Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ !...

 
Μετά το «αναγκαίο κακό» οι ακροδεξιοί σύμμαχοι του Βενιζέλου επέλεξαν να προκαλέσουν χτυπώντας κατ΄ ευθείαν στην καρδιά της δημοκρατικής παράταξης, σαλιαρίζοντας κατά του ηγέτη της !

 
Το μήνυμα των σαμαράδων είναι ξεκάθαρο : «Βενιζέλο σε θέλουμε, αλλά όχι ως ΠΑΣΟΚ… Σε θεωρούμε και σε θέλουμε δικό μας !...».

Η αντιπαράθεσή τους με την περίοδο του Γ. Παπανδρέου ήταν το πρόσχημα, σιγά – σιγά αποκαλύπτεται η κύρια στόχευσή τους : το όλον ιστορικό ΠΑΣΟΚ.

Τα φασισταριά τύπου Βορίδη και ΄Αδωνι προκαλούν τον ελληνικό λαό αναφερόμενοι και επικαλούμενοι την  προστασία της Δημοκρατίας και το συμφέρον του ΄Εθνους, μιλώντας στο Συνέδριο της καφρίλας.

Η στάση της Ιπποκράτους ποια είναι και ποια πρέπει αν είναι ; Μ΄ αυτό το «…με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση θέτουμε τα δικά μας όρια…» τι εννοούν οι …ποιητές του Βενιζέλου ; Υπάρχουν κι  άλλα όρια πέρα από την ιστορική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου ;

Ως που μπορεί να φτάσουν και τι, ν΄ ανεχτούν ακόμα ?...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η διαφορα μας ειναι οτι εσεις ειστε παπανδρεικοι και αντιβενιζελικοι.εγω ειμαι και με τον γιωργο και με τον βαγγελη .ειμαι με το πασοκ.αμα το καταλαβετε κατι μπορει να γινει.αλλοιως η νδ και ο συριζα θα μας φανε.αντε επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

SIEG!!
HEIL!!!