Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ, ΘΕΙΕ ?...



Πιτσιρικάδες, με κοντό παντελόνι και τρύπια παπούτσια, τη στήναμε έξω από το γήπεδο και την πέφταμε σε μεγαλύτερους, με εισιτήριο, με το παροιμιώδες αίτημα : «θα με βάλεις μέσα θείε?...». Κοντά – κοντά για να μοιάζουμε γιοι του, περνάγαμε τον έλεγχο και μπραφ, στην κερκίδα !

Το σκηνικό ξανάρθε στο νου με αφορμή την αυριανή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στο ΣΕΦ και το αλαλούμ που έχει επικρατήσει, σχετικά με το ποιος καλείται να συμμετάσχει, αλλά και πως κι από ποιον καλείται.

Ο αρχηγός, βλέπετε, τα κατήργησε όλα, όργανα, επιτροπές και συμβού-λια και κράτησε μόνο τους κολλητούς του.

΄Ολες οι πληροφορίες λένε, πως γίνεται της μουρλής !...

Σε μια διαδικασία, με την οποία, εννοείται, ξεκινάει η νέα αυτοργάνωση του νέου ΠΑΣΟΚ, γίνονται προσκλήσεις και περιορίζεται η συμμετοχή σε κάποιους. Οι άλλοι ; Στις εισόδους με το αίτημα «θα με βάλεις μέσα θείε…» ?...

Τι φοβούνται, κοσμοσυρροή ; Μήπως αδιαχώρητο ; Ποτέ άλλοτε δεν ταίριαζε το «μακάρι». Συνεπώς τι ; Το χάλασμα της φιέστας ; Μα και η κριτική, αυτό τον καιρό, επιδιωκόμενη πρέπει νάναι, καθώς δείχνει παραμονή, συμμετοχή, διάθεση προσφοράς.

Η εμπειρία λέει, πως τέτοιου είδους διαδικασίες γίνονται, για να υπάρξει ανάπτυξη, μεγάλωμα του πολιτικού φορέα, ενώ εδώ, το πράγμα μοιάζει να πηγαίνει στην παραπέρα συρρίκνωση. Γιατί ?...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eσυ φιλε, που εχουμε ανοιξη μια αντιπαραθεση πολιτικη φυσικα, εχεις να απαντησεις κατι στο αρθρο και στον Λογοπλοκο?? Γιατι εμεις ολοι (απλοι πολιτες ημαστε να παρει η οργη, ουτε μελη ουτε ταυτοτητες εχουμε ουτε τιποτα) μπορει να εχουμε οπως θα νομιζεις καποια εχθρα κατα του ΒΒ και οχι απο αυτα που κανει αν και θα επρεπε αν παμε λιγο στο 2007 και στην ιστορια της καρατομησης του ΓΑΠ αλλα εμεις εκει να τον στηριξουμε και τις δυο φορες αλλα η τακτικη η ιδια. Διαγραφη ολων και οσων ειχανε εστω και μια απλη χειραψια με τον ΓΑΠ χωρις να καταλαβαινουν οτι ο ΓΑΠ εχει παρα πολλους οπαδους που ακομη τον πιστευουν και τους οποιους δεν θελετε στο κομμα. Δικαιωμα σας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το σχολια διαβασα σε ενα αλλο μπλογκ που προφανως εγινε πριν τις εκλογες απο καποιο φιλο Δημητρη. Εαν το ειχα διαβασει απο τοτε δεν θα ειχα ψηφισει ποτε το κομμα το σημερινο γιατι θα αφηνα τα αισθηματα μου στην ακρη και θα καθομουνα σπιτι.
------------------

Συνιδρυτής το 1974 κι έκτοτε σταθερός ψηφοφόρος, στις καλές και τις άσχημες στιγμές κι εποχές, του ΠΑΣΟΚ,έχω πλήθος λόγων για να μην το ψηφίσω, τώρα.
Ο σπουδαιότερος: Δεν θέλω, με την ψήφο μου, να επιβραβεύσω τους "κατιλινιστές", τους άθλιους συνωμότες και σκευωρούς που οδήγησαν στην ταπείνωση και την πτώση έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό. Αυτή η πολιτική, συνταγματική εκτροπή όχι μόνο δεν στιγματίσθηκε, αλλά οι πρωταγωνιστές της επιβραβεύθηκαν αναγορεύομενοι σε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ας πορευτούν χωρίς την ψήφο μου,δίχως την συμμετοχή μου. Αρκετά πλέον.

Ευάγγελος είπε...

Τι μου θύμισες! Στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι περιμέναμε η μαρίδα, εκεί προς το τέλος του αγώνα, να μας βάλει έναν - έναν ο επόπτης μέσα για να πάρουμε μια μυρωδιά ματς! Βασιλόπουλος, Αδαμίδης, Νικολάου, Τζαμτζής, Τσιβγούλης!...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έκανε ο Βενιζέλος και τα κατήργησε όλα!! Πολύ καλά κάνει και προσπαθεί να ξαναφτιάξει το ΠΑΣΟΚ από την αρχή ξηλώνοντας όλα εκείνα τα φαύλα πρόσωπα που εξευτέλισαν το Κίνημα. Βαγγέλη προχώρα με αξιοκρατία και για όσους δεν θέλουν ας πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους άλλους του πρώην βαθέος ΠΑΣΟΚ!

X.K. είπε...

Περιμενω να ακουσω τι λεει για ολα αυτα ο ιδιος ο Γαπ ισως περιμενει να κατακαθισει ο κουρνιαχτος πρωτα,και να μην δημιουργησει μεγαλυτερο χασμα στο κομμα.Παντως οι ανατροπεις του Γαπ εχουν ηδη ενοχες,και οι ερυνυες τους κυνηγουν.GAP KEEP WALKING

Ανώνυμος είπε...

16.26# Αυτοι που πηγαν στον Συριζα και εμεις λεμε οτι οι περισσοτεροι ητανε του Βαθεος Πασοκ αλλα δεν διωξατε μονο αυτους αλλα και πολλους αλλους που σκορπισανε απο εδω και απο εκει σαν την αδικη καταρα. Εεπιδη ομως επικρινουν τον ΒΒ για διαφορους κακους χειρισμους που κανει ομολογουμενως, να φτανετε στο σημειο να προτρεπετε τον κοσμο ετσι αλαζονικα και ξεδιαντροπα να φυγουν και να πανε Συριζα αν δεν τους αρεσει αυτο που κανει η σημερινη ηγεσια, αυτο παει πολυ. Και σε ρωτω, απο που να φυγουν και γατι?? απο την ιδιοκτησια του ΒΒ και της λοιπης παρεας?? Το Πασοκ ειναι του Λαου και δεν ανηκει σε κανεναν και δεν μπορει κανενας να τους διωξει. Να του αλλαξετε και ονομα οποτε μετα δεν θα υπαρχει κανενα συναισθηματικο προβλημα να φυγουν και οι υπολοιποι που τοσο πολυ θελετε να διωξετε. Φοβαμαι ομως οτι μαλλον αυτοι θα φυγουν κα μαλιστα νυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο GAP ανήκει στο παρελθόν. Αρκετά έβλαψε το κόμμα και την Ελλάδα. Το γνωρίζει και ο ίδιος και καλά θα κάνει να σιωπήσει για 3-4 χρόνια μήπως και ξεχάσει κάπως ο Ελληνικός Λαός τους χειρισμούς και τα κατορθώματά του με το Μνημόνιο και τα όσα επαχθή και καταστροφικά για τους εργαζομένους έφερε αυτό.

Ο Βενιζέλος πρέπει να αφεθεί απερίσπαστος στην ανασύσταση του κόμματος που διέλυσε ο GAP και η παρέα του.

X.K. είπε...

10,47.αν δεν ηταν ο Γαπ δεν θα εγραφες ,θα εψαχνες στα σκουπιδια τωρα, ολα τα λαθη τα φωρτοσαν στον Γαπ ,ολοι αυτοι που θελουν να τον αξαφανισουν σε πια χωρα ηταν υπουργοι και στελεχαρες ελεος λιγη τσιπα δεν υπαρχει..... GAP KEEP WALKING

Ανώνυμος είπε...

12.34
ΜΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ;
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΑΠ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑ;''ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ''
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
1.ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ Η ΧΩΡΑ.

2.ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

3.ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καλοι μου φιλοι μην κουραζεστε αδικα με ολους αυτους οπως ο 13.26 και ολοι οι ομοιοι του. Τωρα πλεον καταλαβαινετε οτι το μισος που ειχανε απο το 2007 καλα κρατει μεχρι και σημερα και οσο και να θελουν να κρυφτουν δεν μπορουν γιατι αποκαλυφθησαν οτι αυτοι εριξαν τον ΓΑΠ και μονο που δεν το φωναζουν. Εκαναν οτι εκαναν, βγαζουν λαδι τον κουρασμενο, αναβιωσαν και στηρηξαν την δεξια κανοντας προθυπουργο τον Σαμαρα και ολα αυτα τα φορτωνουν στον ΓΑΠ. Ειναι απαιχτοι, εγω προσωπικα ουτε να τους παρακολουθησω αλλα και ουτε να τους αντιπαλεψω, με οποιδηποτε επειχειρηματα, μπορω. Εχουν ξεφυγει, ας τραβηξουν τον δρομο που χαραξαν μονοι τους δεν θα τους εμποδισει κανεις.

X.K. είπε...

13.26 ειναι ευκολο να τα ριχνεις ολα στον Γαπ οι αποφασεις ηταν συλλογικα παρμενες και απολυτα δημοκρατικες γιατι δεν αναλαμβανουν και οι αλλοι τις δικες τους ευθυνες παρα τις ριχνουν ολες στον Γαπ δεν ηταν υπου ργοι στην κυβερνηση ,μονον τις επιτυχιες καμονονται οτι ειναι δικα τους επιτευματα ο Γαπ θα δικαιωθει απο την ιστορια και αυτοι θα καταγραφουν ωσ αποστατες και ανατροπεις.GAP KEEP WALKING

Ανώνυμος είπε...

Αγαοητοι ιλοι, σημερα ειδα και ακουσα καποιον κυριο στο ΜΕΓΑ που δηλωσε οτι ειναι ιδιοκτητης ορτηγου αυτοκινητου Δ.Χρησεως και μεταξυ των αλλων, οταν ρωτηθηκε εαν ανοιξε το επαγγελμα ειπε ΟΧΙ γιατι εχει ενα γνωστο του ανεργο και δεν μπορει. Εαν αληθευει θα πρεπει να ρωτησουμε τον τοτε Υπουργο γιατι δεν ενοιξε το επαγγελμα και γιατι και κυριως αν ο ΓΑΠ του εδωσε εντολη να μην το ανοιξει. Θελω να πω οτι το παραμυθι αυτο στην Ελλαδα, ειναι προθυπουργος αρα υπευθυνος και οι Υπουργοι να επιπλεουν παντα χωρις καμια ευθυνη, πρεπει να σταματησει.