Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ !...


Συγκροτήθηκε, τελικά, το νέο σχήμα, «Κοινωνική συμφωνία για την Ελλάδα στην Ευρώπη» από τη Λούκα Κατσέλη και το Χάρη Καστανίδη, μαζί με τους διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές Λάμπρο Μίχο, Μαρία Κυριακοπούλου, Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο, Γιώργο Κασσάρα, και Κυριακή Τεκτονίδου.

Το αμφιλεγόμενο αυτό εγχείρημα, πέρα από τις προθέσεις των φορέων του και τα αναφερόμενα, ως προς την αναγκαιότητά του, στην ιδρυτική διακήρυξη, θα κριθεί στην πράξη και, πολύ σύντομα, στην κάλπη.

Οι όποιες ενστάσεις δεν αφορούν το ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο, που τίθεται, αλλά την καταλληλότητα της χρονικής συγκυρίας, που εκδηλώθηκε η πρωτοβουλία, η οποία, φυσικά είναι υψηλότατου ρίσκου…


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥΓΙΝΑ ΑΗΔΟΝΙ, ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΖΥΓΩΝΕΙ.
ΚΙ' ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ Κ....?

Ανώνυμος είπε...

κατοπιν τουτου πουλεμε, υπαρχουν ανθρωποι που αμφιβαλλουν γιατι δεν πετυχε ο ΓΑΠ και αναγκαστικε να φυγει (τον φυγανε δηλαδη) με τετοιους συνεργατες, βουλευτες και Υπουργους που ειχε. Γιωργο, αντε τραβα στην ευχη του Θεου και αστους να κουρευονται. Δεν αλλαζουν μυαλα και νοοτροπια αυτοι.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν καταθέσει χρόνια τώρα διαπιστευτήρια μετριότητας και αναποτελεσματικότητας. Είναι τραγικό να γίνονται επιλογή μιας μερίδας ψηφοφόρων οι στενοί συνεργάτες που εν μια νυκτί πούλησαν τον ΓΑΠ μόνο και μόνο επειδή εμφανίζονται ως αντιβενιζελικοί.

Ανώνυμος είπε...

οι άνθρωποι αυτοί και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τα λάθη της διετίας και στο τέλος πούλησαν τον Γιώργο. ούτε ψήφος στους αποστάτες της πιο κρίσιμης στιγμής για τη χώρα και την παράταξη

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια που έχετε κάνει ισχύουν και μετά τα σημερινά του Βενιζέλου? Δεν έχετε καταλάβει τι παιχνίδι παίζουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ οι Βενιζελικοί??? Αυτοί οι άνθρωποι που τόλμησαν να κάνουν την κίνηση αυτή είναι η ψυχή του ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

19:10
Βούτηξε το κεφάλι σου σε παγωμένο νερό να συνέλθεις! Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Μητσοτάκηδες του '64. Όχι και η ψυχή του ΠΑΣΟΚ...έλεος!!! Η ψυχή του ΠΑΣΟΚ είναι ο ΓΑΠ και οι άνθρωποι που πιστεύουν και πιστεύουν σε αυτόν αγαπητέ/ή μου, ξύπνα!!!!

Ανώνυμος είπε...

απο κομπλεξ απεναντι στον Βενιζελο
τα κανει αυτα ο Καστανιδης....

τον ξερω καλα απο κοινο φιλο ,
ειμαι θεσσαλονικιος.........

και δεν ειμαι πασοκος

Ανώνυμος είπε...

17:03
Είτε είσαι πασόκος φίλε είτε δεν είσαι, την αληθεια είπες! Μιας και τον ξέρεις ρώτα τον για λογαριασμό μου σε παρακαλώ το παρακάτω: "Για ένα κόμπλεξ, έγινες ο Μητσοτάκης του 2012? Και καλά, ο Μητσοτάκης ήτανε τυχερός (άσχετα ότι για τους άλλους είναι γκαντέμης) και την σκαπούλαρε (η Ελλάδα βέβαια την πλήρωσε με 7 χρόνια στο γύψο) και έγινε πρωθυπουργός μετά από 30 χρόνια, εσύ νομίζεις ότι θα γίνει το ίδιο και με σένα?" Αν δεν μπορείς φίλε να την κάνεις αυτή την ερώτηση, δεν πειράζει, καταλαβαίνω, όμως θα ήθελα με κάποιον τρόπο να φτάσει στα αυτιά του και να έχω την απάντησή του. Επίσης την ίδια ακριβώς ερώτηση θα ήθελα να κάνω και στην κυρά Λούκα.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον άτυχης η σύγκριση με το Μητσοτάκη. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γίνει φιλιππινέζα του Μπένι. Στο κάτω-κάτω το ΠΑΣΟΚ τους έδιωξε επειδή αρνήθηκαν να ψηφίσουν διατάξεις που δεν συνάδουν με τις αρχές του κόμματος, δεν αποχώρησαν μόνοι τους. Σας εκφράζει δηλαδή ένα κόμμα που θεωρεί ότι οι υποστηρικτές του δεν πρέπει να έχουν λόγο στην εκλογή Προέδρου; Τέλος μήπως ο Μπενι έκανε τα αδύνατα δύνατα προκειμένου να φύγει η Λούκα, γιατί είναι δύσκολος αντίπαλος. Στη βάση του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κοινωνία η Λούκα είναι πολύ πιο δημοφιλής. Τέλος ούτε η Λούκα ούτε ο Καστανίδης είχαν την ευθύνη των Ολυμπίανων Έργων κάτι που στοίχισε στην Ελλάδα πολλά λεφτά και ίσως να ήταν ο καταλυτης για τη χρεωκοπία

Ανώνυμος είπε...

χμ λογοπλόκε;με δουλεύεις;
maria

Ανώνυμος είπε...

07:51
"Στο κάτω-κάτω το ΠΑΣΟΚ τους έδιωξε επειδή αρνήθηκαν να ψηφίσουν διατάξεις που δεν συνάδουν με τις αρχές του κόμματος, δεν αποχώρησαν μόνοι τους"
Έλα ρε μεγάλε! όταν ψήφιζαν μνημόνιο 1, μεσοπρόποθεσμο και εφαρμοστικούς ήταν μέσα στις αρχές του κόμματος αλλά και στις δικές τους αρχές, ναι? Αλλά βέβαια, τότε ήταν υπουργοί, και συντάκτες όλων αυτών, οπότε ήταν όλα αυτά καλά και σωστά! Μετά που έχασαν τις υπουργικές τους καρέκλες θυμήθηκαν τις αρχές τις δικές τους και του (τότε) κόμματός τους,που μέχρι τότε τις είχαν κρεμάσει στην ντουλάπα τους! Α! έτσι λοιπόν! Η ΄Λούκα είναι δημοφιλής στους Πασόκους! Το ίδιο νόμιζε - πίστευε και το στεφάνι της ο Αρσένης το 1989 (ο Μητσοτάκης Β΄ δηλ, πιστεύω να θυμάσαι ή να έχεις ακούσει και τη δική του ιστορία τότε, "καρμπόν" με τα σημερινά ρεζιλίκια της γυναικούλας του, δηλ του Μητσοτάκη Γ΄) μέχρι που έφαγε τα μούτρα του και αναγκάστηκε να ξαναγυρίσει πίσω με την ουρά στα σκέλια.
"Τέλος ούτε η Λούκα ούτε ο Καστανίδης είχαν την ευθύνη των Ολυμπίανων Έργων κάτι που στοίχισε στην Ελλάδα πολλά λεφτά και ίσως να ήταν ο καταλυτης για τη χρεωκοπία" Μήπως να πήγαινες και μέχρι την εποχή της διάνοιξης της διώρηγας της Κορίνθου, για να πείσεις ότι το ¨αγγελούδι" ο Χάρης και η 'Παναγία" η Λούκα δε φταίνε σε τίποτα? Το ότι ήταν άχρηστοι και αναποτελεσματικοί διαχρονικά σε σε προβληματίζει λίγο?