Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ !...


Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η εισήγηση του αντιεισαγγελέα, Ν. Παντελή να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη του Θέμου Αναστασιάδη για φοροδιαφυγή, καθώς όπως αποφάνθηκαν οι αρεοπαγίτες η δίωξη σε βάρος του εκδότη-δημοσιογράφου δεν προσκρούει στις Συνταγματικές επιταγές η ρύθμιση του άρθρου 7 του 3943/2011, που προβλέπει αναδρομική ισχύ φορολογικών διατάξεων.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο αντεισαγγελέας είχε προτείνει να αναιρεθεί μερικώς το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών και να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη, μόνο για το αδίκημα της φοροδιαφυγής ύψους 1,6 εκατ. ευρώ σε βαθμό κακουργήματος, πρόταση που τελικώς δεν έγινε αποδεκτή από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με νόμο του Παπακωνσταντίνου ...

Ανώνυμος είπε...

@@@@@@@@
Γιαυτό ο Θέμος πολεμάει με μίσος τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου γιατί με τους νόμους που ψήφισαν θα μπεί στη φυλακή .

Ανώνυμος είπε...

Να τον δω πίσω από τα κάγκελα συνεντευξιαζόμενο μαζί με τους άλλους. Για την μεγάλη ζημιά στην χώρα έχουν βάλει και αυτοί την χερούκλα τους (δημοσιογράφοι). Πρωτίστως !!!!