Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !...


Με την πάροδο του χρόνου αποκαλύπτεται, στην πράξη, πόσο έωλη – έως ηλίθια – ήταν η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, που στόχευσε και προωθούσε την Κυβέρνηση της …Αριστεράς !

Οι φωστήρες της Κουμουνδούρου στήριξαν όλη την προεκλογική τους καμπάνια στην επιδίωξη τα τρία κόμματα, (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ), να κατάφερναν να πάρουν τις αναγκαίες ψήφους, να πετύχαιναν να συνεννοηθούν και να σχημάτιζαν …Κυβέρνηση !

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, η στρατηγική αυτή υπέκρυπτε τη θλιβερή σκοπιμότητα της υποκλοπής ψηφοφόρων από τα δύο άλλα κόμματα, (κυρίως από το ΚΚΕ…), για την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που παρουσιάστηκε, περίτρανα, στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου κι έφερε τη συρρίκνωση των δυνάμεων του Περισσού.

Αυτές τις ημέρες οι διαμάχες για τις θέσεις που θα καταλάβουν στην αίθουσα της Βουλής οι βουλευτές των τριών «αριστερών» κομμάτων, ήρθαν να ξεσκεπάσουν, πλήρως, την κωμωδία και ν΄ αποτελειώσουν, την όποια προσδοκία συνεργασίας τους.

Αυτοί τσακώνονται για το που θα καθίσουν στα έδρανα και δεν είναι σε θέση, ούτε αυτό να συζητήσουν και να συμφωνήσουν, είναι ποτέ δυνατόν να συνομολογήσουν σε κυβερνητική συνεύρεση ;

Με τη λήξη της σημερινής μεταβατικής περιόδου, ο μνηστήρας της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ, πάλι το παραμύθι της «Κυβέρνησης της Αριστεράς» θα πλασάρει ή θα βρει και θα προωθήσει κάτι άλλο, παρόμοιας πλοκής και ανάλογης σοβαρότητας ?...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν αρκετοι πολιτες οπως εγω τους αποκαλουσαμε Πολιτικους απατεωνες ορισμενοι μας εβριζαν. Και ομως ειναι και καθε μερα που θα περναει θα ξεσκεπαζονται. Ουτε για την Χωρια νοιαζονται αυτοι ουτε για τον Λαο γιατι απλα δεν εχουν τον Θεο τους οι Αθεοι. Ενα καλο εκαναν, μαζεψαν ολη την παλιοσαβουρα του Πασοκ και ξεβρωμισε ο χωρος, βεβαια μπλεξαμε με τον αλλο τον μεγαλο Αρχηγο τον Πιτσα Delivery στην Πιτσαρια του Πιτσαδορου Σαμαρα. Τετοιο οραμα ειχανε για το Πασοκ οι ανανεωτες και αρχημαστορες της επανιδρυσης του Πασοκ, οπου νανε ερχετε και η αλλαγη ονοματος και παπαλα μια ιστορια 38 χρονων. Ποιος το περιμενε να ορφανεψω πολιτικα μετα απο τοσα χρονια και να το δω και αυτο στα γεραματα, δεν περιμεναν οι αχρηστοι να παιθανουμε και μετα να το διαλυσουν???

Ανώνυμος είπε...

12.05
Καλά τα λες αλλά σου διαφεύγει κάτι. Χρόόόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό που περιγράφει το καταστατικό του. Έχει γίνει λίγο δεξιό, λίγο φιλελεύθερο (κατ' άλλους νεοφιλελεύθερο), λίγο κεντρώο, λίγο λαϊκιστικό, λίγο καθεστωτικό...κτλ Με λίγα λόγια είναι λίγο απ' όλα, δηλαδή ένα κόμμα...τραβεστί, ένα κόμμα ξένο με το κόμμα που ¨γεννήθηκε¨το 1974 άρα η τριανταοκτάχρονη ιστορία που λες δεν του ανήκει χρόνια τώρα. Τι το θέλω εγώ να έχει το περιτύλιγμα (όνομα δηλαδή) αν δεν έχει το περιεχόμενο, δηλαδή τις αρχές, τις αξίες και την ταυτότητά του. Αυτές με ενδιαφέρουν εμένα και αυτές πρέπει να φροντίσει να ξαναβρεί και ας το λένε... Σταύρο, αυτές είναι που θα του ξαναδώσουν πνοή και δύναμη, αυτές είναι που θα το ξαναφέρουν στο δρόμο της 38χρονης ιστορίας του την οποία ουδής θέλει να ξεχάσει.