Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ !


Εκεί που μας χρώσταγε, ζητάει και το βόδι …το βόδι ! Αντί να ευχαριστεί το Γ. Παπανδρέου, που συμβιβάστηκε κι απέφυγε να ρίξει την κυβέρνηση στην ψηφοφορία της Κυριακής, βγαίνει κι από πάνω ο εικονικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ουσιαστικός μπάτλερ του Σαμαρά και της Ν.Δ.
 
Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε σε φοβερό δίλημμα, από τη μια να δείξει συνέπεια στις αρχές και τις απόψεις του για τη διαπλοκή και τα χαριστικά νομοθετήματα, γι αυτήν και από την άλλη να μην προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης, σε μια κρισιμότατη στιγμή.
 
Γιατί να το κάνει άλλωστε αυτός, αυτό που σε λίγο θα έχει την ευκαιρία να το κάνει ή να μην το κάνει ο ελληνικός λαός δια της ψήφου του ;
 
Αυτή η συνεπής και υπεύθυνη στάση του Παπανδρέου, στους λεχρίτες της πολιτικής, σαν τον ασπόνδυλο οσφυοκάμπτη Βενιζέλο, αλλά και τα πολιτικά αποβράσματα που τον υπηρετούν και τον ακολουθούν, έδωσε την αφορμή να δείξουν και να εκφράσουν όλη τη βρωμιά κι όλο το αηδιαστικό περιεχόμενο, που κρύβουν μέσα τους.
 
Μιλάμε για όλους αυτούς που αφού έριξαν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ, που γκανγκστερικά κατέλαβαν συνιστώσα της Ν.Δ. και τώρα προσπαθούν να σώσουν το τελειωμένο τομάρι τους με κινήσεις καμουφλάζ και απόπειρες να κρυφτούν με φτιασιδώματα και σοβατίσματα.
 
Όπου και πάνε, όπου κι αν κρυφτούν, τον ερχόμενο Μάϊο ο λαός θα τους ξεσκεπάσει και θα τους καταμαυρίσει. Πρωτοπόροι σ΄ αυτή την εξυγιαντική προσπάθεια, θα είναι όλοι οι συνεπείς ΠΑΣΟΚτζήδες, για το ξεβρώμισμα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της πολιτικής σκηνής, γενικότερα, από από την «πολιτική αλητεία» και τους εκφραστές της !...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα δει τα αποτελεσματα της Ελιας στις εκλογες και θα παθει την πλακα του αυτος και οι αποστατες του ,μπορει να σκουζει μετα οσο θελει....χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Μ Α Υ Ρ Ο . Ουτε εναν ευρωβουλευτη να μη βγαλει αυτος ο αλητης αυτο το χοντροερπετο

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως!δεν παει αλλο με το Βοδι,ποση υπομονη πια να κανουμε!
Σοφια

Ανώνυμος είπε...

Μαυρο, ετσι απλα χωρις αλλα λογια αλλα η περισταση απαιτει και λιγα λογια.
Θα ειναι τοσο το μαυρο το μαυρισμα που οι Τανζανοι θα φαινονται μπροστα τους ασπροι σαν το γαλα του κατα παραγγελια ανταρτη Κασση.

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδήποτε πρέπει να απαλλαγούμε από τον ταραμοκεφτέ εδώ και τώρα.

Φάρος είπε...

Προσοχή!!! Ειπαμε μαύρο. Σ. Αυτή την σαπίλα. Αλλα και μαύρο σε κατι ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΚΚΕ ΧΑ κλπ όλοι τους έχουν τεράστιες ευθύνες. Και ειναι βουτηγμένοι για τα καλα μέςα στο βούρκο. Γι αυτο προσοχή . Μονο εκεί που θα καταγράφεται η ψήφος. Άκυρο;;;; Λευκό;;;; Θα το δούμε.

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ είπε...

Ο ευτραφής ευφυής,ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ αρχηγός (οχι προεδρος) του μικρού πασοκ, που θεωρεί τον Ελληνικό Λαό μαλακα θα δδει ποιός ειναι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.