Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ...ΗΡΩΑΣ !...

 
Σε επιδημία τείνει να εξελιχθεί η αρρώστια – ψώνιο, που εκδηλώνεται με την φαντασίωση διάσωσης και αναστύλωσης της Κεντροαριστεράς.
 
Ο Αντρίκος Λοβέρδος, αν και σχετικός με τα της Υγείας, την κόλλησε, και, νάτος στα χνάρια του Δελαπατρίδη κι αυτός.
 
Δεν ξέρω με τι κομπογιαννίτες «γιατρούς» έμπλεξε κι ασπάστηκε τη θεωρία τους, πως, πέρα των άλλων ματζουνιών, έχει ανάγκη κι από το αντιΠαπανδρεϊκό «χάπι», για να πετύχει η θεραπεία του και να προσεγγιστεί το όνειρο της θερινής νυκτός του, στο οποίο …πρωταγωνιστεί, ως σωτήρας – ηγέτης και του χώρου και της χώρας !
 
Καλό, όμως, είναι να συμβουλευτεί και κάποιον original «θεραπευτή», προκειμένου να τον διαβεβαιώσει, πως η σκηνή της παραπάνω φωτογραφίας, μόνο στα μοντάζ των «Λογοπλοκιών», μπορεί να διαμορφώνεται !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω.για μενα νουμερο.εμεις μονο πασοκ.

χ.κ. είπε...

Τελικα τα ψηφαλακια τον καταντησαν ψωνιο, αλλα μετα απο ολα αυτα ουτε την ψηφο του δεν θα βρει στην καλπη δεν τον εφτανε η μεθοδευση ανατροπης του Γαπ θελει και την διαπομπευση του.

Ανώνυμος είπε...

Αντρεα, οι κηπουροι δεν τα εκαναν μανταρα στα υπουργεια τους οπως τα εκανες εσυ απ'οπου περασες!! Να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε. Περαν ομως απο τις αστειες ατακες πρεπει να λαβουμε σοβαρα υποψιν και τατι κορυφαιο. Ειναι πλεον φανερο οτι στοχος ειναι ο Παπανδρεου και αυτο δειχνει οτι υπαρχει μεγαλο σχεδιο σε εξελιξη για την πληρη ενταξη ολων αυτων στην Δεξια με αποκορυφωμα την πληρη διαλυση του εναπομειναντος μικρου Πασοκ και απορροφησις του και αυτου απο την ΝΔ ή καποιο αλλο καθαρο δεγιο που εχουν στα σκαρια και θα δημιουργησουν. Αυτο γιατι δεν προκειται να τους βγουνε τα μετρα και τα πλανα και μπρος στον κινδυνο του Συριζα (αλλο κακο θα μας βρει βεβαια) θα βρουν αλλο κολπο ολοι μαζι να μαντρωσουν τον κοσμο, κατι σαν ευρω ή δραχμη. Δεν ξερω ομως αν εχουν υπολογισει και τον παραγοντα ΛΑΟ που τους εχει παρει πρεφα ολους.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου περί διαφωνίες ορισμένων υπουργών για το αν έπρεπε στο μηχανισμό στήριξης να συμμετάσχει το ΔΝΤ, ο κ. Μπεγλίτης επεσήμανε ότι κατά την άτυπη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου τον Απρίλιο του 2010 «όλοι, μα όλοι συμφωνήσαμε στη γραμμή να προστρέξουμε, να προσφύγουμε στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης γιατί βρισκόμασταν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας».

Σημείωσε επίσης ότι δεν προσέφυγε στο ΔΝΤ η Ελλάδα αλλά ήταν η γερμανική κυβέρνηση που επέμενε, σε όλες τις διαπραγματεύσεις, να ενσωματώσει στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και το ΔΝΤ.

«Δεν φέραμε εμείς το ΔΝΤ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι οι Γερμανοί και οι κυρίαρχοι κύκλοι της Ευρώπης» είπε ο κ. Μπεγλίτης.
-----------
Ανδρεα, εκτος απο εκτεθιμενος δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω οτι εισαι. Προβοκατωρας ισως??? Υποψηφιος Υποργος του Σαμαρα?? Υποψηφιος προς ενταξη στην Δεξια??? Λαγος για προανακριτικη για τον παπανδρεου ισως??? Διαλεξε και παρε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι οι εργοδότες σου Ανδρέα? Ποια διατεταγμένη υπηρεσία εκτελείς θεμιτά η όχι?