Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !...


Οι ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ, τόχουν δηλώσει, ξεκάθαρα, πως είναι αντίθετοι με τη συμφωνία που έγινε στο Eurogroup και που δίνει 4 μήνες παράταση στη δανειακή σύμβαση. Λαφαζάνηδες, Νταβανέλοι, Καλύβηδες και Σια, μιλούν, για τη μη εφαρμογή της ή και για την κατάργησή της. 

Παράλληλα, μια 20δα, περίπου, βουλευτών, ψήφισε, (στην εσωτερική διαδικασία της Κ.Ο.), ενάντια στη συμφωνία και μάλιστα, ανοιχτά ! 

Η συνέπεια, όχι, τόσο, προς τη δημοκρατική δεοντολογία, αλλά, κυρίως, προς τις θέσεις και τις απόψεις, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ζητούσε, επισταμένως, το πέρασμα από τη Βουλή των συμφωνιών, των "μνημονιακών" κυβερνήσεων, επιβάλλει στον κ. Τσίπρα να φέρει τη δική του συμφωνία, στη Βουλή για έγκριση. 

Κι όμως, επειδή κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε διαρροές από το μπλοκ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (*), οι αθεόφοβοι κοπτοράπτηδες της Δημοκρατίας, που την κόβουν και τη ράβουν, κάθε φορά, στα μέτρα τους, επιλέγουν να μη φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή ! Δεν χρειάζεται, λένε, με περίσσιο θράσος και απύθμενη αντιδημοκρατικότητα !!! 


 (*) Τον όρο "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ" τον δανείζομαι από το Θ. Χειμωνά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: