Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ !...



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για φασιστογούρουνα !

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει πιστεύω την συμπαράσταση της κλαδικής του ΠΑΜΕ της χαλυβουργικής!
Ήταν άτυχη στιγμή του ευέξαπτου δωρητού τροφίμων στους απεργούς πριν μερικούς μήνες όταν χειροκροτήτο από τους συντρόφους για την θεάρεστο πράξη του!!Λουστείτε τα τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε η ωρα να δρεψουν τους καρπους τους, οι αγανακτισμενοι της πλατειας Συνταγματος....το θυμαστε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και λοιπες προδευτικες δυναμεις?

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Φασιστοειδή κάθε μορφής και ιδεολογίας ή, ακόμα, ηλίθιοι και μαλάκες, που,τάχα, θυμωμένοι και αγανακτισμένοι, ψήφισαν φασισμό, δεν φιλοξενούνται εδώ μέσα !
΄Αντε στο διάολο !

χ.κ. είπε...

θα ελεγα Λογοπλοκε και ακομη παρα περα.

ακυβέρνητος είπε...

Η ναζιστική συμμορία επειδή ψηφίστηκε από 400.000 ζώα που δεν έχει ακόμη πλήρως σχηματιστεί ο εγκέφαλός τους, έχει αυτοαναγορευτεί κριτής και τιμωρός των πάντων. Με την ίδια «λογική», αφού η αριστερά σήμερα αποτελεί την πλειοψηφία θα μπορούσε να τους σπάει στο ξύλο όπου τους πετύχει!
Πρόκειται για κουραδόμαγκες που αισθάνονται …αδικημένοι, που θα καταθέσουν μήνυση επειδή δέχτηκαν ...επίθεση (με χαρτιά), που κρύβονται για να αποφύγουν το αυτόφωρο (τόοοοοοοοοσο μάγκες) και επικοινωνούν με τα μαλακισμένα (ψηφοφόρους τους) μέσω …Twitter!

Όποιος συμφωνεί με τις επιθέσεις εναντίον γυναικών από τέτοιου τύπου κουραδόμαγκες να τον κοιτάξει ψυχίατρος.
Όποιος συγχέει τις ακαπέλωτες διεκδικήσεις του λαού με τις φασιστικές μεθόδους, επίσης!
Όποιος νομίζει ότι καλά κάνουν αυτοί οι ψυχανώμαλοι που δέρνουν επειδή νομίζει ότι αυτός θα τη γλιτώσει, ας τους ψηφίσει κι ας γίνει κι αυτός χρυσαυγό να δέρνει ατιμώρητα.
Κι αν κάποτε έρθει η ώρα του, τότε να ψάχνει να βρει ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία να τον προστατέψει…

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για φασιστογουρούνα σιγουρα

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου,εκτός από τις ακαπέλωτες διεκδικήσεις του λαού.Στην αρχή ίσως ήταν ακαπέλωτες,μετά όμως καπελώθηκαν και πολύ μάλιστα,όπως πολλές διεκδικήσεις του λαού στο παρελθόν.Αυτό το οποίο λέω είναι πως πρέπει να καταλάβουμε,πως η βία δεν μπορεί να δικαιολογείται όταν δεν προέρχεται από φασίστες και να μην διακαιολογείται όταν προέρχεται από φασίστες.Η βία πρέπει στη δημοκρατία να καταδικάζεται απ΄όπου κι αν προέρχεται.Και αυτό γιατί η βία οδηγεί ΜΟΝΟ σε βία και όχι στη λύση των προβλημάτων μιας κοινωνίας.Αυτές οι καταστάσεις οδηγούν σε εμφιλίους,πράγμα που έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν.Και επειδή η ιστορία φαίνεται να επαναλμβάνεται πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί.

Ανώνυμος είπε...

logoploke, τη βρεμένη σανίδα πιάσε

Ανώνυμος είπε...

βρεγμένη σανίδα, αλλά πρώτα να ξεκινήσουμε από τον Βενιζέλο,γιατί έτσι πρέπει