Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο ...ΙΦΙΓΕΝΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !...


Συνελήφθη λίγο πριν τις 11:00 το πρωί και μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος. Η σύλληψη του πρώην υπουργού έγινε μετά από την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ειδικό ανακριτή Πρωτοδικών και την εισαγγελέα κυρία Ευγενία Κυβέλου οι οποίοι σχημάτισαν χωριστή δικογραφία για τα περιουσιακά στοιχεία του Ακη Τσοχατζόπουλου και τον τρόπο απόκτησής τους, σύμφωνα με την οποία προήλθαν από ξέπλυμα χρήματος και συγκεκριμένα της μίζας για την αγορά των υποβρυχίων από την γερμανική εταιρεία Ferrostaal


Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι εισέπραξε μέσω υπεράκτιων εταιρειών από την γερμανική εταιρεία μίζα 8 εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτά τα ποσά αγόρασε, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, ακίνητα στη λεωφόρο Κηφισίας και στην οδό Κομνά Τράκα αλλά και την κατοικία του στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την οποία έγινε χωριστή δικαστική έρευνα.

4 σχόλια:

Ioannis είπε...

Ο χαρακτηρισμός (Ιφιγένειος) είναι λάθος διότι δεν είναι αθώος γι αυτό που τον κατηγορούν,ενώ η Ιφιγένεια ήταν.
Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι στοχεύουν κάποιον που έχει αθωωθεί δύο φορές από Γερμανικό δικαστήριο άρα έχει ελπίδες να αθωωθεί και εδώ,βέβαια και ο Μαντέλης που παραδέχθηκε ότι χρηματίσθηκε έξω είναι και κάθεται επάνω σε αυτά που έφαγε.Γι αυτό στις 6/5 φούμο και στους τριακόσιους.

Ανώνυμος είπε...

Άντε και καλή αρχή !

x.k. είπε...

Να κατονομασει και τους υπολοιπους γιατι σιγουρα δεν τα φαγε μονους καλη αρχη. Γαπ keep walking.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΦΙΓΕΝΕΙΟΣ..
ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ..''ΔΙΚΟΣ'' ΜΑΣ.