Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΗΣ ...ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !...



Ο ένας καβάλα στο καλάμι του, σε ξέφρενο καλπασμό, τάζει, προδι-κάζει, απειλεί, θεωρεί τις διεθνείς σχέσεις της χώρας, όπως εκείνες με τις συνιστώσες του !

Ο άλλος, το αντίπαλο ...δέος, γυρισμένος τ΄ ανάποδα, (απ΄ τις κωλο-τούμπες), ματαιοπονεί επιχειρώντας να δείξει σοβαρός και εγγυητής της πορείας της χώρας μέσα στην Ευρώπη και το Ευρώ, ενάντια στην αφροσύνη και τις επικίνδυνες πολιτικές του άλλου πόλου.

Μιλάμε για σοβαρότητα και μάλιστα για πολλή σοβαρότητα, όπως αποδεικνύει και το βίντεο, που ανέβηκε στο You Tube από το Γ. Μανουσσάκη...

Ήθελα νάξερα, πόσο θράσος και ξετσιπωσιά χρειάζεται για να λες, λίγους μήνες μετά, τα ακριβώς αντίθετα απ΄ όσα υποστήριζες ?...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eιπαμε, ολη η ιστορια ητανε και εκτος και εντος του Πασοκ να φανε τον Γιωργο απο αυτους και απο εκεινους που με παθος υπερασπιζονται σημερα αυτα που πετυχε μονος του και οικιοποιειτε δυστηχως ο ΒΒ χωρις να εχει την παλλικαρια να αναφερει εστο και ξοφαλτσα το ονομα του με αποτελεσμα να διωξει κοσμο και κοσμακι απο το Πασοκ που κτυπαει μονοψηφιο πλεον. Εφυγε, δεν και δεν πρεπει να ξαναγυρισει (ειναι σοβαρος πολιτικος και ανθρωπος) αλλα αυτο που ολοι του κανατε θα σας κυνηγα για πολλα χρονια και θα το πληρωσετε πολυ ακριβα (ηδη αρχησε η πληρωμη).

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα. Δυστυχωs δεν
θελανε καμμια αλλαγη,ησαν ολοι
διαπλεκομενοι με πρωτο και καλυτερο
τον ΒΒ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο πολύ καλύτερος απ'όλους τους υπόλοιπους,που το πολιτικό σύστημα της μίζας,της λοβητούρας,του λαϊκισμού,των εύκολων λύσεων,δεν τον αντέχει.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Τα περισσότερα κόμματα είχαν τις διαρθρωτικές αλλαγές στα προγράμματά τους(έτσι εξελέγη και ο Καραμανλής το 2004,με την επανίδρυση του κράτους),αλλά μποτέ δεν τόλμησαν να τις εφαρμόσουν.Ο ελληνικός λαός τους έβριζε που δεν τις πραγματοποιούσαν και μετά τους ξαναψήφιζε και όταν βρέθηκε κάποιος να προσπαθήσει να τις πραγματοποιήσει τον αναθεμάτισαν.Αυτή είναι η παράνοια του έλληνα ψηφοφόρου.