίος άνθρωπος.
Καλό ταξίδι Δημήτρη μας !