Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ !...


Ο κολαούζος του Σαμαρά, ο ανεκδιήγητος Μιχελάκης, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το ΠαΣοΚ για «νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους».

Ο «κακοποιός» της ενημέρωσης κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. «Σε αντίθετη περίπτωση», ανέφερε ο Μιχελάκης, «ως κυβέρνηση, η ΝΔ, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».

Στην περισπούδαστη καταγγελία της ΝΔ αναφέρεται ότι στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠαΣοΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις.

Καταπέλτης ήρθε η απάντηση από το ΠαΣοΚ : «Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή»,

«Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠαΣοΚ εκ μέρους της ΝΔ», ανέφερε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠαΣοΚ.

Αντί να το βουλώσει ο Μιχελάκας, επανήλθε κι αφού επικαλέστηκε τις καταγγελίες της τρόϊκας για παραβίαση της συμφωνίας για τις νέες προσλήψεις, (1 στις 5), βγήκε στα κανάλια και δήλωσε με ύφος βαρύμαγκα : «η Ν.Δ. θα επανεξετάσει, μετά τις εκλογές, τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ !...».

Αργά το βράδυ, στην εκπομπή του Πρετεντέρη, ο εκ μεταγραφής γαλάζιος υπουργός Βορίδης, αρμόδιος για τα ΕΛΤΑ, που ζήτησε τις ως άνω προσλήψεις, ξεβράκωνε, τελείως, τον ηλίθιο της Συγγρού, δηλώνοντας, αναγκαστικά, πως «πως οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ είναι εποχιακές και έγιναν όπως κάθε χρόνο μέσω ΑΣΕΠ», επισημαίνοντας ότι «η ανακοίνωση της ΝΔ, οφείλεται σε εσφαλμένη πληροφόρηση !…».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ανεκδιήγητος ο άνθρωπος, είναι τόσο φανατικός και πικρόχολος, που ξεχνάει να κάνει ένα στοιχειώδη έλεγχο πριν κάνει καταγγελία. Με εκνευρίζει απίστευτα και η φάτσα του και η συμπεριφορά του, γιατί είναι τόσο προκλητικός που δεν μπορείς να τον αντέξεις ούτε σε πάνελ ούτε σε παρεμβάσεις.
Να τον χαίρεται ο Αντωνάκης, τέτοιος που είναι και αυτός τέτοιος εκπρόσωπος του αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Η φάτσα του καραγκιόζη, ζωντανά!
Πώς θα το καταπιούμε αυτό;Πώς θα τον αντέξουμε ακόμα μια τετραετία;

Ανώνυμος είπε...

E... ρε γλέντιαααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εμένα σύντροφοι με προβλημάτισε η στάση του ΠΑΣΟΚ του Μπένι.
Έκλασε μέντες μόλις του βάλανε τις φωνές.
Έτσι θα πάμε μπροστά; Ἐτσι 'αρχίσαμε';
Μας βλέπω να μας κλαίνε οι ρέγκες.