Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο, ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΣΗΜΙΤΑΚΟΣ !...


Επιμένοντας στην τακτική της άκρατης ευλογίας του εαυτούλη του και στο ζενίθ της εμμονικής και πικρόχολης κριτικής του, ο Κ. Σημίτης με άρθρο του στην «Καθημερινή», αφ΄ ενός παρουσιάζει τον εαυτό του πλήρως ανεύθυνο για τις εξελίξεις στη χώρα και εκθειάζει, στο έπακρο, την πολιτική του, και, αφ΄ ετέρου, εξισώνει τον Καραμανλή με τον Παπανδρέου, σ΄ ό,τι αφορά τις ευθύνες για την έλευση των Μνημονίων !
 
Ναι, καλά διαβάσατε, κατά τον πρώην πρωθυπουργό, η κρίση ήλθε λόγω των πολιτικών που ασκήθηκαν μετά το 2004, (μετά, δηλαδή, τη δική του πρωθυπουργία…), και ευθύνες γι αυτό δεν έχει, μόνο, η Ν.Δ. κι ο Καραμανλής, αλλά και το ...ΠΑΣΟΚ κι ο Γ. Παπανδρέου !
 
Έτσι, λοιπόν, κατά τον Σημιτάκο, στην έλευση της κρίσης «…καθοριστικά συνέβαλε και η αμεριμνησία του ΠΑΣΟΚ από το 2007 και μετά. Αγνόησε σκόπιμα την οικονομική πραγματικότητα. Οταν ανέλαβε την κυβέρνηση το 2009 απροετοίμαστο, αναποφάσιστο και αλαζονικό, επέτεινε τον εκτροχιασμό…».
 
Επίσης, στην αναφορά του στο λαϊκισμό των κομμάτων, αφού αναφέρει πως η Ν.Δ. «…διόρισε χιλιάδες υπαλλήλους, κατήργησε φόρους, έδωσε παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις και πολλά άλλα και αποτέλεσμα ήταν η κρίση…», προσθέτει και το καταπληκτικό «…ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε πριν από τις εκλογές του 2009 ότι λεφτά υπάρχουν. Καθυστέρησε να πάρει μέτρα και αποτέλεσμα ήταν η επέμβαση της Ευρωζώνης…».
 
Ο άνθρωπος δεν παίζεται, παραμένει ίδιος κι απαράλλακτος, ο λίγος, ο εμπαθής, ο μνησίκακος, ο πάντα μικρός, σε όλα, του, ο Σημιτάκος !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εχω ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω. Τον Γιωργο τον εφαγε το ιδιο το Πασοκ και το Πασοκ καταστραφηκε απο τους ιδιους ανθρωπους και οχι απο κανεναν Σαμαρα ή Τσιπρα. Αυτοι οι Πολιτικοι αχρειοι ειναι υπεθυνοι για ολα. Αυτο θα του μεινει μονο, το γραψιμο γιατι οτιδηποτε αλλο επειχειρησουν το μαυρο το εχουνε στο τσεπακι. Χαραμι η ψηφος που σας διναμε τοσα χρονια πολιτικοι λεχριτες που εξαθλιωσατε τον Ελληνα τρωγοντας τουθ Δις στο Χρηματηστιριο, ξοδευοντας Δις σε υπερτιμολογημενα εργα και Ολυμπιακους και δεν πηρατε μυρουδια τα Δις μιζες που πετουσανε πανω απο τα κεφαλια σας σαν στουκας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θυματε τον πακτωλο χρηματοδοτησεων απο τη Ε.Ε.Επι πρωθυπουργιας του την κατασπαταληση χρηματων για τους Ολυμπιακους Αγωνες
χρηματηστηριο, διαπλοκη , κ.α ηταν ολα καλως καμομενα και κυριως ηθικα και εντιμα ολα τα στελεχη που διαχειρηστικαν τα δις που εδοθησαν ...αλλα η καμηλα δεν βλεπει την καμπουρα της και βγαζει και γλωσσα απο πανω.....χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος που μας έδεσε στο άρμα της Γερμανίας και μετέτρεψε το εσωτερικό δραχμικό χρέος σε εξωτερικό ευρώ.Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ
ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ..
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο λάθος του ΓΑΠ ήταν οτι δεν ξεκαθαρισε πλήρως το ΠΑΣΟΚ και τον κρατικο μηχανισμο όταν ανελαβε απο το συστημα Σημιτη, το οποίο δυστυχως σιγα-σιγα αρχισε να επανερχεται αν και αρχικα φαινόταν το αντιθετο Το αποτελεσμα ήταν να τον ανατρεψουν.
Παρεπιπτόντως το συστημα Σημίτη σήμερα είναι σε αγαστη συνεργασία με την ακροδεξια του Σαμαρα (δείτε ποιοι ανελαβαν το Υπ Οικονομικών και δείτε τα επαινετικα σχολια Σημιτη για Σαμαρα).
Οι ανθρωποι του Σημίτη είναι κομπλεξικοι, ανικανοι, διεφθαρμενοι και διαπλεκόμενοι και το μόνο πραγμα που τους ενδιαφερει είναι η καρεκλα και το χρημα