Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ !...

Χώρος για την εύκολη και ανεμπόδιστη δράση των κάθε είδους προβοκατόρων, οι οποίοι υποκινούνται από κέντρα προώθησης πολιτικών, όχι μόνο αντιλαϊκών, αλλά, ταυτόχρονα και αντεθνικών, έχει καταστεί η Ελλάδα.
Μοιραία εξέλιξη της μπουνταλο-ποίησης των πάντων, από την ανίκανη κυβέρνηση και τον γραφικό πρωθυπουργό.
Το πρωτοφανές κατάντημα του κρατικού μηχανισμού, σ΄ όλες του τις εκφράσεις και σ΄ όλα τα επίπεδα, εκμεταλλεύονται, τα κάθε είδους όργανα, παραόργανα, πράκτορες, πρακτορίσκοι, δολοφόνοι, εκτελεστές, επαγγελματίες «επαναστάτες» κ.α., δημιουργώντας τις συνθήκες και το έδαφος, για την σκλήρυνση του συστήματος, για το πέρασμα ακόμα πιο αντιλαϊκών μέτρων και Νόμων.
΄Ο,τι διαδραματίζεται και συμβαίνει σ΄ αυτόν τον τομέα, έχει ως στόχο την οικοδόμηση συναισθημάτων ανοχής στις ευρύτερες λαϊκές μάζες και την εμφάνιση των πολιτικών περιορισμού ή και κατάργησης, βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων, ως το μονόδρομο, μπροστά στον «εχθρό», στον «μπαμπούλα» !...

Τι να περιμένει κανείς από έναν μηχανισμό, στον οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, πρόσφατα, αυτοί που, εννοείται, πως αναλύουν και αξιολογούν τις «πληροφορίες», είναι …5πλάσιοι, απ΄ αυτούς που τις συλλέγουν ??!!...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύθηκε: 18:06 - 17/06/09


Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του βουλευτή πρόκειται να ανακοινώσει ο Αλ. Αλαβάνος, σύμφωνα με πληροφορίες.