Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Ο ...ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ...ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !...Νάμαστε, λοιπόν, σε μια, ακόμα, στροφή του δρόμου, που, λέμε τώρα, οδηγεί στην έξοδο από την έρημο. Αυτοί οι Ιούνηδες, από μια χαρά, ήσυχοι και ήρεμοι μήνες, εξελίχθηκαν, τα τελευταία χρόνια σε πρωταγωνιστές, φιλοξενώντας τα πλέον ενδιαφέροντα πολιτικά θρίλερ.

Πέρσι, ήταν ο Ιούνης που διαμόρφωσε την λαϊκή εντολή, έτσι, ώστε νάναι μονόδρομος οι κυβερνήσεις συνεργασίας. Φέτος, είναι πάλι αυτός, που οδήγησε στη δικομματική κυβέρνηση, Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ.

Εκεί που ακόμα ο εν λόγω μήνας δεν τόχει ξεκαθαρίσει, ακόμα, είναι το αν είναι ή όχι, το τυχερό γούρι, για το Σαμαρά. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να τον προτιμάει και να του εμπιστεύεται σημαντικές επιλογές του…

Εν είδη απολογισμού, λοιπόν, ας μας επιτραπεί να δώσουμε ένα μικρό παράδειγμα της σταθερότητας κι της συνέπειας του πρωθυπουργού μας, περιδιαβαίνοντας από Ιούνιο (2012) σε Ιούνιο (2013), ακούγοντας, προσεκτικά, συγκρίνοντας και γεμίζοντας τα στήθη μας από υπερηφάνεια, για το …λαχείο που μας έκατσε στην πρωθυπουργία !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: