Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !...

Πάρθηκαν τα νέα φορολο-γικά μέτρα, όπως πάρθηκαν και η ανακοίνωσή τους συνοδεύτηκε από την επιχει-ρηματολογία της κυβέρνη-σης, για την αναγκαιότητά τους.
Ταυτόχρονα, τα τρία βασικά επιχειρήματα, άρχισαν να πλασάρονται απ΄ όλο το μηχανισμό προπαγάνδας της Ν.Δ., δημοσιογράφους, σχολιαστές, αρθογράφους, ακόμα και από τους – συμπαθείς κατά τάλλα – δεξιούς σχολιογράφους των blogs…

Ας δούμε, αυτά τα επιχειρήματα ένα προς ένα κι ας αποκαλυφθεί, για μια ακόμα φορά, η, βαθιά ριζωμένη, νοοτροπία της νεοδεξιάς, να θεωρεί και να μεταχειρίζεται τους έλληνες πολίτες, ως κάφρους :

1. «…Τα μέτρα είναι αναγκαία για να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα…». Ψέμα, του κερατά, καθώς, τόσο η Κομισιόν, σε αλλεπάλληλες αναφορές στις εκθέσεις της, (ακόμα και στην πρόσφατή της, πριν τρεις ημέρες), όσο και ο ΟΟΣΑ, έχουν τονίσει και ξεκαθαρίσει, πως το μεγάλο δημοσιονομικό έλλειμμα, καμιά σχέση δεν έχει με τη διεθνή κρίση, αλλά οφείλεται, αποκλειστικά και μόνο, στην οικονομική πολιτική, που ακολούθησε η κυβέρνηση της Ν.Δ., καθώς και στην πλήρη αποτυχία να υλοποιηθούν, στοιχειωδώς, οι στόχοι για τον έλεγχο των δαπανών και την είσπραξη των ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ φορολογικών εσόδων.

2. «…Τα νέα φορολογικά μέτρα… είναι κοινωνικά δίκαια κατανεμημένα…». Δούλεμα του αισχίστου είδους, μιας και εκτός από δύο, (εισφορές σε σκάφη και μεγάλα αυτοκίνητα), όλα τ΄ άλλα μέτρα, (αύξηση φορολογίας, σε βενζίνη, κινητά, σπίτια…), επιβαρύνουν το σύνολο, σχεδόν, του πληθυσμού και προκαλούν, ακόμα μεγαλύτερη αφαίμαξη, στο ισχνό, ήδη, λαϊκό εισόδημα.

3. «…Εφαρμόζουμε την πολιτική, που θα βγάλει την Οικονομία από τη δύσκολη θέση και θα την επαναφέρει στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης…». Μπούρδες, ανάκατες με μαλακίες, ανθρώπων άσχετων και επικίνδυνων, όπως είναι ο μπουνταλάς πρωθυπουργός κι ο εμπειροτέχνης – μπακάλης, υπουργός του.
Την ώρα που η οικονομία μπαίνει σε ύφεση κι εκείνο που προέχει, είναι η τόνωση των ευρύτερων εισοδημάτων, προκειμένου να ενισχυθεί η ζήτηση και να ξαναπάρει μπροστά η μηχανή, ετούτοι, οι άχρηστοι, με την φορεπιδρομή τους, ρημάζουν περισσότερο τα λαϊκά εισοδήματα, οδηγώντας στο βάραθρο την αγορά και εντείνοντας την υφεσιακή πορεία της οικονομίας… ΄Ολοι επισημαίνουν πως μ΄ αυτή την πολιτική ο ελληνικός λαός και η χώρα σπρώχνονται σε μεγάλα αδιέξοδα !...

Και μέσα στο γενικό χαμό, που προκαλούν, βάζουν και το κερασάκι στην τούρτα του εμπαιγμού :
«…Αν χρειαστεί (σ.σ. που θα χρειαστεί σίγουρα…), τον Οκτώβριο θα παρθούν κι άλλα μέτρα !...».

Θα υπάρξει αντίδραση σ΄ αυτή την εγκληματική πολιτική, των σύγχρονων πολιτικών απατεώνων ή θα επιβεβαιωθούν οι «εκκεντρικοί» παρατηρητές και αναλυτές, που μιλάνε για τη μετάλλαξη η οποία έχει επισυμβεί στη χώρα κι έχει μετατρέψει τους έλληνες σε μαζοχιστές ?...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ…"

Οι ηγεσίες των κομμάτων που έλαβαν τα χρήματα από την υπόθεση της Siemens ήξεραν ότι είναι προϊόντα κακουργηματικών πράξεων κατά του ελληνικού λαού και όμως τα δέχονταν…….. Εμπρός προσφύγει στην Επιτροπή Διαφθοράς της ΕΕ, την "Olaf" δια να δούμε ποσα φαγανε η μπλε και ποσα η πράσινη….. Δημοκρατοκλεφτες….

"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ…"

Παγκόσμιο ρεκόρ γιά την Ελλάδα: Kατέλαβε την τρίτη θέση -μετά τον Παναμά και την Βολιβία- σε ότι αφορά την διαφθορά του πολιτικού κόσμου, αλλά και των πολιτικών κομμάτων, σύμφωνα με την άποψη των πολιτών που ρωτήθηκαν στην διάρκεια παγκόσμιας έρευνας, που διεξήγαγε η οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια», σε 68 χώρες.

"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ…"

Βαρειά κατηγορία εναντίον των Ελλήνων πολιτικών δημοσιεύεται στο γερμανικό Τύπο σύμφωνα με την οποία το βιομηχανικό συγκρότημα της Siemens χρηματοδοτούσε κόμματα για να κυβερνήσουν εκείνα που θα εξυπηρετούσαν καλύτερα τα συμφέροντα της εταιρείας. Αν η Siemens λειτουργούσε με τέτοιο τρόπο τότε έχει συμβεί ευθεία χειραγώγηση της εκλογικής διαδικασίας και άμεση παραβίαση του ελληνικού συντάγματος, καθώς δεν πρόκειται μόνον για απλές μίζες προς τα κόμματα, αλλά για κυριολεκτικό ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στο πρόσωπο-κλειδί της στρατηγικής Siemens που ήταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ενώ το τεράστιο σκάνδαλο αφορά σε ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και στις κυβερνήσεις των δύο κομμάτων.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Επαναφορά της θανατικής ποινής δια κάθε δολοφόνο……
Και δια κάθε κλέφτη Πολίτικο......

Γκιωνης είπε...

. Για το πόσο κοινωνικά δίκαια είναι τα μέτρα αυτά, ας μάς πούνε πρώτα, πόσα σκάφη είναι γραμμένα σαν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία και όχι στα ονόματα τών εταιρειών τών ιδιοκτητών τους. Έτσι όχι μόνο δεν θα θιγούν οικονομικά οι πλούσιοι, όπως έλεγε σήμερα ο μπακαλοϋπουργός, στο Flash, αλλά από το σκάφος αυτό έχουν και ...ελάφρυνση τής φορολογίας τους επειδή συμπεριλαμβάνεται στα ...έξοδα τής επχείρησής τους ! ! ! !

. Αλλά δεν φταίει αυτός που τα λέει, όσο οι "δημοσιογράφοι" που τον ακούνε και δεν τού κάνουν δύο απλές και σημαντικές ερωτήσεις που οποιοσδήποτε πολίτης θα μπορούσε να κάνει για την κοινωνική δικαιοσύνη τών φόρων αυτών και για το θράσος με τα παπαγαλάκια στη διαφήμιση.

. Αλλά, άν ο Κύρτσος έχει πάρει 5.500.000 Ευρώ ( δηλαδή 1.875.500.000 δραχμές ! ! ! ) τί ερωτήσεις να κάνει ;

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνική οικονομική κρίση έχει όνομα: "Νέα Δημοκρατία"