Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ !...


Επίθεση στη γραμμή και τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρός του Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος άφησε αιχμές και στο «Αριστερό Ρεύμα» της Κουμουνδούρου, ενώ επιβεβαίωσε την κάθοδο του «Σχεδίου Β΄» στις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Η πολιτική “όχι στο Μνημόνιο ναι στην ευρωζώνη” έχει καταρρεύσει πλήρως» δήλωσε με συνέντευξή του στον Real.gr ο Αλ. Αλαβάνος και παρομοίασε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου με τη… ΔΗΜΑΡ !

«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι παραλλαγή του Σχεδίου Α’. Θυμίζει ακριβώς τις θέσεις τις ΔΗΜΑΡ όταν ήταν στην αντιπολίτευση : “Θα στηρίξουμε τους Έλληνες εργαζόμενους με κάθε μέσο αλλά κόκκινη γραμμή μας είναι το ευρώ”. Τι διαφορά έχει αυτό από τη θέση “όχι στο μνημόνιο με παραμονή στο ευρώ” ; Καμία».

Ο Αλαβάνος επιτίθεται κατά του «Αριστερού Ρεύματος» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κατηγορώντας το, πως δεν μπορεί να λειτουργεί «για το καλό του κόμματος» στηρίζοντας δημοσίως απόψεις που τις θεωρεί αρνητικές.
 
«Κατά τη γνώμη μου η χώρα μας βρίσκεται σε τόσο επικίνδυνη κατάσταση ώστε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να στηρίζει δημόσια κάποιος απόψεις τις οποίες τις θεωρεί αρνητικές. Κι αυτό για το “καλό του κόμματος”. Το “καλό του κόμματος”, με άλλα λόγια η κομματοκρατία, έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στο να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή την δεινή θέση» τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ υπογραμμίζει ότι από τις συμμαχίες του κόμματός του αποκλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Αλαβάνος όταν τον διάλεγε για το ψηφοδέλτιό του και αργότερα για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε από που προέρχεται το παιδί;;;άντε πήγαινε να δεις αν έρχομαι Αλαβάνε! Συγνώμη, ΖΉΤΗΣΕς Αλαβάνε που τον έβαλες στην πολιτική μας ζωή τον απολιτήκ Αλεξη;;;;Πάντος να μην πω ότι το χαίρομαι!;;;;

maria