Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ" !...


Σε γενικότερο επίπεδο η λεγόμενη «ένοπλη επαναστατική δράση», όσο την έχω παρακολουθήσει, (από την αρχή του βίου μου…), πουθενά και ποτέ δεν κατάφερε να λειτουργήσει, όπως, επαίρεται, δηλαδή, ως αφυπνιστής του υποφέροντος λαού και προπομπός μαζικών αντιδράσεων και ξεσηκωμών.

Αντίθετα, στην συντριπτική πλειοψηφία τους τα τρομοκρατικά χτυπήματα μόνο, ως προβοκατόρικες ενέργειες έχουν λειτουργήσει και τους μόνους που ωφέλησαν ήταν οι κατά τόπους και χρόνους κρατούντες, δίνοντάς τους άλλοθι, για σκλήρυνση των αντιλαϊκών και αντιδημοκρατικών μέτρων και αποπροσανατολίζοντας το λαό από άλλα σημαντικότερα ζητήματα, που συνυπήρχαν.

Η «απόδραση» του Χριστόδουλου βρωμάει από την «κορυφή ως τα νύχια», όπως έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γελοιότητας και το ξεκίνημα του «νέου αντάρτικου».

Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ξανατρομοκρατήσουν το λαό με τον μπαμπούλα της τρομοκρατίας, να πλασάρουν τον, απίθανο, τύπο, ως δημόσιο τεράστιο κίνδυνο, συμμετέχοντα σε νέες γιάφκες και νέα χτυπήματα.
 
Είναι συγκεκριμένοι αυτοί που βολεύονται απ΄ αυτό το σκηνικό, που από τη μια κλαψουρίζουν, επισημαίνουν και κινδυνολογούν και από την άλλη τρίβουν τα χέρια τους. Προσπαθούν να μας πείσουν, πως ούτε ήξεραν, ούτε ξέρουν, για τις κινήσεις του Χριστόδουλου και πως τους μηχανισμούς και τα μέσα τάχουν, μόνο για μόστρα.

Πέρα από την πεπατημένη, αλλά και την κοινή λογική, έρχεται κι ο Γιωτόπουλος, από τα «μέσα», να τους ξεσκεπάσει με μια σειρά επισημάνσεων και αποκαλύψεων, για όσα προηγήθηκαν της «απόδρασης» του σύγχρονου …Βελουχιώτη, καθώς και του ρόλου που παίζει και θα παίξει στη συνέχεια του έργου…
 
Υ.Γ. Συμφωνώ, πάντως, με την άποψη είναι πως πρόκειται για έναν βλάκα, όχι, όμως, από τους ακίνδυνους, αλλά από τους πολύ επικίνδυνους. Στα πλαίσια της βλακείας του μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε, να το πιστέψει και να το πλασάρει ως …επαναστατική δράση !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον χρησιμοποίησε κανείς. Πήρε άδεια την παραβίασε μετά έπρεπε να γίνει απειλητικός και επικίνδυνος όπως και έγινε.
Ύστερα έπρεπε να βρεθεί ένας αποφασιστικός ηγέτης ώστε να δώσει την εντολή να συλληφθεί πάση θυσία ε και αυτός βρέθηκε ησυχάστε. Πως θα το κάνουμε αλλιώς είναι να συλλαμβάνεις ένα κλεφτρόνι που παραβίασε την άδεια και αλλιώς έναν τρομοκράτη που έχει απειλήσει κιόλας πως θα κάνει ζημιά.
Βολεύτηκαν και με αποκλειστικότητες και ρεπορτάζ και τα μέσα που στηρίζουμε με δανεικά τι άλλο θέλετε λεβέντες μου;
και κάτι ακόμα άκουσα πως θα επικηριχτουν οι τρομοκράτες με κάποια εκατομμύρια (από ποιο πλεόνασμα δεν ξέρω). Θα ήθελα να μάθαινα τη σχέση αυτών που θα πάρουν το χρήμα με πρόσωπα και κόμματα.
Τη δόξα ξέρω ποιος θα την πάρει.
Γιάννης Μ.