Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΚΑΜΟΡΑ !...


Εκτός ορίων, πια, το «παιχνίδι» γύρω από την Αγροτική Τράπεζα ! Οι πολιτικοί να κρύβονται και να γελοιοποιούνται, όπως π.χ. ο Βενιζέλος, που τρεις μήνες, τώρα, αρνείται να δει τους δικούς του από το χώρο ή ο Στουρνάρας, ο οποίος στις 6 το απόγευμα της Τρίτης έλεγε στην ΟΤΟΕ, πως δεν ξέρει τίποτα για το θέμα, (επειδή έχει λίγες ημέρες στη θέση) και στις 7 (σύμφωνα με τα ΜΜΕ) φέρεται να συμφώνησε με τον Προβόπουλο στην πώλησή της !

Ο Κουβέλης κι η ΔΗΜΑΡ να επιδιώκουν το …αριστερό πλασάρισμα, νάχουν δεσμευτεί για τη διατήρηση της Αγροτικής Τράπεζας και τώρα, οι συνδικαλιστές της ΓΕΣΑΣΕ, που συναντήθηκαν μαζί τους, να καρφώνουν, πως ο κυρ Φώτης, τους το ξέκοψε ότι συμφώνησε με τους άλλους αρχηγούς τη διάσπαση και την πώληση της τράπεζας !

Το «σώσε». όμως, γίνεται και σε άλλο επίπεδο, αυτό των τραπεζιτών. Ο Πανταλάκης, διοικητής της Αγροτικής φέρεται απειλών με αποκαλύψεις για τον Προβόπουλο και τον Βενιζέλο, γι αυτό και μέσα από, απόλυτα, ελεγχόμενο οικονομικό site, απειλείται με καθαίρεση, (επειδή, λέει πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ…), αλλά και με αποκαλύψεις και έλεγχο, για λεφτά που έβγαλε στο εξωτερικό ! Τα δυο άρθρα το ένα κάτω απ΄ τάλλο, αποπνέουν ξεκάθαρα την προειδοποίηση : μην τολμήσεις να μιλήσεις, την έβαψες !...

Το Reuters επανέρχεται για τον Σάλλα και την Πειραιώς, προκαλώντας δήλωση και του εκπροσώπου της Ε.Ε., κ.Κολομπανί για το θέμα, που μπορεί να «δυσκολέψει την όλη ανακεφαλαιοποίση των τραπεζών…», πόσο μάλλον το deal με την Αγροτική, ενώ τα διάφορα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας συναγωνίζονται για το ποιος θα παρουσιάσει πιο εντυπωσιακά τις «ειδήσεις», που υπαγορεύουν οι φορείς του χαρτζιλικιού τους.

Η «σκανδαλάρα», στην άπαιχτη, γραπτή, αποτύπωση ενός σχολιαστή, μιας τέτοιας διαρροής : «…χαρίζουν την «καλή» ΑΤΕ, στους πλούσιους τραπεζίτες και φορτώνουν την «κακή» στους φτωχούς φορολο-γούμενους !...».

Πρόκειται για Καμόρα !...

1 σχόλιο:

alzap είπε...

Ακριβώς Λογοπλόκε, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες...
Το δανείζομαι και αναδημοσιεύω.
Καλά να είσαι.