Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΑ "ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ


Στου Μανώλη την ταβέρνα, έσκασε μια τουφεκιά... Μόνο που ήταν από ...εξάτμιση !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάγος είσαι ;

Softart είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΛΑΠΑΣ, ΓΑΡΓΑΡΑΣ,,,,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!

13-02-2009

Την ώρα που ασθενής πεθαίνει στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης αναλώσιμων εξευτελιστικής αξίας!!!

Την ώρα που οι πραίτορες του Μαρκογιαννάκη ρίχνουν δακρυγόνα στους αγρότες και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!!!

Την ώρα που βιώνουμε την αποθέωση της διαφθοράς και της διαπλοκής, σε αντιδιαστολή της διακήρυξης, από τον «καταλληλότερο» (sic), του σεμνά και ταπεινά, χα!!! χα!!! χα!!!

Την ώρα που τα καρτέλ επιβάλουν τους όρους τους στην αγορά!!!

Την ώρα που η ακρίβεια απαξιώνει μισθούς και εισοδήματα!!!

Την ώρα που καταστρέφονται – καίγονται περιουσίες πολιτών!!!

Την ώρα που η χώρα μαστίζεται από καταλήψεις, απεργίες, κλείσιμο δρόμων!!!

Την ώρα που η χώρα διαβαίνει το κατώφλι της επιτήρησης!!!

Την ώρα που οργιάζει η αναξιοκρατία και το βόλεμα των ημετέρων!!!

Την ώρα που η ανασφάλεια, ο φόβος, η ανέχεια, η ανεργία απασχολούν την πλειονότητα των πολιτών!!!

Την ώρα που η χώρα είναι σε διεθνή απομόνωση!!!

Την ώρα που τα τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη κάνουν πάρτι στο Αιγαίο!!!

Την ώρα που οι σκοπιανοί κερδίζουν πόντους, καθημερινά, στο διεθνές περιβάλλον!!!

Την ώρα που η χώρα μας είναι απούσα από τη διεθνή σκηνή!!!

Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και οι ανίκανοι υπουργοί του, με πρόσχημα την περίφημη επανίδρυση του κράτους, επανασύστησαν την αγροφυλακή, αλλά έχουν διαλύσει:

· Το κοινωνικό κράτος και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
· Την παιδεία σε όλα τα επίπεδα.
· Την οικονομία (ανάπτυξη, έσοδα, έξοδα).
· Την κοινωνική συνοχή.
· Το κράτος δικαίου.
· Της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, με την εξόντωση των μη αρεστών και την αναβάθμιση των ανίκανων, αλλά γαλάζιων παιδιών.

Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και η κυβέρνησή του ανέχτηκαν και ανέχονται:

· Τα σκάνδαλα των υποκλοπών, των κουμπάρων, της γαλοπούλας, των πακιστανών, των τοξικών ομολόγων, βατοπαιδίου κ.λ.π. δυστυχώς ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.
· Τις μικρές και μεγάλες παρατυπίες – παρανομίες, κυβερνητικών στελεχών και κομματικών golden boys, για ίδιον ή μικροκομματικό όφελος, (ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ και πάλι ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΔΑΣ, ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΕΛΕΚΙΔΩΝ, ΚΟΝΤΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ, ΜΗΛΙΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΘΕΙΟΙ, ΜΑΝΑΔΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ κ.λ.π.) δυστυχώς και αυτός ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.

Στα καλά του καθουμένου και εντελώς ξαφνικά, ξεπετιέται και κάποιος «λαγός» προκειμένου να σώσει/ουν τον «καταλληλότερο» (sic) και την κυβέρνησή του, αφού πιστεύει/ουν ο/οι «πονηρούλης/δες» και «εντιμότατος/οι» ότι μπορούν συνέχεια να παραπλανεί/ούν και να αποπροσανατολίζει/ουν την κοινή γνώμη!!!

Όπως καλή ώρα ο «αξιόπιστος» ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΑΡΓΕΙΟΣ ή κατά το πρόσφατο παρελθόν ΠΑΚΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ κ.λ.π.

Αχ και να ήξεραν τι κούνια που τους κουνάει τους δεξιούλιδες «λαγούς»???
Αχ και να ήξεραν σε τι κλαδί κάθονται οι αθεόφοβοι???

Στο γαϊτανάκι αυτό συμμετέχουν και τα καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια» των κρατικοδίαιτων και διαπλεκόμενων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ όπως: (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΒΡΑΔΙΝΗ, ΟΙ «ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ» ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΏΝ ΚΟΥΡΟΊ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΧΩΡΑ ΤΟΥ «ΦΡΑΓΚΑ»).

Φυσικά στο γαϊτανάκι αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, συμμετέχουν και τα ευαγή ιδρύματα: (ΔΟΛ με ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με της γραφίδες των «star» αρθρογράφων του, αλλά και Η ΕΡΤ με τους λογής – λογής «τelestar» και τα soou τύπου Eurovision).

Για το «MEGA» CANAL και την Πρετεντεριάδα, αλλά και την Τρεμιάδα, δεν θα σας κουράσω, αφού τους έχουν «ξεβρακώσει» άλλοι ποιο αξιόλογοι από μένα.

Στον «καταλληλότερο» (sic), στην κυβέρνησή του, στους «λαγούς» και στα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ΜΜΕ τους λέμε ότι τους πήραμε χαμπάρι… όσο και αν χτενίζονται…. χα!!! χα!!! χα!!!

Είμαστε εδώ και θα «ανταμείψουμε» έκαστο στην ώρα του όπως του αξίζει!!!


Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ