Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ !...


Σε πόνεσε η εκδήλωση της Κυριακής της Κίνησης των 75 κι έβαλες τα άσχετα με το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του, λαμόγια σου, για αντιπερισπασμό, να βρωμίσουν την ατμόσφαιρα με κατασκευασμένες μπούρδες, για δήθεν εξωπραγ-ματικά έξοδα του Γ. Παπανδρέου στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Τα πήραν κι οι πουτάνες των χρεοκοπημένων καναλιών και τα πιπίλισαν στα δελτία των 8, μη μπορώντας να κρατήσουν τα σάλια τους, από την (στερημένη από άλλα πράγματα), ηδονή !
 
Χτύπησε διάνα η καταγγελία, πως εσύ κι ο συνέταιρός σου Σαμαράς μετατρέψατε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, για στήριξη και ενίσχυση των Τραπεζών, σε πολιτική στήριξης και ενίσχυσης των τραπεζιτών ! Επειδή έτσι ακριβώς είναι κι έτσι ακριβώς, κάνετε !
 
Πήρες την Προεδρία παίζοντας άθλιο υπονομευτικό παιχνίδι, εσύ και τα ενεργούμενά σου στην Κ.Ο. Ο λαός σε συρρίκνωσε και σ΄ έβαλε στη γωνία, πληρώνοντάς σε, όπως σου άξιζε ! Προκειμένου να κρατηθείς στην καρέκλα συμμαχείς με το διάολο, μ΄ όλη την ξοφλημένη διαπλοκή, μ΄ όλο το λαμογιστάν, που χρεοκόπησε την Ελλάδα, τρώγοντας τον αγλέουρα, με τις πλάτες των δεξιών πολιτικών, που εφαρμόστηκαν, με το που έφυγε ο Ανδρέας.
 
Το ΠΑΣΟΚ, με το Γ. Παπανδρέου ανασκουμπώθηκε κι έβαλε μπροστά το ξεβρώμισμα του τόπου. Παρά την εγκληματική κληρονομιά και τα μύρια όσα προβλήματα, με αδιαπραγμάτευτη επιλογή του Προέδρου του, έβαλε στο κέντρο της πολιτικής του τη διαφάνεια και κεντρικό του στόχο την πάταξη των φορέων, όλων των εκφυλιστικών φαινομένων, που σημάδεψαν θλιβερά και τραγικά την πορεία της χώρας τα προηγούμενα χρόνια.
 
Οι Μερκελοσαρκοζήδες είχαν τους λόγους τους, για να πολεμήσουν και να ρίξουν το Γιώργο Παπανδρέου, τους δικούς του λόγους είχε κι ο Σαμαράς, που από την πρώτη στιγμή βγήκε στο κλαρί. Εσύ, όμως, ποιους λόγους είχες για να συμμαχήσεις μαζί τους και να τον υπονομεύσεις, ώστε να εξαναγκαστεί σε παραίτηση ;
 
Τα όσα ακολούθησαν δίνουν την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα : συμμάχησες για να περάσει πλήρως κι αλώβητη η σφαγιαστική πολιτική της λιτότητας, της ευρωπαϊκής Δεξιάς, που έβλεπε δύσκολα τα πράγματα, με τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Συμμάχησες για να στείλεις το Σαμαρά στου Μαξίμου και τώρα κάνεις και πράττεις ό,τι βοηθάει στην παλινόρθωση της εγκληματικής Δεξιάς στα πράγματα. Κάνεις το παν για να της ξαναδώσεις την αυτοδυναμία !

Συμμάχησες για να αποκαταστήσεις τα διαχρονικά λαμόγια της διαπλοκής, στις θέσεις τους και στα έργα τους, απ΄ όπου ο Παπανδρέου τους ταρακούνησε. Φτάνει να τους ακούσει κανείς, πως βρίζουν τον πρώην πρωθυπουργό, για να καταλάβει τη ζημιά που τους έκανε ! Κι ήρθες εσύ και σε αγαστή συνεργασία με το Σαμαρά, τους αποκαθιστάς σε όλα τους !!!

Πάλι, όμως, λαθεμένες εκτιμήσεις έκανες και σε άλλες καταστάσεις καταλήγεις. Τ΄ αφεντικά και οι πάτρωνες, που τόσο προσπαθείς να εξυπηρετήσεις, είτε ωφελώντας τους παντοιοτρόπως, είτε εξευμενίζοντάς τους χτυπώντας και συκοφαντώντας τον εχθρό τους Γ. Παπανδρέου, ποσώς νοιάζονται για σένα. Σ΄ έχουν απλώς χεσμένο, προορίζοντάς σε, για αναλώσιμο πολιτικό υλικό, στα σχέδια, για την ενδυνάμωση του Αντωνάκη τους.

Στο ΠΑΣΟΚ δε σε παίρνει, δεν έχεις κανένα μέλλον, όχι, μόνο, σαν Πρόεδρος, (είναι θέμα χρόνου η κατρακύλα σου), αλλά ούτε, καν, ως στέλεχος. Ζυγίστηκες και βρέθηκες λίγος, στα πολιτικά κιλά κι αυτός που θα σε αντικαταστήσει δεν θα σε κρατήσει, ούτε για θυρωρό !

Όλ΄ αυτά τα ξέρεις, τάχεις αντιληφθεί κι έχει ωριμάσει, πια, στο μυαλό σου, η ιδέα ν΄ αναζητήσεις το ρόλο του «στελέχους», κοντά στο Σαμαρά !Μπορείς να κάνεις ό,τι θες, σκασίλα μας κι αν πας στο φυσικό σου χώρο, το ΠΑΣΟΚ, όμως ξέχνα το κι εσύ και οι πάτρωνές σου : ούτε μεταφέρεται, ούτε κομματιάζεται, ούτε διαλύεται ! Απλά, κατά καιρούς, ξερνάει τα κατακάθια του, ανασυγκροτείται και ξεκινάει πάλι !...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Λογοπλόκε τα είπες όλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ουσια του αρθρου με καλυπτει πληρως αλα δεν ξερω τι αντιδρασεις θα προκαλεσει σε αυτους που κυριως απευθυνεται. Ομως με ανδιαφερει να ακουσω τις αντιδρασεις των σημερινω Βουλευτων και τι λενε για ολη αυτη την λκατασταση. Αν οχι ολοι τουλαχιστον αρκετοι παλιοι που χρονια τους στηριζουμε και τους ψηφιζουμε χωρις διακοπη. Εαν δεν απαντησουν να γνωριζουν οτι δεν θα ξαναπαρουν ουτε μια ψηφο απο εμας που ημαστε σταθερα με τον ''Προδοτη'' Παπανδρεου.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ είπε...

Σωστός όπως πάντα Λογοπλόκε, αλλά η ερώτησή σου για τους λόγους που είχε ο Βενιζέλος, πιστεύω πως είναι Ακαδημαϊκή και πως την απάντηση την ξέρεις όπως την ξέρουν όλοι. Το Ζάππειο δεν πιστεύω να το ξέχασες; Τότε που είχε στήσει τις κάμερες του "Μέγκα" μου λόγω Συγγένειας, αλλά και όλων των άλλων καναλιών και καναλίσκων, και πριν ακόμα βγουν τ' αποτελέσματα των Εκλογών (που τελικά του έκαψαν την γούνα)έτρεχε γύρω, γύρω να πανηγυρίσει, αλλά "έμεινε με τις Κάμερες στο χέρι". Τους ίδιους λόγους είχε και τώρα και άλλος τρόπος δεν υπήρχε παρά η Συκοφαντία.!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ είπε...

Σωστός όπως πάντα Λογοπλόκε, αλλά η Ερώτησή σου προς τον Βενιζέλο για τι λόγους είχε και έχει απέναντι στον Γιώργο τον Παπανδρέου, είναι Ακαδημαϊκή. Δεν πιστεύω να ξέχασες το Ζάππειο με τις στημένες κάμερες και τον ΚΟΔΗΣΟπουλο να γυρίζει γύρω γύρω έτοιμος να κάνει την Αρχηγική του Εμφάνιση, άσχετα να κάηκε τελικά η Γούνα του. Από τότε λοιπόν την είχε "Στημένη" και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρεία που νομίζει ακόμα πως την βρήκε, όταν με την βοήθεια την καθοδηγούμενη από αυτόν (Μην γελιόμαστε) ανταρσία των "Μητσοτάκηδων" του ΠΑ.ΣΟ.Κ εξανάγκασε τον Παπανδρέου σε Παραίτηση. Αλλά και αυτό δεν έφτανε γιατί στο Συνέδριο κατάλαβε ποιος είναι ο Πραγματικός και αδιαφιλονίκητος Πρόεδρος και έτσι έβαλε το εφεδρικό σχέδιο μπροστά για την Αποδόμηση (Κούνια που τον κούναγε) του Γιώργου Παπανδρέου με συκοφαντίες και τόνους λάσπης μιμούμενος τον αλήστου μνήμης ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

εξαιρετικός λογοπλόκος. τώρα χρειάζεται δράση. ο Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες

Ανώνυμος είπε...

11.36# Οχι πρεπει, εχει ιερη υποχρεωση πρωτα απενταντι στον Ελληνικο Λαο και δευτερον σε ολους εμας (1,000) που τον εκλεξαμε δυο φορες και τα εκατομυρια που τον ψηφισαν και καταφεραν οι διαφοροι αληταραδες να στρεψουν εναντιον του με ψευτιες και αλητικες μεθοδευσεις. Μυνημα προς τις διαφορες τασεις-ομαδες-κινησεις, ή οπως αλοιως λεγονται, να συσπειρωθουν κατω απο μια κοινα αποδεκτη πολιτικη προσωπικοτητα (ας μην ειναι ΓΑΠ δεν θα εχει αντιρρηση ο ταπεινος και τιμιος πολιτικος) να ξαναφτιαξουν το αυθεντικο Πασοκ και οχι το τερατουργημα και ουρα του Σαμαρα που εχει φτιαξει οι γνωστη παλιοπαρεα.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Λογοπλοκε ,ενα μεγαλο μπραβο!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον να φωνάξει τον Άνθιμο το φίλο του να τον διαβάσει, γιατί αν πιστεύει ότι το ποσοστό που πήρε το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές είναι επιβράβευση των αγώνων του με τον Γρηγοράκο κλπ θα μείνει εκτός βουλής στις επόμενες.
Υπάρχει και φιλότιμο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λΟγοπλοκε είμαι πιο καχύποπτ η . Και δεν είναι τώρα που τα είπες, αλλά τώρα με την ευκαιρία θα το πω.
Ο Βαγγέλ ας δεν έριξε το Γιώργο γιατί ήθελε την αρχηγία, μονο απο φιλοδοξια, αλλά για να προστατέψει τον εαυτόν του, ως πρόεδρος κόμματος και φανερος υποστηρικτής αυτών που είπες, για να γλιτώσει το τομάρι του από τα δικά του Αμαρτήματα,,,,,!,,,,,!!!!!!!!!!!!!εχω σχηματίσει τι γνώμη από την συμπεριφορά του ότι κρύβει πολλα!!!!!!!!
Maria

Ανώνυμος είπε...

Απαιτηση των ψηφοφορων του Πασοκ, ολικη επαναφορα Παπανδρεου εδω και τωρα. τα υπολοιπα θα τα αναλαβουμε εμεις.

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα ΔΕΝ είναι
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑΙ = πάμε να βουλιάξουμε
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ = βουλιάζουμε αμέσως
Το πραγματικό δίλημμα είναι :
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΟΛΑΜΟΓΙΆ ?
( όχι μόνο των δεξιών )
Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΟΛΑΜΟΓΙΆ ?

Υπάρχουν δύο πολιτικοί «πυρήνες» στο ΠΑΣΟΚ
Ο ένας είναι το
ΑΥΤΟΦΩΤΟ και ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΟ κομμάτι
είναι το ΠΑΣΟΚ του «σωστού» Αντρέα, του Σημίτη και του ΓΑΠ , του Γεννηματά, του Πεπονή, του Μόραλη, του Αλέκου Παπαδόπουλου κ.λπ. κ.λπ.
που είναι αυτό που – μπράβο του - πήρε ώρες-ώρες παραμάζωμα
ΚΑΙ την λαμογιοδεξιά ΚΑΙ την «αριστερά» και έκανε ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στην Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση .

Κολλητά στο «σωστό» ΠΑΣΟΚ υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ που αντέγραψε την ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΆ .
το ΠΑΣΟΚ του «Αντρέα της Μιμής», του Τσοχ. κ.λπ.
και η σημερινή "ηγεσία" .

Το όριο ανάμεσα στα δύο ΠΑΣΟΚ
δεν είναι σταθερό στο χρόνο
( ουδείς αλάνθαστος, αλλά βέβαια
όχι και οι πάντες καλής θέλησης )
Το όριο είναι μέσα στον καθένα μας.
Ειναι βλέπεις που :
«ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ – ναι ρε - ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»
αλλά και :
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΟΔΕΞΙΑ»
γι' αυτό και μας πάιρνει να κάνουμε αυτοκριτική .

Θα ήθελα σαν απλός πολίτης , όσοι :
* δώσαν μάχη γιά να μην πάμε στην δραχμή
* δεν καταψήφισαν «μνημόνια», για «να ξαναβγούν»
* τα βάλανε με την λαμογιά σε κάποιον τομέα
να αφήσουμε τα ιδιωτικά ΠΑΣΟΚ που έχει ο καθένας μέσα του

και Ν Α Ε Ν Ω Θ Ο Υ Μ Ε
γύρω από τα συνθήματα :
«ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ» κ.λπ.
= το Α Υ Τ Ο Κ Ρ Ι Τ Ι Κ Ο !
«ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α» = το Α Υ Τ Ο Φ Ω Τ Ο ! ! !
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΛΑΜΟΓΙΆ μας
( πελατειακά, ρουσφέτια, παραοικονομία, φοροδιαφυγή ) .

Οτι άλλες διαφορές υπάρχουν
- είτε λένε τα Μ.Μ.Ε. πως υπάρχουν -
είναι ασημαντότητες μπροστά στα μεγάλα .

ΝΑ ε ν ω θ ο υ μ ε και να συζητήσουμε :
* ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,
ΟΧΙ με αεριτζίδικη παραοικονομία ,
* ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,
ΟΧΙ με γκλαμουράτους golden boys
* ΓΙΑ πραγματική δηλ. ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ τύπου nimby
ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ .
( It’s not shopping therapy, it’ s shopping disease
γκλαμουροάθλιε ! )
* ΓΙΑ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ο ΚΡΑΤΟΣ
πρώτα γιά τους «μη προνομιούχους» των ημερών μας
δηλ. τους άνεργους, τους πραγματικούς φτωχούς
τους αυτόματα φορολογούμενους
και – μετά - γιά τους γκλαμουροάθλιους .

Και όλα αυτά όχι γιά το ΠΑΣΟΚ,
αλλά γιά την Ελλάδα και
ενάντια στο ΓΡΑΙΚΙΛΙΣΤΑΝ
των golden boys και των ναζί ..

Και να πάει όπου θέλει ( δεξιά είτε τσίριζα )
η σημερινή ελέω ΔΟΛ ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
μαζί με τις υπόλοιπες καλτσοδέτες.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Μ' ΑΥΤΟΝ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝ "ΠΡΟΔΟΤΗ"
Θύμιος Τουλουμοτύρης

Ανώνυμος είπε...

πασοκ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ. ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΙΜΩΝΙΑΚΗ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΑΠΕΙΩΝ 1-2-3- ΚΤΛ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΓΑΠ