Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ !...


Στο ίδιο μοτίβο της ψευτιάς και της πολιτικής απατεωνιάς συνεχίζει ο Αντωνάκης της Συγγρού την πορεία του προς τις εκλογές, βαυκαλιζόμε-νος με την ιδέα, πως θα γίνει, μετά απ΄ αυτές, πρωθυπουργός.

Στραπατσαρισμένος από τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες του, προσπα-θεί να κρύψει τα ρεζιλίκια του, πίσω από κουτσαβάκικα κορδώματα και πουλώντας, στους χαχόλους του, φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Τη συμφωνία του Γ. Παπανδρέου με τους αδηφάγους και κομπλεξικούς δεξιούς ηγετίσκους της Ε.Ε. για το μεγάλο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ο Αντωνάκης επιμένει να την παρουσιάζει ως δικό του κατόρθωμα, βάζοντάς το δίπλα και μαζί με το Μνημόνιο Νο 2, που πράγματι αυτός συνδιαμόρφωσε και ψήφισε, επιφυλάσσοντας για το λαό μια σειρά μέτρων, πολύ πιο σκληρών και πολύ πιο σφαγιαστικών από εκείνα του Μνημονίου Νο 1.

Στη συνέχεια, περνάει στο δεύτερο στάδιο της παραπλανητικής του τακτικής κι αφού κάνει γαργάρα τα περί «επαναδιαπραγμάτευσης», εμφανίζεται, ως ο μοναδικός υπέρμαχος και προωθητής της πολιτικής και των μέτρων, για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, λες κι αυτό δεν επιδιώκεται από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.

Εδώ και καιρό, οι ίδιοι οι μονόπλευροι υποστηρικτές των άκρατων νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των τυφλών μέτρων λιτότητας, Μερκελοσαρκοζήδες και σια, έχουν αντιληφθεί το αδιέξοδο των επιλογών τους κι έχουν θέσει – επιτέλους - στις προτεραιότητές τους και την υποβοήθηση της ανάπτυξης, της καταδικασμένης, από τους ίδιους, σε μόνιμη ύφεση, ελληνικής οικονομίας.

Αυτή τη στροφή, ο Σαμαράς τη έχει δει κι επιχειρεί, τώρα, να την εκμεταλλευτεί για την πάρτη του, παρουσιάζοντάς την, ως, τάχα, δικό του επίτευγμα και ως προϊόν της ανένδοτης στάσης του. Τώρα, πως είναι δυνατόν, να μιλάει για ανένδοτη στάση ο ευρισκόμενος ξαπλωμένος ανάποδα, ένεκα της κωλοτούμπας του Αντωνάκης, μόνο ο ίδιος και οι χαχόλοι του μπορούν να το εξηγήσουν.

Αν κρίνουμε, βέβαια, από τις διασκεδαστικές αντιδράσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μάλλον η εθελοτυφλία του δεξιού συναπαντήματος έχει φτάσει στο φόρτε της !

Ο διαχρονικός λιγούρης της πρωθυπουργικής καρέκλας, την ίδια ώρα, που στους ιθαγενείς πουλάει σκληράδα και έπαρση, πάει στην Ευρώπη και φιλάει κατουρημένες ποδιές, για να αποσπάσει την εύνοια και την υποστήριξη των ιδεολογικοπολιτικών του πατρώνων, δείχνοντάς τους, με κάθε τρόπο, πόσο άλλαξε και πόσο εξειδικεύτηκε στις κωλοτούμπες και την οσφυοκαμψία, διαβεβαιώνοντάς τους, ταυτόχρονα, πως είναι στη διάθεσή τους για ο,τιδήποτε !...

7 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Το δεξιό συναπάντημα οργανώνεται.
Το Καρατζαφερέϊκο πνέει τα λοίσθια.
Τα "πουλέν" του μπουμπούκος και τσεκουράτος μπήκαν στο μαντρί. Ο Βελόπουλος προσεγγίστηκε αλλά δεν σκοπεύει προς το παρόν να προδώσει το ΛΑ(Θ)ΟΣ. Γι' αυτό και εμφανίστηκε από πατσαβουροφυλλάδα να έχει εξάγει στο εξωτερικό 400 χιλιάρικα. Χθες το ανακάλυψαν οι ΜουΜουέδες;
Η Μπακογιάννη τελευταία είχε μια μικρή δημοσκοπική ανάκαμψη, αλλά την προσγείωσαν κι αυτήν ανώμαλα με το 1 εκατομμύριο του "βουλευτή" συζύγου της. Προβλέπω σύντομα και οι "δικοί" της βουλευτές να λακίσουν κατά νΝΔ μεριά.
Όπως βλέπεις το σύστημα έχει ράμματα για όλων τις γούνες. Και τα χρησιμοποιεί όταν το κρίνει απαραίτητο.

Μαζεύει λοιπόν ο Τρελαντώνης απ' όπου μπορεί. Πως το λέει η παροιμία; μάζευε κι ας ειν΄ και ρόμπες...

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για το χείριστο πρότυπο πολιτικού που το άσπρο το κάνει μαύρο και τούμπαλιν.Ενθυμούμαι ότι ο πρώτος που μίλησε για ευρωομόλογο ήταν ο Γ.Παπανδρέου και δήλωσε αυτός ο ηγετίσκος(Α.Σαμαράς) ότι αυτός το πρότεινε.Αυτό ονομάζεται απύθμενο πολιτικό θράσος. Το μνημόνιο 1 είχε πολύ ηπιότερους όρους σε σύγκριση με το 2ο,και όμως αυτός ο ηγετίσκος ισχυρίζεται ότι έσωσε τον 13ο και 14ο μισθό και μείωσε κατά 22%τους μισθούς. Πρόκειται για επικίνδυνο πολιτικό ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για την χώρα του αλλά για την προσωπική του προβολή. Βέβαια ποτέ δεν τον έχουμε ακούσει να λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το προσωπικό πολιτικό κόστος.

Ανώνυμος είπε...

αυτό το "πράγμα" θα γίνει πρωθυπουργός ;

Ανώνυμος είπε...

@Πέτρος
΄Εχεις απόλυτο δίκιο στην εκτίμηση του ρόλου του "συστήματος" προκειμένου να πάει στου Μαξίμου ο Τρελλαντώνης.΄Εχουν ποντάρει πολλά επάνω του και περιμένουν ανταπόδοση με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.Για την ανάπτυξη ρε γαμώτο!!!

χ.κ. είπε...

Ελπιζω πως ο Ελληνικος λαος ,να μην του δωσει αυτοδυναμια,εχει απιστευτο θρασος και για την πρωθυπουργια ειναι ικανος να βαλει σε μεγαλες περιπετειες την Ελλαδα αλλωστε ειχαμε και στο παρελθον δειγματα,ολεθρια για τον τοπο,που με τον δηθεν πατρωτισμο του εχουμε ανοικτες πληγες ακομη,επισης κανει δικες του επιτυχιες οτι εχει καταφερει ο Γαπ κιαυτο και μονον δειχνει την ποιοτητα του πολιτικου και ανδρος.

Ανώνυμος είπε...

γιά όλα αυτά που λέτε οι πασόκοι πρέπει να κόψουν τις εσωτερικές μαλακίες και να κατέβουν ενωμένοι. και νομίζω τελικά ότι ο βενιζέλος μπορεί να παίξει καλύτερ το ρόλο του ηγέτη στην παρούσα φάση. εξάλλου στο κάτω κάτω την πολιτική του γιώργου υπερασπίζεται

Ανώνυμος είπε...

10:05# ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΑΠΩΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΓΑΠ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙΔΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ Μ ΟΝΤΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.