Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ !...


Ξεσπάθωσε την Πέμπτη, από τη στήλη του στα «ΝΕΑ» ο Γιάννης Πρετεντέρης. Και τι δεν έγραψε κατά του Τάκη Μπαλτάκου. «Ακροδεξιό, χαφιέ, αντικομμουνιστή και παράγκα της Χρυσής Αυγής» τον αποκαλεί, με το γνωστό ύφος που είτε γράφει είτε… παραθυριάζει στο Mega είναι το ίδιο και το αυτό.
 
Μόνο που ο Γιάννης Πρετεντέρης θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με «κοντή» ή καθόλου μνήμη. Γιατί αυτόν που καθυβρίζει σήμερα ο λαλίστατος και πολυγραφότατος δημοσιογράφος είναι ο ίδιος άνθρωπος που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Ερμοκοπίδες».
 
Είναι κακό πράγμα κ. Πρετεντέρη, όπως λέει κι ο λαός, «εκεί που γλύφεις να φτύνεις»… Αλλά σιγά τώρα, με το τι λέει ο λαός θα ασχολείται ο κ. Πρετεντέρης, ο άνθρωπος είναι επί γης… θεός !
 
 
Υ.Γ. Λογοπλόκου : Ορθά τα προγραφόμενα, αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω και την παρουσία στο πάνελ του Μπαλτάκου και των άλλων υποστηρικτών του.
 
Πέρα από τον αυτονόητο "Αντώνη των 35 χρόνων", που τώρα έγινε ...εχθρός, η "επαναστάτρια" Λιάνα, μάλλον σε μια δημόσια έκφραση των εθνικιστικών απωθημένων της, ο δάσκαλός του και ομοιοπαναθηναϊκός Λυκουρέζος και ένας από τους επιφανείς ...μαλακοπίτουρες του ΠΑΣΟΚ !
 
Οι χρυσαυγίτες κρύβονται και μαγνητοσκοπούν πίσω από το πλατό !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα χαρά η..ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΙΜΠΑΡΟΥΡΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ο Στέφανος Μυτιληναίος ο μέγας κολοτούμπας δημοσιογράφος, Πώς να ξεχάσω τις πλατείες με τους "Αγανακτησμένους" και τις κρeμάλες που έστεινε στο ΓΑΠ και στους λεγόμενους κατα αυτόν κηπουρούς του;
Κατακάθι της Δημοσιογραφίας είναι και λέγε λέγε κάπου κάποιος θα τον βολέψει!
maria