Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ !...



Το «σύστημα» είναι ενιαίο και οι φορείς του, (και στη Συγγρού και στην Ιπποκράτους δρουν συνεννοημένα και μεθοδευμένα, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά ενάντια στο Γ. Παπανδρέου.

Δεν πρόλαβε ο πρώην πρωθυπουργός να κάνει δυο – τρεις δημόσιες παρεμβάσεις και να η κίνηση αντιπερισπασμού : κατατέθηκε, λέει, το πόρισμα των ελεγκτικών εταιρειών, για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ !
 
Η είδηση πλασαρίστηκε από (ποιον άλλον…), τα ΝΕΑ και μέσα από τα δομημένα κανάλια της διαπλοκής, πέρασε σ΄ όλα τα ΜΜΕ, με θριαμβολογίες, αιχμές και υπονοούμενα, για την «αμαρτωλή διαχείριση του Παπανδρέου».
 
Ο φάκελος πήγε στα χέρια του Βενιζέλου κι από κει στον Σαλαγιάννη. Είναι εφτασφράγιστος μέχρι τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, διαρρέουν οι της Ιπποκράτους, τόσο εφτασφράγιστος, που έδωσε το δικαίωμα στον πρακτορίσκο – δημοσιογράφο του Αλαφούζου, να βγει στο γυαλί και να δώσει …πλέριες λεπτομέρειες από το περιεχόμενό του !

Ο καθένας μπορεί να φανταστεί, τι πρόκειται ν΄ ακολουθήσει !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως ελπιζω να μας ψεκαζουν. Δεν θα ηθελα να πιστεψω οτι εμαστε απο μονοι μας τοσο Ζωα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τιποτα δεν θα γινει Παραπολιτικε αφου οσο και να πεσει κατω του 3% δεν θα εχει καμια σημασια γιατι με 2,99999% μενεις εκτος Βουλης.