Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !...


Την ώρα που σιγοντάριζαν τις γελοίες "καταγγελίες" των ψεκασμένων του Καμμένου, για δωροδοκίες βουλευτών και ανήγαγαν σε "ιδανική", τη συμπεριφορά του πανηλίθιου Χαϊκάλη, οι πολιτικοί απατεώνες της Κουμουνδούρου, σχεδίασαν και διέπραξαν τη δική τους ωμή και πρωτοφανή αλητεία. 

Επιασαν το γυρολόγο Φώτη Κουβέλη, τούταξαν συνεργασία, τούταξαν συμμετοχές και θέσεις και τον έστειλαν να καταψηφίσει τον υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαντρώνοντάς τον στο club του "παρών" ! 

΄Ηταν τόσες οι υποσχέσεις και τα ταξίματα, που ανάγκασαν τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ ν΄ αλλάξει άποψη και ν΄ αθετήσει την υπόσχεση που είχε δώσει το περασμένο καλοκαίρι, πως θα δέχονταν να είναι αυτός υποψήφιος, για Πρόεδρος ! 

Αποδεικνύεται περίτρανα, ποιοι και πως, την ώρα που μιλούσαν για "κουμπαράδες" και υπονοούσαν "δωροδοκίες" βουλευτών, από τους άλλους, σχεδίασαν, οι ίδιοι, και διενήργησαν ποδηγέτηση ολόκληρου Κόμματος, για να μην ψηφίσει Πρόεδρο !!! 

 Και, βέβαια, η ωμότητα της αλήτικης πράξης, έγκειται στο γεγονός, πως, μετά, την επίτευξη του σκοπού, αθέτησαν τις υποσχέσεις τους και δεν έδωσαν, καν, την "ανταμοιβή", που είχαν υποσχεθεί ! 

Αυτή η πρωτοφανής πολιτική αλητεία, θα περάσει έτσι ?...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Αυτή η πρωτοφανής πολιτική αλητεία, θα περάσει έτσι ?"

ΌΧΙ καλέ μου Λογοπλόκε
Θα αναλάβει ο όσιος Ψαριανός με τον άγιο Μπένυ και με τη βοήθεια της Παναγίας του Αντωνάκι να ξεπλύνουν την ντροπή.
Εσύ απλά προσευχήσου μαζί με τον Πειραιώς Σεραφείμ