Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ !...


Το θλιβερό πολιτικό υποκείμενο, το εξέχον μαλακιστήρι του βενιζελισμού ξανάπιασε στο στόμα του τον Παπανδρέου εξαπολύοντας τα βοθρολύμματα του εσωτερικού του.
 
Είναι ο ανεκδιήγητος δεξιόμυαλος του κερατά Γρηγοράκος, από τους επιφανείς τυφλοπόντικες της περιόδου 2009-2011 και πρωταγωνιστής στη στημένη και καλοπληρωμένη επιχείρηση, που κατέληξε στην ανατροπή του εκλεγμένου έλληνα πρωθυπουργού και στην παλινόρθωση της νεοδημοκρατίας.
 
Σε παλαιότερο παραλήρημά του, ο, ως άνω, μαλακοπίτουρας-βαστάζος του Σαμαρά, είχε αμολήσει και τα εξής : «Τα λάθη, οι ανεπάρκειες ακόμα και οι ανερμάτιστες πολιτικές των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου έπληξαν το κόμμα μας. Παρ’ όλ’ αυτά, εμείς προτάσσοντας το ενικό συμφέρον δείξαμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Βάλαμε πλάτη για να σταθεί η χώρα στα πόδια της. Την επιλογή μας αυτή εκτιμώ ότι θα την αξιολογήσουν πολιτικά οι πολίτες επιβραβεύοντάς μας γι’ αυτή».
 
Ε, λοιπόν, Σάββατο κοντογιορτή, έφτασε κι η Κυριακή : την …επιβράβευση των πολιτών θα την απολαύσει η φάρα των Γρηγοράκηδων, οσονούπω, στις διπλές εκλογές που έρχονται. Και, τότε, θα γελάσει κάθε πικραμένος και θα κλάψει ο κάθε …βενιζέλος !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε το 3% δεν θα βρουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ λογοπλοκε ασε τα παιχνιδια.δηλωσε ποταμι λιβαδι βουνο οτι θελεις και ασε το πασοκ να παλεψει εστω εμεις που απομειναμε.το να δηλωνεις πασοκ και να πολεμας τον αρχηγο του ειναι κωμικο.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε τα 3 δεν θα βρουν!!!

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@20.54
Το ΠΑΣΟΚ των Γρηγοράκηδων να το χαίρεστε, αλλά τι σχέση έχει με το πραγματικό ΠΑΣΟΚ ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Εγω τους το ειπα απο την αρχη θα εχουν την τυχη του Ρεςλερ Βαγγελακη που ςε κραταει η Ν Δ