Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !...




Το γεγονός με την δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Δραγασάκη, για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, η οποία, μάλιστα, έγινε από την …Κίνα, δεν είναι το μόνο αλαλούμ του θιάσου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Αντικρουόμενες απόψεις και δηλώσεις έχουν βγει επανειλημμένα, αδειάσματα υπουργών από τον πρωθυπουργό έχουν γίνει ουκ ολίγα, ετούτο, όμως, έχει την ιδιαίτερη σημασία του, ως γεγονός, καθότι, εκτός από την ασχετοσύνη και την κομπογιαννίτικη νοοτροπία, κρύβει και την έμφυτη τάση των χαζοχαρούμενων (και ιμιτασιόν στην ουσία…), «αριστερών», να μεθοδεύουν τα πάντα και να εξαπατούν τους πάντες. 

Ο Δραγασάκης αποκάλυψε, από την …Κίνα, πως ο «θίασος» έχει συμφωνήσει περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις, με τους, τάχα, εκβιαστές και σκληρά αποκρουόμενους, εταίρους-δανειστές, κάτι που τόχει κρυφό, μέχρι τώρα και προσπαθεί να το βγάλει, όπως πολλά άλλα, σιγά-σιγά και με το καλύτερο και ανώδυνο, επικοινωνιακό τρόπο. 

Στη μεθόδευση αυτή δεν τόχουν για τίποτα, όχι, μόνο, να καταπατούν αρχές και διακηρύξεις, αλλά να ποδοπατούν συνειδήσεις και να ρεζιλεύουν συνεργάτες και δη υπουργούς. 

Ο Δρίτσας, ως αρμόδιος υπουργός για τον ΟΛΠ, διακήρυξε την προγραμματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ, για την μη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Οι από πάνω του, άλλα αποφάσισαν κι άλλα μεθόδευσαν, αδειάζοντάς τον εν ψυχρώ και ρεζιλεύοντάς τον. 

Μπορεί να μην ήξερε τη μεθόδευση, αλλά ήξερε με ποιους είχε να κάνει και να συγκυβερνήσει. Η παραμονή του στο «θίασο» των καραγκιόζηδων που κυβερνούν, αίρει τα όποια ελαφρυντικά της επίπτωσής του !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: