Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ !...

Σε πρωτοφανή επίπεδα έχει φτάσει ο αναβρασμός στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., καθώς οι κάθε είδους διεργασίες εντείνονται, μέρα με τη μέρα κι έχουν, πλέον καταστεί ανεξέλεγκτες από τους, λογής – λογής, λοχίες και δεκανείς, του Μαξίμου και της Ρηγίλλης.
Η συντριπτική πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών, έχει σιγουρευτεί για την γρήγορη έλευση των εθνικών εκλογών κι ο καθένας τους προσπαθεί να εκτιμήσει και να κανονίσει τα του μέλλοντός του.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως στις αναζητήσεις τους, δεν διερευνάται μόνο η παρουσία τους στην επόμενη βουλή, αλλά και το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο εσωτερικό της ηττημένης Ν.Δ., μιας και κανείς δεν πιστεύει, πως ο Καραμανλής θα παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος.

Την εσωστρέφεια επέτεινε το κλείσιμο της βουλής, αλλά την απογείωσε και το γεγονός, πως από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, δεν υπάρχει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, καμιά διαδικασία επαφών και επικοινωνίας, είτε για ενημέρωση, είτε για αναζήτηση απόψεων και γνωμών.

Η άποψη, που εμφανίζεται ως η πιο ισχυρή στο γαλάζιο στρατόπεδο, είναι εκείνη που θεωρεί, πως η ηγεσία τόχει πάρει απόφαση και πως απλά περιμένει το μοιραίο, καθώς δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κινήσεις, οι οποίες θα ταρακουνούσαν το τέλμα και θάδειχναν κάποια σημάδια ανάκαμψης…

4 σχόλια:

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΟΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

-Αποθάρρυνση και ανία…

Το κοντόβραδο άρχισε να πλακώνη. Ο ήλιος έτρεχε γοργός στη δύση του και πουλιού ευτυχισμένου κελάδημα δεν αντιλαλούσε πουθενά• δειλό ζωύφιο κανένα δεν επρόβαλλε μέσ’ από τα χόρτα• πετούμενου γοργό φτεροκόπημα δεν ετάραζε τον αιθέρα. Μόνον κάποτε ολότρεμος ίσκιος ιχνογραφούσε ψηλά το εχθρικό πέταγμα του όρνιου και πάλιν έφευγε μακράν, σαν να ετρόμαζε την κακή ενέργεια τέτοιας ατμοσφαίρας• και κάτω από μακρινόν ξέρακα έβγαινε κραυγή άγρια και ξαφνική.
Όλα τα ζωντανά περίγυρα, χτήνη, δέντρα και άνθρωποι, έπλεκαν ακυβέρνητα μέσα στην αποθάρρυνση και την ανία. Μέσα τους είχαν κάτι τι ανήσυχο• επίβουλο κάτι επεριπετούσεν ολόγυρά τους• ο εφιάλτης αδάμαστος εκαθόταν στην ψυχή και την ανάγκαζε να ποθή αόριστα και όμως ασυμβίβαστα με τη ζωή και την αποστολή της. Τα χτήνη με τη μύτη ακουμπισμένη στη γη, τ’ αυτιά κάτω ριγμένα, την ουρά αργοκίνητη, βασιλεμένα τα μάτια εφρύμαζαν και αναχαράζονταν κι ετρεμούλιαζαν το σώμα, λες κι επάσχιζαν να διώξουν την ασφυξία που θανατική τα ετριγύριζε. Τα δέντρα, με τα φύλλα κρεμασμένα στα κλωνάρια τους, άψυχα μόλις εκινούνταν με φρικίαση στο λαβρόκαφτο φύσημα. Και οι άνθρωποι και οι βαθμοφόροι Έλληνες, όλοι με χαύνα πρόσωπα, έδειχναν πως είχαν αποκάμει και συχαθή πλέον την εντολή και τη μοίρα τους.

saft είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ πρωπορεύονται σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Το ΒΗΜΑ,με μια μέρα καθυστέρηση : Γκρίνιες και φαγωμάρα στη ΝΔ !...(http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=275053&dt=25/06/2009).