Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ !...


Ως «ξέμπαρκοι» ΠΑΣΟΚοι, αρνούμενοι να συμμετάσχουμε στη δραστηριότητα του βενιζελικού μορφώματος, που προέκυψε μετά την πραξικοπηματική ανατροπή του εκλεγμένου έλληνα πρωθυπουργού, , αλλά και να συνοδοιπορήσουμε με το συνοθύλλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούμε τα γεγονότα και τις εξελίξεις, όχι, όμως, απαθείς, ούτε αδιάφοροι.
 
Αρνούμαστε, φυσικά, να νομιμοποιήσουμε τους προδότες, που, σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή και ντόπια Δεξιούρα, έριξαν το Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να υλοποιηθεί, μεν, η δική του ιδέα και επιδίωξη, για συναίνεση και συνεργασία στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης, αλλά με μπροστάρη και οδηγό το Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ στο ρόλο του κομπάρσου !
 
Η ακλόνητη ιδεολογία μας, μας δεσμεύει στην ακατάπαυστη δίψα, για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς, για τη δημιουργία των όρων και των προϋποθέσεων, που θα ξαναφέρουν τη Δημοκρατική Παράταξη, στο προσκήνιο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, με δυνατή, ενιαία έκφραση, με επεξεργασμένες απόψεις και προτάσεις, για το μέλλον της χώρας και του λαού της.
 
Η διαχρονική στράτευσή μας στην πολιτική δράση, μας υποχρεώνει σε συνεχείς παρεμβάσεις στα τεκταινόμενα και ειδικά σε κείνα, που εξελίσσονται στο χώρο «μας», δηλαδή, στην Κεντροαριστερά, με υπευθυνότητα, σύνεση και ενωτικό πνεύμα.
 
Η προσπάθεια αυτή, δεν είναι και δεν θάναι εύκολη, αλλά πολύπλοκη και, εν πολλοίς, επώδυνη, καθώς απαιτούνται, αφ΄ ενός η ειλικρινής αυτοκριτική και αφ΄ ετέρου ο παραμερισμός αρκετών διαχωριστικών καταστάσεων.
 
Δυστυχώς τα περιθώρια που έχουν διαμορφωθεί είναι πολύ στενά, πράγμα που σημαίνει, πως οι σκέψεις θα πρέπει να ωριμάσουν τάχιστα και οι πράξεις να εκδηλωθούν γρήγορα. Όσοι μάθαμε, μια ζωή, στη δράση και τη συμμετοχή, δεν μπορούμε, τώρα, στην πιο κρίσιμη στιγμή, να παραμείνουμε αδρανείς και απόμακροι θεατές των εξελίξεων !...
-----------------
 
Υ.Γ. Ακόμα ψάχνω να βρω την ορθότερη απάντηση στο ερώτημα, που μου έθεσε σεβαστός σύντροφος, για το πως είναι δυνατόν να συνυπάρχουν, από τη μια η, έστω και κριτική, συμμετοχή, στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και από την άλλη η απόρριψη της κίνησης των «58» ?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλαρα εισαι αδικος.ο βενιζελος ακολουθει την γραμμη του γιωργου και καλα κανει.ο γιωργος εξαλλου ειναι πασοκ.τι δεν καταλαβαινεις.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Logoploke προσυπογράφω όλο το κείμενο σου. Αλλά να ξέρεις ο πρώην Πρόεδρος μας και νυν Βουλευτής Αχαϊας έχει ψηφίσει όλα τα επαχθή και αντιδημοκρατικά, Καραδεξιά και εκτός εντολής Τρόικας νομοσχέδια εκτός από δύο, αυτό για την παιδεία και αυτό για τις συχνότητες. Σχετικά με το Υ.Γ. σου μην ξεχνάς Κίνηση με Σημίτη και τα Λαμόγια του, με Μπίστη και τις ευλογίες του Βουβουζέλου είναι καταδικασμένη να αποτύχει εκ του προοιμίου..

Ανώνυμος είπε...


Διαβαζω απο αρθρο σχετικα με δημοσκοπηση που εγινε μαλλον για την Α' Αθηνων.
-----------------
Το ΠΑΣΟΚ, μετά την εκδήλωση της Κεντροαριστεράς των 58, βρίσκεται σε αμφίβολα όρια εκλογικής ύπαρξης
------------
Ελπιζω 00.57 & 09.11 να μην φταιει παλι ο Γιωργος για το καταντημα.
Τελος παντων, φορτωστε του οτι προλαβετε γιατι δεν θα εχτε αυτη την ευκαιρια πιστευω σε συντομο χροικο διαστημα. Οτι ητανε να φορτωθει το φορτωθηκε και αυτα που του φορτωνετε καθε μερα οποτε νομιζω αρκετα κρατησε το παραμυθι χωρις δρακο.

Ανώνυμος είπε...

00:57 εσυ τι δεν καταλαβαινεις. Ο Γιωργος ειναι πασοκκαι το πασοκ ειναι Γιωργος . Το πολιτικο παχυδερμο δεν ειναι. Ο αποστατης, αυτος πουπροδωσε και ερριξε τον εκλεγμενο πρωθυπουργο. Αυτο το εγωπαθες υποκειμενο, ο εξουσιοβουλιμικος που τον φτυνουμε και δεν εχει τσιπα να παραιτηθει. Μια τεραστια αδεια,κακιασμενη φουσκα ειναι.που θα παει καποια στιγμη θα σκασει και θα παει στον αγυριστο. Α ρε Γιωργο τι φιδι κολοβο ειχες διπλα σου. Εμαστε με τον ΓΑΠ και τους "προδοτες" και ειμαστε πολλοι

Ανώνυμος είπε...

Σας έχει περάσει από το μυαλό ότι χτυπώντας τον Βενιζέλο πληγώνετε ανεπανόρθωτα και το ΠΑΣΟΚ;
Πιστεύετε ότι αν το ΠΑΣΟΚ πάρει 3-4% στις εκλογές, μετά και να αλλάξει πρόεδρο θα μπορέσει να ξαναπάρει τα πάνω του; Πολύ φοβάμαι ότι αν γίνει αυτό, θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα για το κίνημα μας.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Βενιζέλος (προσωπικά δεν μου αρέσει) πρέπει να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ αυτή τη δύσκολη ώρα και μετά θα έρθει η ώρα να αλλάξουμε αρχηγό.