Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !...


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι πολιτικοί !!
Αυτοί είναι συνεργάτες !!
Αυτοί είναι στο ίδιο κόμμα !!
Σε εμάς ο Μπενίτο, ούτε να ακούει για τον Γιώργο.
Μόνος του θέλει να βγαίνει μπροστά, ο αχάριστος, ο αγνώμονας, ο τιποτένιος.

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια!
Αγάπη μου κρύβουν ο ένας τα ράμματα του άλλου!

Ανώνυμος είπε...

Εγω στηριξα ΓΑΠ και τωρα ψηφισα Βενιζελο για το καλο της παραταξης και επειδη πιστευω οτι ειναι ενα ικανο στελεχος του ΠΑΣΟΚ. Συμφωνω με την κεντρικη σκεψη του 10.17 αλλα σε καμια περιπτωση με τους χαρακτηρισμους που χρησημοποιει.
Δηλαδη, θα ειναι σφαλμα και θα στοιχισει στον ιδιο και την παραταξη η τακτικη του να κρατα αποστασεις απο τον ΓΑΠ για ενα πολυ απλο λογο. Την ιδια πολιτικη που χαραξε ο ΓΑΠ κατ'απαιτηση της ΕΕ και της Τρικας και ακολουθησε η συγκυβερνηση, ακριβως την ιδια θα συνεχισει και θα ακολουθησει πιστα οποιος και εαν εκλεγει και επομενως δεν υπαρχει κανενας λογος να τα φορτωσουν ολα στον ΓΑΠ αφου τα ιδια θα κανουν και χειροτερα και αρα θα γινουν ρεζιλι.

Ανώνυμος είπε...

10.17 Είσαι φάουλ! Και ο Γιώργος το 2009 δεν ήθελε να ακούει για τον Σημίτη (σου θυμίζω ότι τον διέγραψε κιόλας) και έβγαινε μπροστά μόνος του, ήτανε αχάριστος? ήτανε αγνώμονας, ήτανε τιποτένιος? όχι βέβαια, ήτανε αρχηγός και ήθελε να τα πάρει όλα πάνω του και καλά έκανε! Γιατί να μην κάνει το ίδιο τώρα και ο Βενιζέλος? Όσο για τον Σαμαρά και τον Κουρασμένο, αν εσένα σου άρεσε το χθεσινό..."θέαμα", δικό σου θέμα, εμένα πάντως με καλύπτει το σχόλιο του 14.29

Ανώνυμος είπε...

15:34 Μα ο Γίωργος δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την συμπεριφορά του Σημίτη.Και να προσπαθεί τη μία ανατροπή πίσω από την άλλη του Μπενίτο, μάλλον ο μπενίτο ανέτρεψε Πρωθυπουργό και αρχηγό κόμματος για να γίνει χαλίφης στη θέση του Χαλίφη!!!!. Ο Σιμήτης είχε σκάνδαλα που δύο χρόνια τώρα αποκαλύπτονται.Και μάλλον δεν έχω φάει λωτούς. Μάλλον ατυχές το παράδειγμά σου.
Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ στους δεξιούς χωρίς να φαγωθούμε!

Ε; μη μας ταλαιπωρείτε οι μπενιζελικοι!

απο την 14:29

Ανώνυμος είπε...

10:17 το φιλί του Ιούδα έδωσαν μή στενοχωριέσαι γι'αυτό όσο για τον Μπενίτο τον Γιώργο τον υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις παρά το ότι ο Γιώργος συμπεριφέρθηκε αρκετά αχάριστα στον προκάτοχο του Σημίτη που του έδωσε με τον ίδιο τρόπο την αρχηγία.

Ανώνυμος είπε...

17.37 από 15.34
Θέλω να σου διευκρινήσω ότι το Σημίτη ποτέ δεν τον συμπάθησα ενώ τον Γιώργο τον συμπαθώ πάρα πολύ και τον θεωρώ κατά κάποιο τρόπο..."θύμα" του. Το παράδειγμα σού το έφερα για να σου πω ότι ο Γιώργος ως αρχηγός καλά έκανε που διέγραψε το Σημίτη τότε και καλά έκανε που πήρε πάνω του όλη την προεκλογική εκστρατεία το 2009. Σα μη Βενιζελικός (ή μπενιζελικός όπως λές) αλλά σαν αντικειμενικός πολίτης, θεωρώ ότι και τώρα ο Βενιζέλος ως αρχηγός καλά κάνει και παίρνει όλη την προεκλογική εκστρατεία πάνω του, τόσο απλά!Τότε, το Νοέμβριο του '11 που έγιναν όλα αυτά τα γνωστά, να ξέρεις ότι θύμωσα και με το Μπενίτο και με τα μπενιτάκια, όμως τώρα βλέπω ότι αν δεν είχε γίνει όλος αυτός ο κακός χαμός, ο Σαμαράκος θα συνέχιζε μέχρι τώρα να κρύβεται πίσω από τον αντιμνημονιακό φερετζέ και στις επικείμενες εκλογές θα έκανε περίπατο!Άκουσες τι είπε ο Χαρακόπουλος? Ότι, λέει, θέλουν την αυτοδυναμία για να στείλουν στο ειδικό δικαστήριο τον Γιώρτο και τον Παπακωνσταντίνου!Ε! όχι και να ψηφίσει ο Παπαθανασίου, ο Κουρασμένος και η λοιπή συμμορία να πάει στο ειδικό δικαστήριο ο Γιώργος και ο ΠΑΠ ενώ έπρεπε να βρίσκονται αυτοί ήδη στον Κορυδαλλό παρέα με τον γεροντοκαψούρη Άκη!

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζεις ότι χάρη στον Μπενίτο έγινε η συνεργασία των κομμάτων ξανασκέψου το και αν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι ανέτρεξε σε παλαιότερες αναρτήσεις του λογοπλόκου! Τώρα αν ο Μιχέλακας λέγετε Χαρακόπουλος λέγετε; σκέφτηκε ότι το διακύευμα των εκλογών είναι το ειδικό δικαστήριο την απάντηση θα την πάρει σύντομα!! Και ας ξυπνήσουν εκεί τα πρωτοπαλίκαρα του Μπενίτο να απαντήσουν, αν τολμάνε!Αλλά δεν τους βολεύει να απαντήσουν να πάρουν το μέρος του ΓΑΠ και μετά να τους μαυρίσουν; άσε να εωρείτε καλύτερα ότι κι εμείς θα τον δικάσουμε τον ΓΑΠ !

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να υπαρχει προβοκατσια στην ανταλλαγη αυτων των μυνηματων μεταξυ Πασοκων υποτιθεται γιατι εαν ειναι αληθηνα τοτε βρασε οριζα. Ξαναξυπνησαν τα Βενιζελικα και τα Πασπανδρεικα στρατα και γραψτα Χαραλαμπε στις εκλογες. Βαγγελη, κανε μια δηλωση σοβαρη και σταματα ολη αυτη την μπουρδολογια ειδικα απο τους υποστηρικτες σου (απολυτα δεκτο και επιβεβλημενο να υπαρχουν) γιατι το γινατι βγαζει ματι και στην προκειμενη περιπτωση η καλπη μαυρο. Εκτος και εαν κουραστηκατε και το επιδιωκετε για να ξεκουραστειτε καμια 12ρια χρονακια.

Ανώνυμος είπε...

Αστον να πηγαίνει στα κλειστά γήπεδα αυτός οι σωματοφύλακές του και η Καιλή με τα τύμπανα!