Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ !...



Απ΄ τη μια μεριά οι επαγγελματίες …υπουργοί, φανατικοί, μεν, οπαδοί της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων, σκανδαλωδώς, δε, επιδιώκοντες, το δικό τους «επάγγελμα» να παραμείνει κλειστό !

Απ την άλλη ο …νεωτεριστής αρχηγός, να επιχειρεί να τετραγωνίσει τον κύκλο, περιορίζοντας τις συνέπειες που θάχει για το ΠΑΣΟΚ, η στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά !

Αποτέλεσμα ; Όλα στα χέρια των τραπεζιτών, η πλήρης ταύτιση του αποδεκατισμένου «Κινήματος», με τις θελήσεις τους και η επικράτηση των ανθρώπων τους, στους οποίους ανατίθενται τα ηνία της Οικονομίας !

Αυτό ήταν το μήνυμα που πήρατε, ρε σεις, στην Ιπποκράτους;, από την ψήφο του ελληνικού λαού στις 17 Ιουνίου ; Το μαύρισμα ήρθε επειδή θεωρήθηκε, πως δεν εξυπηρετούνταν, μέχρι χθες, στο έπακρο, τα συμφέροντα των τραπεζών και των τραπεζιτών ;

Αν έτσι συλλάβατε το νόημα της λαϊκής ετυμηγορίας, τότε καλά σκεφτήκατε και καλώς επιλέξατε, για τα κρίσιμα υπουργεία. Έχετε δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σας πάρουν, οσονούπω, με τα ραπανάκια και τα …στουρνάρια, γαμώ τα υπουργεία σας, γαμώ !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω παει το Tragic γαντι Αρχηγε.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστές οι κινήσεις Βενιζέλου! Μόνο οι κοντόφθαλμοι λαϊκιστές της εποχής ΓΑΠ κάνουν πως δεν το βλέπουν.