Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ !...


Η πολιτική του Γ. Παπανδρέου απέναντι στη κρίση, (η πραγματική πολιτική του κι όχι αυτή που διαστρεβλωμένα επικοινωνήθηκε από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ), θα δικαιωθεί, μέχρι κεραίας. Είναι θέμα χρόνου και θέμα εξελίξεων.

Ο χρόνος θ΄ αποδείξει τις ωφέλειες που θάρθουν για τη χρεοκοπημένη χώρα, από τα προγράμματα βοήθειας, που διεκδίκησε και πήρε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του Γ. Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια την ανικανότητα όσων ακολουθήσουν στη διακυβέρνηση της Ελλάδας και θα δείξουν, ξεκάθαρα, στο λαό, ποιος ήταν ωφέλιμος πρωθυπουργός για την πατρίδα του και ποιος όχι.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, ένα – ένα τα προπαγανδιστικά κατηγορητήρια αποκαλύπτονται και καταρρέουν : ολόκληρο το βοθροειδές περιεχόμενο των αφορισμών κατά του πρώην πρωθυπουργού για το περιβόητο Δημοψήφισμα, εκβράζεται, πλέον, στα μούτρα τους, όχι, μόνο, επειδή αποδεικνύεται και αναγνωρίζεται, ως η μεγάλη χαμένη ευκαιρία να μπει στο κέντρο των εξελίξεων ο ελληνικός λαός, αλλά και επειδή ο κεντρικός ισχυρισμός των, κάθε είδους κατήγορων, η μη ενημέρωση, τάχα, των ευρωπαίων ηγετών, από το Γ. Παπανδρέου, για τους σχεδιασμούς του, αποδεικνύεται έωλος, ψεύτικος και απόλυτα κατασκευασμένος !
Όλη η ηγεσία της Ε.Ε., θεσμική, (Μπαρόζο, Ρομπάϋ) και ουσιαστική, (Σαρκοζί, Μέρκελ), είχε ενημερωθεί για το Δημοψήφισμα, ένα πεντάμηνο, σχεδόν, πριν, από τον τότε έλληνα πρωθυπουργό !

Η τάχατες μεγάλη έκπληξή τους, στην κακόγουστη φιέστα, που έλαβε χώρα στις Κάννες τον περασμένο Νοέμβριο, στο περιθώριο της συνόδου της G20, αποδεικνύεται, όχι, μόνο, προσποιητή, αλλά και εκ του πονηρού, αφού, όπως γίνεται ολοφάνερο, πλέον, εντάσσονταν στο σκοτεινό σχέδιο ανατροπής του τότε πρωθυπουργού.

Η πρόταση για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος είχε, ήδη, δικαιωθεί στη μεγάλη πλειοψηφία του Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών, τώρα, με τις νεότερες αποκαλύψεις, για τις μεθοδεύσεις και τη συνωμοτική λειτουργία των δεξιόμουτρων ηγετίσκων της Ε.Ε. η δικαίωση της τότε επιλογής του Παπανδρέου θα γίνει, σχεδόν, απόλυτη !...

4 σχόλια:

χ.κ. είπε...

Μην περιμενετε να πουν κατι τα ΜΜΕ ,και οι υπουργοι και συντροφια που ανετρεψαν γιαυτο τον λογο τον Γαπ θα το κανουν γαργαρα ,ισως κατι να πουν οι Ευρωπαιοι Σοσιαλιστες ο Γαπ ηταν κοκκινο πανι γιαυτο τον τελειωσαν με τους δικους μας οι Μερκοζυ. Αν βγουν σοσιαλιστες θα μαθευτει η αληθεια και θα ερθει η δικαιωση ,να δω που θα κρυφτουν ο Μπενυ και η παρεα του .

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Χ.Κ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΦΗΦΟΦΟΡΙΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΑΜΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

12:23
Εγώ πάλι φίλε τους θέλω όσο τίποτα άλλο αυτούς τους καραγκιόζηδες στις λίστες για να φάνε τόσο κράξιμο και τέτοιο μαύρισμα στις εκλογές που να το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή! Δεν τους θέλω εκτός ψηφοδελτίων, γιατί με αυτό τον τρόπο θα "προστατευτούν" και θα ξαναέλθουν στο προσκήνιο όταν θα έχουν ξεχαστεί τα αίσχη τους. Ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους κι εγώ δε θέλω να τους δώσω χρόνο! Με τι μούτρα θα ξαναεμφανιστούν πάλι αν ο λαός τους στείλει στον αγύριστο και τους τιμωρήσει με το ίδιο νόμισμα που χρησιμοποίησαν αυτοί σε ένα δημοκρατικά εκλέγμένο πρωθυπουργό, δηλαδή τη άρση της εμπιστοσύνης του, τη μη παροχή της ψήφου του και τη χλεύη του προς όλους αυτούς. Να καταλάβουν ότι ο λαός έχει και κρίση και άποψη και γνώμη προς το σκοτεινό τους πρόσωπο και θα τους "ανταμείψει" αναλόγα με τις πραξεις και τα έργα τους.
Χ.Κ
Έχεις "κολλήσει" με τον Μπένυ και αυτό δεν είναι η καλύτερη υπηρεσία που προσφέρεις στο Γιώργο. Δεν άκουσες, δεν κατάλαβες, δεν κατανόησες το μήνυμα που στέλνει ο Γιώργος καιρό τώρα, ειδικά από το προπερασμένο Σάββατο και μετά. Διάβασε τη λεζάντα δεξιά στη σελίδα του Λογοπλόκου και προσπάθησε να εκμαιεύσεις το νόημα και το μήνυμα που εκπέμπει!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΟΛΟ ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ 104 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 46 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ? ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΤΑ ΜΑΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΥΓΚΑ. ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?