Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

KIΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ !...


Σε μια θεαματική στροφή η «ναυαρχίδα» του αρχιδιαπλεκόμενου Μπόμπολα εγκαινιάζει την περίοδο επιθέσεων κατά του Γ. Παπανδρέου, συντασσόμενη με τους άλλους «κοπρίτες» της ενημέρωσης, όπως ο «κομιστής» οι Ψυχάρηδες κλπ.
 
Έτοιμο υλικό, το μπομπολέϊκο, το βρήκε στο κυπριακό παχύδερμο, που χρόνια, τώρα, παίζει σ΄ όλα τα σκοτεινά, υπερατλαντικά, παιχνίδια της διαπλοκής, ως τυφλό όργανό της.
 
Στο «Εθνος της Κυριακής», λοιπόν, φιλοξενείται ...περισπούδαστο άρθρο του Μ. Ιγνατίου, που υποστηρίζει, πως, τάχα, ο Γ. Παπανδρέου είχε αρνηθεί το 2010, «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, αντιτιθέμενος σε σχετική προτροπή και θέληση του ΔΝΤ.
 
Μια υπόθεση, (το «κούρεμα»), που έχει ξεκαθαριστεί, πως αποτελούσε «casus belli», για τους ιθύνοντες της Ε.Ε. εκείνη την εποχή, οι βρωμιάρηδες και οι υποτακτικοί τους, επιμένουν να το χρησιμοποιούν, για να πλήξουν τον πρώην πρωθυπουργό.
 
Πέρα από το δημοσίευμα, που μπορούμε να διαβάσουμε εδώ και την αποστομωτική απάντηση του Γ. Ελενόπουλου, στον μπουχέσα Ιγνατίου, εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το γεγονός, πως σοβαροί εκτιμητές θεωρούν, πως οι αρχιδιαπλεκόμενοι έχουν πάρει χαμπάρι το πλησίασμα της Δικαιοσύνης στις βρωμοϋποθέσεις τους και το διαχρονικό φαγοπότι τους, κάτι που γίνεται με βάση τις νομοθετικές ρυθμίσεις και το πλαίσιο που διαμόρφωσε, ως πρωθυπουργός, ο Γ. Παπανδρέου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω το άρθρο και ολους του χαρακτησρισμους για το κυπραίϊκο γαϊδουρι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε λογοπλοκε τι ασχολεισαι με αυτο το χοντρογουρουνο,αυτη την ξεπουλημενη σκ@@@οφατσα.Μια χαρα τους κανει τη δουλεια αυτος ολιγδιαρης μια ζωη ανταποκριτης. Λες και δεν υπαρχουν αλλα παιδια,σαν δημοσιοςυπαλληλος εχει τη θεση ο αχρηστος. Τι αντιτουριστικη φατσα ειναι αυτη,μας δυσφημει κιολας ο αξυριστος χοντροκηφηνας