Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !...


Ενας Υπουργός Εργασίας, στη μπανανία της Ελλάδας, δήλωσε : Δεν μπορεί ο κατώτατος μισθός να είναι 543 ευρώ, και η σύνταξη 1400 !

Προσέξτε λογική ο ηλίθιος.

Συνδέει το μισθό, τον οποίο ο ΙΔΙΟΣ, γελοίος, Υπουργός Εργασίας, έχει καθορίσει με νόμο στα επίπεδα εξευτελισμού, με τη σύνταξη του κάθε πολίτη, ο οποίος την παίρνει σύμφωνα με τους νόμους του κράτους, ως ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ των εισφορών που κατέβαλε τα 35 χρόνια εργασιακού του βίου.

(Αν, μαλάκα Υπουργέ, υπάρχουν χιλιάδες λαμόγια που παίρνουν συντάξεις που δεν δικαιούνται, εσύ είσαι υπεύθυνος να τους βρεις και να τις πάρεις πίσω, και όχι να χρεώνεις σε μένα τις δικές σου μαλακίες).

Τι συνέκρινε δηλαδή ο γελοίος Υπουργός Εργασίας ; Τη πούτσα με τη βούρτσα !

Βρε γελοίε Υπουργέ, τι σχέση έχω εγώ , που παίρνω 1600 ευρώ σύνταξη, έχοντας καταβάλλει για 35 χρόνια το ΣΥΝΟΛΟ των εισφορών που πρόβλεπε ο νόμος, με το ότι εσύ καθορίζεις το κατώτατο μισθό σε επίπεδα πείνας ;


Πως μπορεί στο ηλίθιο μυαλό σου να συνδέονται αυτά τα δύο. Αν δεν έχεις να μου πληρώσεις τη σύνταξη, είναι γιατί ΕΣΥ λαμόγιο γελοίε Υπουργέ, πάλι με δικούς σου νόμους, ΕΚΛΕΨΕΣ τα λεφτά του ταμείου μου, που πλήρωνα τόσα χρόνια, και τώρα, μου λες, συγνώμη, αλλά δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω.

Υπάρχει ρε μαλάκα Υπουργέ, ασφαλιστική εταιρεία στο κόσμο, που θα την πλήρωνα 35 χρόνια, και στο τέλος θα μου έλεγε, σορυ, αλλά δεν έχω να σε πληρώσω γιατί έφαγα τα λεφτά σου, και δεν θα ήταν φυλακή;

Υπάρχει, μαλάκα Υπουργέ, μεγαλύτερη οριζόντια αδικία, από το να θεωρείς το ύψος της σύνταξης στοιχείο δίκαιας περικοπής ;



Για να καταλάβεις γελοίε Υπουργέ, ο αδελφός μου έχει 11.500 ένσημα βαρέα, και παίρνει 1601 ευρώ σύνταξη από τα 58 του, και μια φίλη μου 15 χρόνια δουλειά, και παίρνει 700 ευρω από τα 38 της.


ΚΑι υπαρχει και το λαμόγιο που κάτι πούστηδες Υπουργοί σαν και σένα, του δώσανε 20 πλασματικά χρόνια και παίρνει σύνταξη 1600 ευρώ, έχοντας πληρώσει μόνο 15 χρόνια εισφορές.

Υπάρχουν και οι μαιμούδες ανάπηροι, βλάκα Υπουργέ, που παίρνουν 700 ευρώ, και μας κουνάνε το δάχτυλο φωνάζοντας "και με το νομο χαμηλοσυνταξιούχοι".

Τι σχέση μπορεί να έχουν ηλιθιε Υπουργίσκε, όλες αυτές οι περιπτώσεις και τις βάζεις στο ίδιο καλάθι ;

Υψηλοσυνταξιούχος ο αδελφός μου με 42 χρόνια βαρέα ένσημα, και χαμηλοσυνταξιούχος το λαμόγιο που χωρίς ένσημα παίρνει 700 ευρώ σύνταξη από τα 35 του;;;

Ακου μαλάκα Υπουργέ , και εσύ και όλα τα προβληματικά που παριστάνουν τη κυβέρνηση αυτής της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των τριών "πολιτικών" αρχηγών.

Η δίκαια ρύθμιση για τις συντάξεις είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Καθορισμός της σύνταξης του κάθε Ελληνα, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Και στη συνέχεια ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ, ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! 200 ευρώ μείωση σε όλους, όση σύνταξη και να παίρνουν, ΑΡΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.

Δεν μπορεί μαλάκα Υπουργέ, να τιμωρείς σήμερα, αυτόν που τριανταπέντε χρόνια πλήρωνε εισφορές και στο δημοσιο και στο ΤΣΜΕΔΕ, γιατί είναι χαμηλός ο κατώτατος μισθός.!!!

Και μαλάκες, που πληρώνανε ένα κάρο λεφτά σε εισφορές , και ...υψηλοσυνταξιούχοι ; Και από πάνω να το πουλάς και σαν σοφό επιχείρημα.
ΝΟΜΟΣ ΑΠΛΟΣ ΕΥΘΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ.

Ούτε ένα ευρώ σύνταξη, αν δεν έχεις πληρώσει το σύνολο των εισφορών που απαιτούσε ο νόμος. Να δεις πόσα ευρώ θα εξοικονομήσεις. 
Δεν σε συμφέρει όμως γελοίε Υπουργίσκε, γιατί τότε θα φανούν όλες οι μαιμού συντάξεις, τα πλαστά χρόνια κλπ. που έδινες για να βγεις βουλευτής, και όλα τα κλεμμένα από τα ταμεία.

Στο λέω, τελευταία φορά.

ΑΝ διανοηθείς να ξανακόψεις τη σύνταξη μου, για να δώσεις το χάρισμα των 30 ευρώ στους αγρότες, μελλοντικούς ψηφοφόρους σου, που δεν έχουν πληρώσει δραχμή εισφορά, και κλέβουν και την εφορία συστηματικά, τότε θα σε πάω στα Ευρωπαικά δικαστήρια, όχι για παράβαση νόμων και λοιπές μαλακίες.

Θα σου κάνω μήνυση, για κλοπή περιουσιακού στοιχείου, μαλάκα.
Τι διαφορά νομίζεις ότι έχεις, από το Πακιστανό που με απειλεί στο δρόμο 
και μου παίρνει το υπόλοιπο της σύνταξης ;
ΚΑΜΜΙΑ. ΚΟΙΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, το λέει και η Ευρωπαική νομοθεσία.

Και θα σε κλείσω φυλακή, θα πάρω πίσω και τα κλεμμένα, στο υπόσχομαι, 
γελοίε Υπουργέ της Εργασίας.

Υ.Γ. Προσωπικά, σ έχω χεσμένο φίλε, κόβω δυό αχλάδια από το κήπο μου, και δυο ντομάτες, η θάλασσα δίπλα μου, και η παρέα με τ αδερφάκι μου, υπέροχη. Γραμμένο σ έχω, αλλά στα γράφω αυτά γιατί δεν γουστάρω να με περνάνε για μαλάκα κάτι παιδάκια σαν και σένα, που η φάτσα σου δείχνει ότι μόλις είπες το ΝΑΙ, σήκωσε το τηλέφωνο ο Πρωθυπουργός και είπε στους άλλους " ΟΚ, παιδιά, βρήκα το μαλάκα που θα αναλάβει".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Λογοπλόκε .Έχει καταντήσει αηδία το πράγμα.Το κάθε μαλακισμένο παριστάνει τον υπουργό.τα ιδια έλεγε και ο Παπαδήμος.Οτι ο άνεργος δεν έχει 13ο και 14ο μισθό.

Ανώνυμος είπε...

Η απίστευτα προκλητική και πρωτοφανής αυτή δήλωση και μάλιστα από υπουργό εργασίας, με άλλα λόγια μπορεί να ερμηνευτεί και ως εξής:
α) Καμμιά σύνταξη δεν θεωρείται δεδομένη, ανεξάρτητα από το ύψος και τη διάρκεια καταβολής ασφαλιστικών εισφορών του συνταξιούχου
β) Από τη στιγμή που όλα τα ασφαλιστικά ταμεία επιδοτούνται από το κράτος για να μπορούν να πληρώσουν συντάξεις (αφού τα αποθεματικά τους πήγαν υπέρ βιομηχάνων και PSI), το ύψος τους θα καθορίζεται κεντρικά από το "κράτος-χρηματοδότη" σύμφωνα με τις δυνατότητές του
γ) Σύμφωνα με μια λαϊκίστικη και αποπροσανατολιστική λογική, η σύνταξη κάποιου που κατέβαλε υψηλότατες εισφορές για 35+ χρόνια μπορεί κάλλιστα να εξισωθεί με τη σύνταξη μιας βουλγάρας με 2-3 χρόνια ένσημα στην Ελλάδα ή ενός αγρότη με μηδενικές εισφορές στο ασφαλιστικό σύστημα, γιατί αφενός μεν έτσι προβλέπουν οι συμφωνίες μας με την ΕΕ αφετέρου πουλάμε και εκδούλευση ότι προστατεύουμε τις ευπαθείς και ευάλωτες τάξεις (με τα λεφτά βέβαια των άλλων)
γ) Με το μισό σχεδόν εργατικό δυναμικό του ιδιωτικού τομέα της χώρας στην ανεργία, και το μεγαλύτερο μέρος των υπόλοιπων να εργάζεται ανασφάλιστo, οι πόροι των ταμείων μέρα με τη μέρα λιγοστεύουν και η αναλογία εργαζομένων/συνταξιούχων επιδεινώνεται συνεχώς.
δ) Λόγω των πιο πάνω οι συντάξεις που παρέχονται πλέον ΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και υπό τη μορφή φιλοδωρήματος από το κράτος, θα συνδέονται με την κατάσταση στην τρέχουσα αγορά εργασίας και όχι με το ασφαλιστικό ιστορικό του κάθε συνταξιούχου
ε) Αυτή τη στιγμή στην αγορά τρέχουν μισθοί 150 και 250 ευρώ/μήνα για 6ωρη καθημερινή εργασία σε γνωστά πολυκαταστήματα. Σε λίγο και σύμφωνα με τον κ. Βούρτση, καμμιά σύνταξη δεν πρέπει να υπερβαίνει τα πιο πάνω ποσά.
στ) Και ενώ αυτά τα ωραία συμβαίνουν με τις συντάξεις, ο κ. Ρουπακιώτης θεωρεί ότι η περικοπή κατά 12% των ειδικών μισθολογίων (τα οποία είναι πολύ υψηλότερα από τις μέσες αποδοχές και τις μέσες συντάξεις) είναι αντισυνταγματική. Επίσης, σύσσωμη η 3μερής κυβέρνηση και η πολλά υποσχόμενη αντιπολίτευση θεωρούν ότι οι δαπάνες του δημόσιου τομέα (μισθοδοσία ΔΥ και συντάξεις) θα μειωθεί μόνο ως προς το σκέλος των συντάξεων αφήνοντας ανέγγιχτο τόσο τον αριθμό όσο και τη μισθοδοσία των ΔΥ, αποκηρύσσοντας μετά βδελυγμίας όχι μόνο τις απολύσεις αλλά και την light εκδοχή της εφεδρείας στο δημόσιο (άσχετα αν τα υπέγραψαν με χέρια και με πόδια λίαν προσφάτως). ΄Εχουν αναλωθεί στην ανακάλυψη ισοδύναμων μέτρων, δηλαδή πώς θα γίνει να φτάσουν τις συντάξεις στα 30 ευρώ για να μην κόψουν καθόλου δημόσιο.

Το γεγονός ότι τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα τους κατέβασαν οι ίδιοι στα 583 ευρώ εν μια νυκτί, εν ονόματι της θολής έννοιας της ανταγωνιστικότητας (στην πραγματικότητα μετά από συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ τρόϊκας και ντόπιων και ξένων λαμογιών), το γεγονός ότι η μείωση τους σ΄αυτά τα επίπεδα ΟΥΔΟΛΩΣ βοήθησε στη μείωση του δημοσιονομικού ελλείματος (που αν θυμάται ακόμη κανείς ήταν και ο στόχος των μνημονίων) ή στη μείωση της ανεργίας (το αντίθετο μάλιστα), διέλαθε προφανώς της προσοχής του κ. υπουργού και της κυβέρνησης. Είναι φανερό ότι προκειμένου να διατηρήσουν την πελατεία τους, θα εξαϋλώσουν στην κυριολεξία ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΟΚ, κ. Βρούτση, το εμπεδώσαμε. Να θυμάσαι μόνο: από λαϊκίστικα τσιτάτα χορτάσαμε. Αλλά να μας θεωρείς και ηλίθιους, πάει ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Αγριευουν τα πραγματα βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

Εξιλαστήριο θύμα της πολιτικής Σαμαρά - Παπανδρέου?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΓΑΠ;
ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ;
ΣΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ : ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

να αγιασει το στομα σου